Projectmanager Reading Center RetinaNL

Projectmanager Reading Center RetinaNL

Geplaatst Deadline Locatie
20 jul 19 aug Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 aug 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Om de organisatie, regelgeving, protocollen en nationale- en internationale afspraken en contacten van het Reading Center in goede banen te leiden zijn wij op zoek naar een projectmanager. Als projectmanager bent u de verbindende factor tussen verschillende disciplines binnen het Erasmus MC en het Radboudumc die aan RetinaNL verbonden zijn. Zo schakelt u met de oogartsen, onderzoekers, juridische zaken, medisch ethische toetsingscommissies en programmeurs die de software ontwikkelen voor automatische graderingen van oogheelkundige beelden. U geeft leiding aan een team van onderzoek medewerkers, coördineert hun training en zorgt voor certificering. Ook onderhoudt u de contacten met onze subsidiegevers en internationale relaties.

Specificaties

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Functie-eisen

U bent gepromoveerd arts of biomedische wetenschapper of beschikt over een soortgelijke succesvol afgeronde opleiding. U heeft passie voor wetenschap, beweegt zich makkelijk in grote groepen, kan goed organiseren en heeft ervaring met het opzetten en coördineren van onderzoek. U schakelt graag met verschillende disciplines en kan zelfstandig werken. U beschikt over een analytisch denkvermogen en goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en in het Engels. U heeft, bij voorkeur, de basiscursus Regelgeving en Organisatie voor Klinisch onderzoekers (BROK) afgerond. Oogheelkundige kennis is een pre.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma's en/of relevante registraties zoals BIG/RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

Arbeidsvoorwaarden

Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.216,- (schaal 10) bij een volledige werkweek van 36 uur. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget, studiemogelijkheden en persoonlijk budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

Werkgever

Erasmus MC

In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw.

De afdelingen Oogheelkunde en Epidemiologie van het Erasmus MC werken samen met de afdelingen Oogheelkunde en Radiologie van het Radboudumc aan het detecteren en analyseren van ziektekenmerken op beelden van het netvlies. Na het optimaliseren van handmatige detectie maken we nu de overgang naar automatisch kwantificeren van deze laesies (met onder andere deep-learning technologie) en wordt het Reading Center klaargestoomd om de overgang te maken naar een zelfstandig opererend orgaan. Geautomatiseerde beoordeling van beeldmateriaal past binnen de huidige zorgontwikkeling naar E-health.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • €2659—€4216 per maand
  • Universitair
  • 27.07.18.THZ-P402071-1

Werkgever

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

's-Gravendijkwal 230, 3015 CE, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you