Projectleider Werving en selectie (0,8 fte)

Projectleider Werving en selectie (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
17 aug 3 sep Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 sep 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De directie Human Resources van de Universiteit Utrecht is op zoek naar een projectleider werving en selectie. Interesse? Lees hier verder en solliciteer.

Functieomschrijving

De ambitie van de Universiteit Utrecht is hoog en al onze medewerkers, of het nu wetenschappers, docenten, of stafmedewerkers zijn, spelen een sleutelrol bij de realisatie van het strategisch plan. Om nu en in de toekomst de meest talentvolle medewerkers aan te trekken en te zorgen voor een divers en internationaal personeelsbestand, zijn we op zoek naar een ervaren specialist op het gebied van werving en selectie.


Je gaat een project leiden om de werving en selectie binnen de Universiteit Utrecht zodanig te professionaliseren dat we onze positie als preferred employer versterken. De kaders zijn al beschreven in een projectaanpak en daarbinnen ben jij verantwoordelijk voor het ontwerp, de realisatie en de verankering van de werving en selectiestrategie. Met je projectteam vertaal je ons motto ‘Bright minds, better future’ naar een aansprekende arbeidsmarktpropositie en Employer Value Proposition. Vervolgens maak je de vertaalslag naar arbeidsmarktcommunicatie en naar een wervings- en kanaalstrategie, ook in nauwe samenwerking met Communicatie & Marketing. Ook op tactisch en operationeel vlak werk je aan de optimalisering van processen, ondersteuning en middelen. En je zorgt voor organisatorische verankering bij afronding van het project.

 

Je bent een echte zelfstarter en een verbinder. Je brengt verschillende specialisten en adviseurs binnen de Universiteit Utrecht samen om resultaten te boeken. Interne en externe trends en ontwikkelingen vertaal je naar een wervings- en arbeidsmarktstrategie.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

We zoeken een nieuwe collega met bewezen ervaring, competenties en kwaliteiten:

  • je werkt en denkt op WO-niveau en je bent minimaal in het bezit van een wo-diploma. Je hebt minimaal vijf jaar ervaring met corporate werving en selectie en bent gewend een trekkersrol te vervullen;
  • je bent een bouwer, die niet alleen denkt maar ook doet. Resultaatgericht én organisatiesensitief;
  • je hebt kennis van arbeidsmarktstrategie en bij voorkeur van trends in de wetenschappelijke arbeidsmarkt;
  • je bent een stevige adviseur en een echte networker;
  • je kunt goed plannen en organiseren en de kar als projectleider trekken;
  • je bent inventief, creatief en daadkrachtig, je hebt drive en je bent een teamplayer;
  • je bent mondeling en schriftelijk vaardig in zowel het Engels als het Nederlands.

 

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt de kans om bij de Universiteit Utrecht je ervaring met werving en selectie op strategisch niveau in te zetten en in teamverband mooie resultaten te boeken.

Wij bieden een projectaanstelling voor een jaar met mogelijkheid tot verlenging afhankelijk van de duur en resultaten van het project. Het is een functie voor 32 uur per week. Het salaris bedraagt- afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 4.294,- en maximaal € 5.513,- (schaal 12 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast mag je rekenen op aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (o.a. goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht (UU) werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De directie Human Resources (HR) ondersteunt het College van Bestuur en de faculteiten bij het voorbereiden, ontwikkelen en implementeren van universitair HR-beleid. De directie verzorgt, onderhoudt en informeert management, medewerkers en HR professionals over die HR-voorzieningen en producten, die vanuit het oogpunt van kwaliteit, eenheid van werkgeverschap en efficiëntie op universitair niveau worden ingevuld. Deze taken zijn ondergebracht bij de afdelingen HR Expertises en HR Ontwikkeling. De directie bestaat daarnaast uit de afdelingen International Service Desk en HR Diensten. De directie HR en de HR-afdelingen in de faculteiten en diensten werken samen aan professionalisering van de HR dienstverlening binnen UU; de doelstellingen hierbij voor 2017-2020 zijn omschreven in het ‘HR domeinplan’. Eén van de doelen is de expertise en ondersteuning ten aanzien van werving en selectie te versterken. We beogen hiermee preferred employer te zijn, vacaturehouders en sollicitanten beter te ondersteunen, bij te dragen aan diversiteit en internationalisering en aan interne mobiliteit. Als projectleider Werving en Selectie rapporteer je aan het hoofd HR Expertises. Je werkt nauw samen met collega’s binnen de directie HR en collega’s van HR-afdelingen van de faculteiten en diensten, alsmede met collega’s van Communicatie en Marketing.

Specificaties

  • HRM
  • max. 32 uur per week
  • €4210—€4505 per maand
  • HBO
  • 987029

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you