Senior beleidsmedewerker onderwijsbeleid/teamleider

Senior beleidsmedewerker onderwijsbeleid/teamleider

Geplaatst Deadline Locatie
17 sep 30 sep Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 sep 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De Faculteit der Geesteswetenschappen zoekt voor de sectie Onderwijsbeleid van de afdeling Onderwijs een Senior beleidsmedewerker onderwijsbeleid (tevens teamleider sectie onderwijsbeleid).

Als senior-beleidsmedewerker ondersteun je het Dagelijks bestuur van de faculteit, in het bijzonder de onderwijsdirecteuren van het College en de Graduate School of Humanities, bij de voorbereiding en het formuleren van facultair onderwijsbeleid. Daarnaast werk je ook samen met anderen, zoals de opleidingsdirecteuren, de collega’s binnen de andere secties van de afdeling Onderwijs (zie onderstaande link) en andere afdelingen binnen de faculteit (o.a. ICTO). Voorts wordt van je verwacht dat je in staat bent om samenwerkingsverbanden en overleglegstructuren met partijen binnen en buiten de faculteit of instelling te initiëren en te onderhouden.

Als teamleider van de sectie onderwijsbeleid coördineer je de werkzaamheden van de sectie en geef je leiding aan het team. Tevens draag je ook zelf inhoudelijk bij aan de ontwikkeling van het strategisch beleid van de faculteit op het gebied van het onderwijs. Er wordt hierbij verwacht dat je zelfstandig strategische doelen vertaalt in concrete initiatieven en oog hebt voor de implementatie van de resultaten. Je bent in staat zelfstandig faculteitsbrede onderwijsprojecten tot een voldragen eindresultaat te brengen.

Als beleidsmedewerker en teamleider draag je actief bij aan de voortgaande ontwikkeling van het onderwijsaanbod en van het onderwijsinnovatiebeleid, met een bijzondere focus op curriculumvernieuwing.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Als je de nieuwe collega bent die wij zoeken dan heb je:

  • een afgeronde academische opleiding, en een sterke affiniteit met onderwijsbeleid en wetenschappelijk onderwijs in de geesteswetenschappen;
  • ervaring met leiding geven;
  • minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • onderwijskundige kennis en ervaring, met name op het gebied van onderwijsvernieuwing en docentprofessionalisering;
  • gebleken ervaring met projectmanagement en projectmatig werken;
  • het vermogen om complexe beleidsvragen zelfstandig te analyseren en te vertalen in concrete adviesnota’s voor de onderwijsdirecteuren van CoH en GSH, en het dagelijks bestuur van de faculteit;
  • uitstekende redactionele en communicatieve vaardigheden, ook in het Engels;
  • als persoonskenmerken: analytisch, zelfstandig, initiatiefrijk, overtuigend, besluitvaardig, accuraat, stressbestendig en, vooral een teamplayer.

Arbeidsvoorwaarden

Aanstelling vindt plaats conform de Cao Nederlandse Universiteiten, in eerste instantie voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.

Het salaris bedraagt minimaal €4.294 en maximaal €5.513 (salarisschaal 12) bruto per maand bij volledige werktijd (38 uur per week).

Werkgever

Universiteit van Amsterdam

Met meer dan 5000 werknemers, 30.000 studenten en een budget van ruim 600 miljoen euro, is de Universiteit van Amsterdam (UvA) een intellectueel knooppunt binnen Nederland. De UvA heeft zeven faculteiten waar onderwijs en onderzoek plaatsvinden op het gebied van geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, economie en bedrijfskunde, rechtsgeleerdheid, natuurwetenschappen, geneeskunde en tandheelkunde. Midden in Amsterdam, op locaties waar disciplines samenkomen en elkaar beïnvloeden.  

De studenten en medewerkers van de UvA zijn onafhankelijke denkers en competente rebellen. Zij durven het aan om dogma’s in twijfel te trekken en nemen geen genoegen met simpele antwoorden of standaardoplossingen. Werken bij de UvA betekent werken in een onafhankelijk, creatief, innovatief en internationaal klimaat. Kenmerkend is de open sfeer en een authentieke betrokkenheid met de stad Amsterdam en de samenleving.

http://www.uva.nl/home

Afdeling

Faculteit der Geesteswetenschappen

De Faculteit der Geesteswetenschappenverzorgt onderwijs en onderzoek met een sterk internationaal profiel in een groot aantal disciplines op het gebied van taal en cultuur. De faculteit is gevestigd in het centrum van Amsterdam en onderhoudt intensieve contacten met vele culturele instellingen in de hoofdstad. De faculteit biedt 31 bachelorprogramma’s en 83 masterprogramma’s aan.

De afdeling Onderwijs van het faculteitsbureau van de Faculteit der Geesteswetenschappen, biedt specialistische ondersteuning op het terrein van onderwijsbeleid, verzorgt interne en onderwijs gerelateerde communicatie met docenten en studenten; internationalisering; stages; administratieve organisatie van het onderwijs, managementinformatie en systeemontwikkeling.

http://www.uva.nl/faculteiten/faculteit-der-geesteswetenschappen/faculteit-der-geesteswetenschappen.html?origin=ZVZVVv%2BBSZS6ly4zGQ9Ysg

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • Taal en cultuur
  • 32—38 uur per week
  • €4294—€5513 per maand
  • Universitair
  • 18-551

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Spui 21, 1012 WX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you