Motion Graphics Designer / 3D Generalist (HBO of WO) (0,8-1,0 fte)

Motion Graphics Designer / 3D Generalist (HBO of WO) (0,8-1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
19 jul 17 okt Eindhoven

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 17 okt 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Vacature Motion Graphics Designer (HBO of WO) (0,8-1,0 fte)
Ben jij een enthousiaste animator/programmeur, met een liefde voor realistische animaties en natuurwetenschappen? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste animator/programmeur, met een liefde voor realistische animaties en natuurwetenschappen? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Voor de animatiestudio van het Instituut voor Complexe Moleculaire Systemen (ICMS) zijn wij op zoek naar een Motion Graphics Designer / 3D Generalist om ons team te versterken. In onze animatiestudio worden computeranimaties en afbeeldingen gemaakt voor wetenschappelijke doeleinden. Onderzoekers gebruiken deze animaties om de nieuwste wetenschappelijke inzichten over te brengen aan hun collega's en aan het brede publiek. Er wordt samengewerkt door onderzoekers met verschillende achtergronden, waardoor het onderwerp van de te realiseren animatie telkens weer anders is. Op ons YouTube-kanaal (www.youtube.com/user/icmstue) vind je voorbeelden van ons werk. Lijkt dit je wat? Reageer dan snel via de site!

Over TU/e:

De TU/e is een Technische Universiteit, gekenmerkt door excellentie en samenwerking met de industrie. Als universiteit richt zij zich op de drie speerpunten: Health, Energy and Smart Mobility. Binnen het strategische speerpunt Health werken verschillende faculteiten samen op onderzoeksgebieden zoals Chemische Biologie, Regeneratieve Geneeskunde, Diagnostische ondersteuning door middel van modelering, en (moleculaire) imaging, waarbij er nauwe banden zijn met zowel de industrie als diverse ziekenhuizen. De TU/e is een open and inclusieve universiteit met korte lijnen. Mensen binnen de TU/e zijn nieuwsgiering, samenwerkend en streven naar excellentie. Excellente faciliteiten liggen aan de basis om het onderzoek en onderwijs op internationaal hoog niveau te brengen. De open en vriendelijke werksfeer faciliteert en inspireert samenwerking tussen onderzoekers en studenten.

Over ICMS:

Binnen het ICMS doen we onderzoek naar de interacties tussen moleculen en hoe deze interacties de moleculen in staat stellen grote en ingewikkelde structuren te vormen. Misschien wel het mooiste voorbeeld van een complex moleculair systeem is de cel, de bouwsteen van al het leven. Hoewel we op de eerste plaats op zoek zijn naar de ontwerpregels van deze systemen met mogelijke toepassingen in medicijnen, bijzondere materialen en bijvoorbeeld katalysatoren, zal het onderzoek ook bijdragen aan kennis over het ontstaan van de eerste cellen. Binnen het ICMS komen meerdere faculteiten van de TU/e samen, en werken mensen met verschillende achtergronden aan vooruitstrevend onderzoek.

Jouw taken als Motion Graphic Designer / 3D Generalist:

Als Motion Graphics Designer / 3D Generalist bestaat je hoofdtaak uit het maken van wetenschappelijke animaties en illustraties in 3ds Max. In overleg met wetenschappers wordt een vertaling gemaakt van theorie, model of experiment naar beeld. Eén van de uitdagingen ligt in het overbruggen van lengte- en tijdschalen.

Specificaties

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

Functie-eisen

Wat vragen we van je?
  • Opleiding: minimaal HBO werk- en denkniveau gericht op animatie of een diploma in één van de (technische) natuurwetenschappen.
  • Ervaring met het maken van modellen en animaties. Je hebt veel kennis van Autodesk 3ds Max. Bij voorkeur heb je ervaring met het realistisch animeren van objecten (bijvoorbeeld het bewegen van geschakelde objecten).
  • Tevens heb je ervaring met het schrijven van scripts in MAXScript of in andere programmeertalen.
  • Creativiteit en out-of-the-box denken en het kunnen organiseren van projecten vinden we belangrijk, net als uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Engelse taal.
  • Arbeidsvoorwaarden

    Wat kunnen wij jou bieden?
  • Een tijdelijke aanstelling voor een periode van een jaar, met de mogelijkheid tot 1 jaar verlenging. Overwogen kan worden de aanstelling via Euflex te laten verlopen (de detacheringsorganisatie van de TU/e).
  • Een salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, wat maximaal € 3.358,- bruto per maand (schaal 8 volgens cao-NU) bedraagt bij een fulltime aanstelling;
  • Een prettige, stimulerende en uitdagende werkomgeving;
  • Aantrekkelijke en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitstekende sportfaciliteiten, minimaal 41 verlofdagen bij een 40-urige werkweek en een eindejaarsuitkering van 8,3 %.
  • Specificaties

    • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
    • max. 38 uur per week
    • HBO
    • V40.3424

    Werkgever

    Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

    Lees meer over deze werkgever

    Locatie

    De Rondom 70, 5612 AP, Eindhoven

    Bekijk op Google Maps

    Interesting for you