HR Manager faculteit

HR Manager faculteit

Geplaatst Deadline Locatie
16 jul 13 aug Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 13 aug 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

HR Manager Faculteit

Functieomschrijving

Als HR manager rapporteer je hiërarchisch aan de HR directeur van de TU Delft, mw. drs. Ingrid Halewijn, en functioneel aan de decaan van de faculteit.
Je maakt deel uit van het managementteam van de directie HR, bestaande uit tien HR managers die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling en implementatie van een samenhangend HR-beleid.
Je bent op de hoogte van wat er binnen de faculteit speelt door deelname aan het facultaire MT en door overleg met de faculteitssecretaris, met afdelingsvoorzitters en met de decaan.

Je zorgt voor de vertaling van het HR-beleid naar de faculteit. En samen met het HR adviesteam van 2 a 3 HR-adviseurs zorg je ervoor dat de facultaire vraagstukken vertaald worden naar HR-oplossingen. Er spelen diverse vraagstukken, onder meer op het gebied van organisatieontwikkeling, strategische personeelsplanning, ontwikkeling en mobiliteit, management development en  (gender)diversiteit. Je zorgt ervoor dat de transactionele HR processen vlot verlopen.

Je hanteert een coachende stijl van leidinggeven naar de HR-adviseurs en weet hen op resultaatgerichte manier te inspireren om een succesvolle bijdrage te leveren aan de HR-agenda op de faculteit en TU Delft breed. Je bent in staat vanuit professionaliteit toegevoegde waarde te bieden aan het HR-team van zowel de faculteit als de TU Delft en bent een verbindende schakel naar de HR-directie. Je bent inhoudelijk betrokken bij de HR-adviseurs, kan meedenken, beslissingen nemen en invallen indien nodig. Je bent sparringpartner voor de decaan en HR-adviseurs ten aanzien van complexe casuïstiek en HR-beleid.

Leiden van of deelnemen aan één of meer TU-brede projecten is onderdeel van je functie.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Voor TU Delft zijn wij op zoek naar een HR Manager die onmiskenbare inhoudelijke en leidinggevende bagage heeft opgedaan in organisaties met complexe besluitvormingsprocessen. Een sterke maar bescheiden teamplayer, organisatiesensitief en in staat conceptueel te denken en over afdelings- en faculteitsgrenzen heen te kijken.

Ervaring/achtergrond

  • Afgeronde academische opleiding (Bedrijfskunde, Arbeids- en Organisatiepsychologie of Personeelswetenschappen);
  • Relevante en ruime HR werkervaring in een vergelijkbare positie, opgedaan in een omgeving met hoog opgeleide professionals;
  • Leidinggevende ervaring;
  • Projectmatige ervaring.

Competenties/persoonlijkheid

  • Stevige, geëngageerde en integere HR-vakman/-vrouw;
  • Sterk conceptueel en analytisch vermogen met daarnaast ook een hands on mentaliteit;
  • Een goed ontwikkeld gevoel voor beïnvloedings- en besluitvormingsprocessen;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels), goed luisteren, ter zake kundig argumenteren en ook schriftelijk uiterst vaardig;
  • Lef hebben maar ook subtiel en bescheiden zijn;
  • Initiatief tonen, creatief en vernieuwend zijn;
  • Resultaatgericht in een omgeving met een complex krachtenveld;
  • Affiniteit met de academische wereld.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Het salaris bedraagt maximaal € 5.978,- bruto per maand (schaal 13/CAO Nederlandse Universiteiten) o.b.v. 38 uur per week aangevuld met vakantiegeld en 13e maand.. Je wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring. Je bouwt pensioen op via het pensioenfonds ABP.

De functie heeft een omvang van 38 uur (1.0 FTE). Het gaat om een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris is gebaseerd op schaal 13 uit de cao Nederlandse Universiteiten met een maximum van € 5.978,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Je wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring. Je bouwt pensioen op via het pensioenfonds ABP.

Naast uiteraard het vakantiegeld in mei, ontvang je in december een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3%. Ook kun je jaarlijks een deel van jouw arbeidsvoorwaardenpakket zelf samenstellen met behulp van het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden, waaronder het kopen en verkopen van verlofuren.

Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Daarom kun je afspraken maken over flexibele werktijden, heb je veel vakantiedagen en wordt ouderschapsverlof gedeeltelijk doorbetaald. In veel functies behoort ook thuiswerken tot de mogelijkheden.

We vinden het belangrijk dat jij je zo goed mogelijk kunt ontwikkelen en dat je fit je werkzaamheden kunt uitvoeren. Dit ondersteunen we op verschillende manieren, onder andere met een uitgebreid aanbod aan cursussen, loopbaancoaches of sporten met korting.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

De TU Delft heeft het meest complete spectrum aan ingenieurswetenschappen in Nederland. Zij leidt ongeveer de helft van de studenten bèta en techniek op. Bijna 100% van de in Delft opgeleide ingenieurs vindt binnen één jaar na afronding van de studie een baan. Aan de acht faculteiten van de TU Delft studeren meer dan 23.000 studenten en zijn circa 6000 medewerkers werkzaam. De fascinatie voor science, design en engineering is wat deze bachelor & masterstudenten en de medewerkers van de TU Delft drijft. De Technische Universiteit Delft is niet alleen de oudste, maar ook de grootste technische universiteit van Nederland: een universiteit die continu op zoek is naar (inter)nationaal talent om het onderzoek en onderwijs van deze unieke instelling op topniveau te houden, een inspirerende en genderbewuste universiteit waar vanuit de hele wereld de beste wetenschappers en slimste studenten naar toe komen om hun talenten te ontplooien.

De TU Delft wil een compleet en hoogwaardig spectrum aan disciplines, onderzoek en opleidingen blijven bieden met een vooraanstaande wereldwijde reputatie, die door haar peers als world leading wordt gezien. Zij wil een broedplaats zijn en blijven voor grensverleggende technisch-wetenschappelijke antwoorden op de grote maatschappelijke vraagstukken van onze tijd. Bovendien wil de TU Delft een universiteit zijn die bedrijven waarderen vanwege de uitstekende ingenieurs (MSc en PhD) en als innovatieve samenwerkingspartner. De TU Delft wil een universiteit zijn waar wetenschappers en studenten werken en denken vanuit inter- en multidisciplinariteit en waar de combinatie van science, design en engineering de dominante invalshoek is in onderwijs en onderzoek.

Zie verder http://www.tudelft.nl

https://www.tudelft.nl

Afdeling

Universiteitsdienst - Human Resources Management

De context

Om de doelstellingen van het Strategic Framework 2018-2024 te realiseren zet HR in op het aantrekken en ontwikkelen van wetenschappelijk talent uit de wereldtop.

Human Resources speelt hierin een onderscheidende rol door te streven naar zoveel mogelijk ondersteuning op maat. Kernwoorden hierbij zijn: professionaliteit, betrokkenheid, kwaliteit en inspiratie.

De HR organisatie bestaat uit een aantal expertise-teams (HR Development and Mobility, Health, Safety& Environment, HR Services) en uit HR Advies-teams, gesitueerd binnen de faculteiten en de Universiteitsdienst. De Meerjaren-agenda HR 2018-2024 is gericht op talentwerving, talentontwikkeling en duurzame inzetbaarheid, een veilige en uitdagende werkomgeving en efficiënte HR ondersteuning, met HR-instrumenten die bijdragen aan de versterking van onderwijs, onderzoek en valorisatie. Het stimuleren van coachend leiderschap, diversiteit en inclusie, empowerment en een flexibele, lerende organisatie zijn belangrijke HR thema’s.

Bij twee HR Advies-teams zijn door vertrek van de huidige HR managers vacatures ontstaan. De nieuwe HR manager zal een van beide adviesteams ondersteunen en verder ontwikkelen-, en mogelijk op termijn twee adviesteams aansturen.

https://www.tudelft.nl/over-tu-delft/bestuur-en-organisatie/universiteitsdienst/

Specificaties

  • HRM
  • max. 38 uur per week
  • max. €5978 per maand
  • Universitair
  • AT/UD/HR/2018-03

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you