Apotheker-promovendus 'HIV onderzoek in de zwangerschap'

Apotheker-promovendus 'HIV onderzoek in de zwangerschap'

Geplaatst Deadline Locatie
27 sep 24 okt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 24 okt 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De apotheker-onderzoeker voert een promotieonderzoek uit binnen het PANNA netwerk. PANNA is een Europees netwerk dat zich richt op het verzamelen van farmacokinetiek van anti-HIV middelen bij zwangere vrouwen. Het doel is evidence-based doseringen ontwikkelen voor deze middelen, leidend tot een veilige en effectieve behandeling van vrouwen met HIV wereldwijd.

Taken en verantwoordelijkheden
  • Stelt studieprotocollen op binnen het PANNA- netwerk en zorgt voor ethische en regulatoire goedkeuring in diverse Europese landen;
  • Coördineert werkzaamheden voor dataverzameling in diverse Europese landen;
  • Voert farmacokinetische en farmacodynamische analyses uit, onder andere aan de hand van modellering en rapporteert hierover door middel van publicaties en presentaties;
  • Begeleidt en verzorgt onderwijs aan studenten Geneeskunde, Biomedische Wetenschappen en Farmacie;
  • Betrokken bij de dagelijkse farmaceutische en farmacologische patiëntenzorg van HIV-patiënten.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

  • Afgestudeerd als apotheker of ontvangt diploma binnenkort;
  • Ambitieus, leergierig en analytisch sterk;
  • Affiniteit met Europese wet- en regelgeving rondom klinisch geneesmiddelenonderzoek;
  • Communicatief vaardig en een goede beheersing van de Engelse taal, beheersing van Frans, Duits en/of Spaans is een pre;
  • Ervaring met wetenschappelijk onderzoek, blijkend uit (co-) auteurschap van een wetenschappelijk artikel strekt tot aanbeveling.
Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een afwisselende en uitdagende baan waarin je je vakkennis kwijt kunt in een prettig en enthousiast team. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere salaris in schaal 10.A (onderzoeker in opleiding), maximaal € 2.919,- bruto per maand bij een volledig dienstverband, een vakantie-uitkering van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een goede pensioenvoorziening.

Op basis van klinische werkzaamheden wordt een toelage gegeven. Naast goede arbeidsvoorwaarden hechten wij waarde aan de ontwikkeling van de kennis en vaardigheden van onze medewerkers en investeren daarom doorlopend in opleidingen voor onze medewerkers. Lees meer over de arbeidsvoorwaarden binnen het Radboudumc.

Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er een screening plaats op basis van het aangeleverde cv. De procedure hiervoor verloopt via de afdeling HR van het Radboudumc. Lees meer over onze sollicitatieprocedure.

Werkgever

Radboudumc

De Apotheek van het Radboudumc bedrijft de ziekenhuisfarmacie in al haar facetten. De onderzoeksactiviteiten zijn ondergebracht in een vakgroep. De vakgroep heeft verschillende onderzoekslijnen waarvan de onderzoekslijn "Klinische Farmacologie van Anti-Microbiële Middelen" het langst loopt. Binnen de vakgroep zijn één hoogleraar, drie UHD's, postdocs, promovendi, wetenschappelijke medewerkers, onderzoeksassistenten en AIOS ziekenhuisfarmacie werkzaam. Farmacokinetische en farmacodynamische modellering wordt in de vakgroep ondersteund door de Radboud Applied Pharmacometrics Group.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil voorop lopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare. Bekijk zelf hoe dat zich uit in onze strategie.

Lees meer over wat werken bij het Radboudumc betekent en hoe jij daaraan kan bijdragen.

Specificaties

  • PhD
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • €2279—€2919 per maand
  • Universitair
  • 91883-P419937-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you