Medewerker Rechtspositie en Arbeidsvoorwaarden (0,8 fte)

Medewerker Rechtspositie en Arbeidsvoorwaarden (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
27 aug 4 sep Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 sep 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De faculteit Bètawetenschappen, onderdeel Personeelsbeheer en Administratie, van de Universiteit Utrecht heeft per direct een tijdelijke plek voor een Medewerker Rechtspositie en Arbeidsvoorwaarden (0,8 fte). Heb je interesse? Lees dan het volledige profiel en reageer snel.

Functieomschrijving

Het onderdeel Personeelsbeheer en Administratie van de faculteit Bètawetenschappen omvat de volgende taken:

 

  1. Het informeren en adviseren over en het uitvoeren van rechtspositionele, arbeidsvoorwaardelijke vraagstukken/beleid evenals het beheren van voorschriften, procedures en systemen.
  2. Het correct en adequaat verwerken van personele mutaties.

 

Door extra werkzaamheden/projecten is er per direct een tijdelijke vacature voor een:

 

Medewerker Rechtspositie en Arbeidsvoorwaarden   (0,8 fte)

 

Je komt in een team van zes medewerkers arbeidsvoorwaarden, waarin een of twee collega’s je begeleiden in jouw specifieke taken.

 

De basistaken zijn:

  • volgen/bijhouden/uitwerken van de CAO-NU en nieuwe ontwikkelingen op rechtspositioneel- en arbeidsvoorwaardelijk gebied,
  • bestuderen/uitwerken/voorstellen rondom (nieuwe) regelgeving/voorschriften/procedures, up-to-date houden van brochures e.d.,
  • Informatieverstrekking en voorlichting: aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden op het gebied van rechtspositie en arbeidsvoorwaarden, regelingen, procedures,
  • instroom, doorstroom, uitstroom w.o. nieuwe aanstellingen wetenschappelijk en ondersteunend personeel: voorbereiden en afhandelen van functieaanbiedingen, correspondentie, aanstellingsbrief, aanstellingsgesprek, beantwoording vragen, afloop dienstverband, declaranten, complexere externen, gastvrijheidsovereenkomsten, oproepkrachten e.d.,
  • invoer/mutaties SAP, actualiseren en beheren van personeels- en formatiegegevens,
  • beheer van detacheringen en payroll (Topselect),
  • financiële berekeningen (bruto/netto, pensioen, 30%-regeling e.d.),
  • aanleveren onderwerpen/actualiseren/onderhouden informatie voor de HR-website,
  • uitvoering opgave introductie nieuwe medewerkers,
  • algemene correspondentie.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een opleiding op mbo+-/hbo-niveau bij voorkeur personeelswerk of juridisch, of gelijkwaardig en je hebt aantoonbare werkervaring en affiniteit met personele zaken en administratie.
  • Je bent bereid je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.
  • Je bent flexibel en hebt een zorgvuldige wijze van werken.
  • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk en hebt een klantgerichte houding.
  • Je bent een teamplayer, pro-actief en gedreven, en hebt een flexibele persoonlijkheid.
  • Je beheerst Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.
  • Ervaring met SAP is een pre.

 

Ben jij een doortastend persoon die zich kan inleven in complexe materie op het gebied van arbeidsvoorwaarden, die uitdaging in werk zoekt en goed prioriteiten kan stellen in een hectische werkomgeving? Dan nodigen we je uit te solliciteren. Kennis van de universitaire omgeving is een voordeel.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een zelfstandige, afwisselende functie in een dynamische omgeving. De aanstelling is voor de duur van enkele maanden, tot ca. 1 november 2018. Afhankelijk van de ontwikkelingen binnen de afdeling HR van de faculteit Bètawetenschappen en bij goed functioneren is een verlenging tot en met 31 december 2019 mogelijk.

Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.514,- en maximaal € 3.358,- (schaal 8 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Daarnaast mag je rekenen op aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (o.a. goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie: werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De faculteit Bètawetenschappen van de Universiteit Utrecht omvat zes departementen: Biologie, Farmacie, Informatica, Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde. Zij heeft omstreeks 6.000 studenten en bijna 1.500 medewerkers, en staat internationaal bekend om haar kwaliteit in onderzoek. De wetenschappelijke programma’s van de faculteit weerspiegelen de ontwikkelingen in de maatschappij en de wetenschap van vandaag. Lees het jaarbeeld 2016 van de faculteit Bètawetenschappen.

De HR afdeling van de faculteit Bètawetenschappen voert haar taken uit voor zes departementen. De afdeling wordt geleid door een afdelingshoofd. Als medewerker Rechtspositie en Arbeidsvoorwaarden werk je nauw samen met een HR adviseur en een medewerker Personeelsbeheer van het desbetreffende departement. Het is een informele, dynamische afdeling met afwisseling in werkzaamheden, veel contacten met medewerkers binnen de eigen faculteit en met medewerkers van de directie HR.

Specificaties

  • HRM; Juridisch personeel
  • 30—32 uur per week
  • €2514—€3358 per maand
  • HBO
  • 990216

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you