Administrateur

Administrateur

Geplaatst Deadline Locatie
20 aug 30 aug Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 aug 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als administrateur analyseert u de cijfers, signaleert afwijkingen en rapporteert deze aan de coördinator bedrijfsvoering. U stelt binnen de deadlines de periodieke rapportages, begroting en jaarrekening in concept op. U beheert zelfstandig de projectenadministraties en u adviseert over externe financierings- en subsidiemogelijkheden.

Op het gebied van de administratieve organisatie en het werkproces binnen en buiten de afdeling geeft u verbeteringsvoorstellen. Daarnaast ondersteunt u de coördinator bedrijfsvoering met ad hoc zaken en staat u de directie bij met advies en informatie over de financiën van de verschillende entiteiten.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

U heeft een afgeronde hbo opleiding op financieel-administratief gebied en ervaring in een soortgelijke functie binnen bij voorkeur meerdere commerciële omgevingen. U wordt graag analytisch uitgedaagd. U heeft een dienstverlenende instelling, werkt zelfstandig en accuraat en uw houding is proactief. U bent flexibel, klant- en servicegericht, stressbestendig en communicatief vaardig. U bent gewend met deadlines om te gaan en past uw planning daarop aan. U heeft ruime ervaring met MS-Excel.

Arbeidsvoorwaarden

  • aanstelling: 0,4 fte
  • maximum salaris per maand € 3.796,- bruto op basis van een 38 urige werkweek (salarisschaal 9)
  • het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
  • contractduur: twee keer een jaar waarna een aanstelling voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden behoort
  • UFO-functieprofiel: Administrateur, niveau 2

Benieuwd naar onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden?

Werkgever

De Radboud Universiteit is een internationaal opererende, studentgerichte onderzoeksuniversiteit met zeven faculteiten. We leiden studenten op tot academici die over de grenzen van hun vak heen kijken. Onze wetenschappers leveren excellent onderzoek en maken hierbij gebruik van state of the art onderzoeksfaciliteiten.

Afdeling

Radboud Docenten Academie
De Radboud Docenten Academie verzorgt universitaire lerarenopleidingen voor studenten die docent willen worden in het voorgezet onderwijs. Dit doet zij in samenwerking met de faculteiten van de Radboud Universiteit en het omringende scholenveld.

Daarnaast verzorgt de docentenacademie, met dezelfde partners, nascholing voor docenten uit het voortgezet onderwijs die zich in het kader van een leven lang leren verder willen professionaliseren. Hoe ‘een leven lang leren’ vorm kan krijgen, is onderwerp van het onderzoeksprogramma "Cultivating Creativity in Education". Centraal in dit programma staat de vraag hoe zowel docenten als leerlingen uitgedaagd kunnen worden om hun talenten in de volle breedte te ontwikkelen.
 
Meer over de Radboud Docenten Academie

Specificaties

  • Financiën
  • max. 15.2 uur per week
  • max. €3796 per maand
  • HBO
  • 32.07.18

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Comeniuslaan 4, 6525 HP, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you