Zelfstandig Kok

Zelfstandig Kok

Geplaatst Deadline Locatie
23 jul 23 jul Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 23 jul 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De afdeling Horeca & Catering maakt met haar expertise het aanbod van de programma-units mede mogelijk. Ze verzorgen met veel passie en enthousiasme vanuit het Café lunch en diner. De catering richt zich op uiteenlopende evenementen voor groepen van 20 tot 6.000 personen. Het team bestaat uit 5 vaste medewerkers en wordt aangevuld met een flexpoule van 30 studentmedewerkers.

Je werkt samen met een team van 3 koks en 1 chef-kok in een semi-openkeuken van waaruit je ook mensen te woord staat.

Vanuit jouw rol ben je – in samenwerking met de chef-kok - verantwoordelijk voor het samenstellen van gerechten voor weekmenu’s en de menukaart, evenals het bereiden en doorgeven van de gerechten en catering volgens de daarvoor afgesproken standaard. Bij afwezigheid van de chef zorg je voor het bestellen van ingrediënten en andere voorraadaanvullingen bij vaste leveranciers tegen vaste condities.

Tijdens de lunch zijn er minimaal twee koks werkzaam en tijdens het diner drie.

Er wordt gewerkt met een wisselend rooster. Je werktijden zullen over het algemeen van maandag t/m vrijdag zijn tussen 12.00-22.00 uur;  dit kan zijn 12.00-20.00 / 17.00-22.00 / 12.00-22.00 uur, afhankelijk van drukte en cateringaanvragen. Het kan voorkomen dat je 2 tot 3 dagen per maand in het weekend zal werken. Hierin wordt gerouleerd tussen drie koks.

In deze functie krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Je bent een ondernemende en sprankelende persoon die het een uitdaging vindt om nieuwe dingen te bedenken en uit te voeren. Je vindt het leuk om in een informele en dynamische organisatie te werken. Je denkt altijd een paar stappen vooruit en kunt goed zelfstandig functioneren. Je ziet knelpunten aankomen en lost deze op. Je bent klantvriendelijk, creatief, resultaatgericht en staat open voor feedback. Je bent in het bezit van de nodige horeca diploma’s zelfstandig werkend kok niveau 3 en hebt voldoende relevante werkervaring. Tot slot beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

De functie heeft een omvang van max 38 uur per week (1,0 fte). Het gaat om een contract van 1 jaar. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring gebaseerd op schaal 6 met een maximum van € 2.970,- bij een fulltime aanstelling (incl. onregelmatigheidstoeslag). TU Delft biedt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij zorgverzekeraars en op een sportabonnement. Je kunt afspraken maken over flexibele werktijden. Het is mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen en je ontvangt een maandelijkse werkkostenbijdrage. TU Delft heeft een Internationaal Kindcentrum op de campus met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

https://www.tudelft.nl

Afdeling

Universiteitsdienst - Education & Student Affairs

De directie Education & Student Affairs (ESA) ondersteunt het onderwijs met het voeren van de onderwijs- en studentenadministratie, coördinatie van het onderwijsbeleid, het begeleiden en ondersteunen van (buitenlandse) studenten en promovendi, het verzorgen van (didactische) trainingen, het geven van onderwijskundig advies en ondersteuning, en het aanbieden van sport & cultuur activiteiten. De directie ESA bestaat uit de afdelingen Education Service Centre, Academic Services, Extension School en Sports & Culture. De directie telt circa 250 medewerkers. De directie ESA staat binnen de TU Delft bekend om de hoge kwaliteit van haar dienstverlening en kent een proactieve en oplossingsgerichte cultuur.

De Unit Sport & Cultuur (S&C) is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, programmering en uitvoering van het sport- en cultuurbeleid van de TU Delft. S&C bestaat uit drie programma-units; Sport, Cultuur en Events. Daarnaast zijn er drie afdelingen (Communication, Bedrijfsbureau en Horeca & Catering) die met hun expertise het aanbod van de programma-units mede mogelijk maken.

Samen met zo’n 50 studentenorganisaties, ruim 100 (vooral parttime werkende) docenten en trainers biedt S&C een aantrekkelijk programma waaraan jaarlijks zo’n 13.000 studenten en medewerkers deelnemen. Primaire doel van S&C is het creëren van meerwaarde voor de universiteit als geheel, door bij te dragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de studenten, de kwaliteit van de campus en de maatschappelijke betrokkenheid van de TU Delft.

S&C-medewerkers worden gekenmerkt door hun sterke ambitie om een bijdrage te leveren aan en deel te zijn van de persoonlijke ontwikkeling van anderen in het algemeen en studenten in het bijzonder. Ze hebben daarbij ook oog voor hun eigen persoonlijke ontwikkeling en beschikken over een goed ontwikkeld leervermogen.

https://www.tudelft.nl/over-tu-delft/bestuur-en-organisatie/universiteitsdienst/

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 38 uur per week
  • €2136—€2970 per maand
  • MBO
  • AT/UD/ESA/2018-30 (copy)

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you