Senior HR adviseur

Senior HR adviseur

Geplaatst Deadline Locatie
24 aug 30 aug Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 aug 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wij zoeken: een ervaren en veelzijdige HR-professional.
In onze HR afdeling is behoefte aan een ervaren en veelzijdig HR-professional. Als senior HR adviseur denk je mee over de organisatie ontwikkeling, initieer je beleidsvoorstellen en projectplannen op HR onderwerpen en vertaal je conceptuele vraagstukken naar concrete interventies.

We zoeken een collega die:
  • als ervaren allround HR adviseur aanspreekpunt is voor een aantal onderdelen (ca 40%);
  • daarnaast ruimte krijgt en inzetbaar is in AFSG-brede HR issues, zowel projectmatig als in beleidsissues of gecompliceerde casuïstiek (ca 40%);
  • flexibel is en in voorkomende (piek)situaties zaken overneemt van een collega-HR adviseur of hoofd HR, in goede afstemming (ca 20%)
  • authentiek is en deze seniorpositie in het team van nature neemt en krijgt.
De Agro- en Food Sciences Group (AFSG) is één van de vijf kenniseenheden van Wageningen University & Research. Elke kenniseenheid is een unieke combinatie van een universiteit en een contractresearch organisatie waar op topniveau onderzoek en onderwijs wordt gedaan. Bij AFSG werken ca. 900 medewerkers, afkomstig uit alle delen van de wereld. De afdeling HR bestaat uit een afdelingshoofd, 5 HR adviseurs en 3 HR ondersteuners. De HR-adviseurs zijn zeer ervaren en zijn een sparring partner voor leidinggevenden en medewerkers op het gebied van organisatie- en loopbaanontwikkeling in brede zin. De HR speerpunten van Wageningen University & Research zijn o.a. (internationale) recruitment, leiderschapsontwikkeling, vitaliteit en flexibele organisatie. Binnen Wageningen University & Research wordt samengewerkt in HR expertisegroepen en de Wageningen University & Research HR-Academy biedt je de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in het vak. Wij willen een inclusieve organisatie zijn, waar alle studenten en medewerkers welkom zijn en hun talenten verder kunnen ontwikkelen.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

  • Academische opleiding of werk- en denkniveau (HR, bedrijfskunde, organisatiepsychologie, rechten)
  • Zeer ervaren en breed inzetbare HR professional, met verdiepte kennis in één of meer HR expertisevelden.
  • Track record in het effectief opereren in een complexe organisaties met internationale, hoogopgeleide professionals, als intern adviseur en als trekker van projecten en/of verandering;
  • Ervaring met organisatieverandering, inclusief aspecten als organisatie-inrichting en cultuurverandering;
  • Uitstekende HRM-expertise, kennis van relevante wet- en regelgeving;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling, schriftelijk, presentatie skills)
Persoonlijkheid/competenties
  • Analytisch en communicatief zeer sterk.
  • Praktisch, oplossingsgericht en daadkrachtig in combinatie met de realiteitszin en het geduld dat een grote organisatie vraagt.
  • Organisatiesensitief, procesinzicht
  • Flexibel, je kunt schakelen tussen verschillende vraagstukken/klanten, conceptueel vermogen.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden, ervaring in het opstellen van plannen, besluiten, adviezen, en in staat om organisatie breed plannen te initiëren, draagvlak te krijgen en als projectleider te trekken.
  • Verbinder, zowel met collega's binnen de HR afdeling, als met andere disciplines (Finance, Legal, communicatie) en het primair proces.
  • Zelfbewust met ruimte voor zelfreflectie, leervermogen en humor.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende baan bij een prachtige organisatie. Wij bieden een fulltime dienstverband, salaris tot maximaal € 4847,- bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 11). De duur van het dienstverband is in eerste instantie voor de periode van een jaar, met uitzicht op een vast contract.

Werkgever

Wageningen University & Research

Agrotechnology & Food Sciences Group is onderdeel van Wageningen University & Research waar fundamenteel en toegepast wetenschappelijk onderzoek elkaar aanvullen. We werken samen met nationale en internationale bedrijven, onderzoeksorganisaties en overheden aan "Healthy food in a biobased society". Onze innovaties vervullen een cruciale rol bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Ondernemerschap en professionaliteit kenmerken ons. Kortom: een interessante, internationale werkgever van formaat!

Wageningen University & Research
Een wezenlijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven. Dat is ons dagelijks werk. Wij zoeken binnen ons domein van gezonde en veilige voeding en voedselproductie, voedselzekerheid en gezonde leefomgeving naar antwoorden op vragen over maatschappelijke thema's als duurzame voedselproductie, klimaatverandering en alternatieve energiebronnen. Dat doen we natuurlijk niet alleen. Om dit, ook internationaal, waar te maken werken we elke dag met 5000 mensen aan de kwaliteit van leven.

Wil je hier ook je dagelijks werk van maken? Bij ons krijg je daar de ruimte voor.

Kijk voor meer informatie over werken bij Wageningen University & Research op www.wur.nl/nl/Werken-bij.htm.

Specificaties

  • HRM
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 36 uur per week
  • Universitair
  • 408678

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you