Coördinator kennisprogramma Gebiedsontwikkeling

Coördinator kennisprogramma Gebiedsontwikkeling

Geplaatst Deadline Locatie
19 dec 14 jan Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 jan 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De coördinator kennisprogramma zal met veel zelfstandigheid zorgdragen voor de coördinatie van werkzaamheden die nodig zijn om het kennisprogramma van de Praktijkleerstoel Gebiedsontwikkeling uit te voeren. Hij/zij vormt de schakel tussen de hoogleraar, directeur en ondersteunende diensten van de TU Delft en draagt zorg voor hieraan gerelateerde financiële en personele zaken (opstellen offertes, overeenkomsten, jaarverslagen en ledeninformatie). Daarnaast staat hij/zij via de hoogleraar en directeur constant in contact met het SKG-netwerk, waarvoor ieder jaar een programma wordt samengesteld, begroot en uitgevoerd. De coördinator ondersteunt de tijdige voorbereiding en realisatie van dit programma (waaronder het jaarcongres) en schrijft mee aan verslagen en andere publicaties.

De SKG kent een vierledig bestuur en een Deelnemersraad die bestaat uit afgevaardigden van de bij SKG aangesloten publieke en private partijen. Voor het platform Gebiedsontwikkeling.nu is een vast redactieteam, een adviesraad en een praktijkredactie ingesteld. De coördinator kennisprogramma ondersteunt de hoogleraar en directeur bij het plannen en voorbereiden van de vergaderingen en bijeenkomsten van deze organen. Hij/zij stelt waar nodig notulen en actielijsten op en draagt zorg voor de tijdige uitvoering hiervan.

De coördinator kennisprogramma is naast bovenstaande werkzaamheden ook inzetbaar voor inhoudelijk werk dat past binnen het kennisprogramma van de praktijkleerstoel. Hij/zij zal kunnen bijdragen aan de totstandkoming van (thema)bijeenkomsten, publicaties en andere kennisproducten, en worden gestimuleerd om hierin eigen initiatieven te ontplooien.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Je bent net afgestudeerd (master) of hebt enige jaren werkervaring in gebiedsontwikkeling of relevante vakgebieden zoals planologie, geografie, stedenbouw, vastgoed, management of bestuurskunde. Je bent nieuwsgierig naar de uitdagingen in de praktijk van gebiedsontwikkeling en hebt enthousiasme voor de missie van de Stichting Kennis Gebiedsontwikkeling en het kennisprogramma van de Praktijkleerstoel Gebiedsontwikkeling. Je kent het platform gebiedsontwikkeling.nu en/of hebt daar al iets op gepubliceerd. Je kunt goed omgaan met social media en hebt ervaring met relevante software (Office, Adobe) en het bijhouden van websites.

Je bent aantoonbaar vaardig in de Nederlandse en Engelse taal en kunt verbaal en schriftelijk omgaan met ervaren, leidinggevende professionals in de universitaire omgeving en de gebiedsontwikkelingspraktijk. De werkomgeving op Bouwkunde aan de TU Delft spreekt je aan, maar je vindt het geen probleem om regelmatig onderweg te zijn naar bijeenkomsten en vergaderingen door heel Nederland. Je bent gedisciplineerd en kunt zelfstandig werken. Je hebt aantoonbare affiniteit met het schrijven van inhoudelijke publicaties over gebiedsontwikkeling, zowel voor wetenschappelijke als voor praktijkdoeleinden. Je wilt graag het team van de Praktijkleerstoel komen versterken en in dit team een coördinerende, organiserende rol spelen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar (met uitzicht op 1 jaar verlenging).

De functie heeft een omvang van 0,8 fte tot 1,0 fte per week. Het betreft een tijdelijke aanstelling van 1 jaar met uitzicht op verlenging. Het salaris is gebaseerd op schaal 10 (met een maximum van € 4.166,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling). Daarnaast biedt TU Delft een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars, en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

https://www.tudelft.nl

Afdeling

Faculteit Bouwkunde

In haar 110-jarige bestaan heeft de faculteit Bouwkunde een stevige internationale reputatie opgebouwd in het opleiden van architecten en stedenbouwkundigen en in het scholen van promovendi. Met zo'n 2600 studenten, ruim 500 medewerkers waarvan circa 230 FTE wetenschappelijk personeel, is de faculteit een van de grootste opleidingen van TU Delft en een van de meest gerenommeerde architectuurfaculteiten in Europa. Een gedegen ontwerpersopleiding en onderzoek in het domein van de gebouwde omgeving vormen van oudsher de opgave waar de faculteit voor staat. Ruim 40 hoogleraren zijn werkzaam op uiteenlopende wetenschapsgebieden die het gehele domein van de gebouwde omgeving bestrijken.

Stichting Kenniscentrum Gebiedsontwikkeling (SKG)
De Stichting Kennis Gebiedsontwikkeling is een lerend netwerk van overheden en marktpartijen in de Nederlandse gebiedsontwikkelingspraktijk. De SKG, dat thans 34 publieke en private leden kent, richt zich op actuele uitdagingen in het vakgebied, leidt professionals op en draagt bij aan de ontwikkeling en verspreiding van (wetenschappelijke) kennis van en voor gebiedsontwikkeling in Nederland. De kracht van de SKG zit in haar werkwijze. Met de Praktijkleerstoel Gebiedsontwikkeling aan de TU Delft komt een productieve verbinding tussen wetenschap en praktijk tot stand: het uitwisselen van inzichten, het creëren van praktische handreikingen en het aanjagen van innovatieve oplossingen voor de duurzame (her)ontwikkeling van stedelijke gebieden.

Praktijkleerstoel Gebiedsontwikkeling (PGO)
Sinds de oprichting in 2006 ondersteunt de SKG zowel financieel als inhoudelijk de Praktijkleerstoel Gebiedsontwikkeling aan de TU Delft. Deze leerstoel is ingebed in de Faculteit Bouwkunde en staat onder leiding van prof. dr. Co Verdaas. Samen met de leerstoel Urban Development Management (UDM) van prof. dr. Ellen van Bueren werkt de PGO aan het initiëren en uitvoeren van onderzoek en onderwijs, organiseert zij kennisbijeenkomsten voor de Nederlandse praktijk (zoals expertsessies, seminars en dagcongressen) en ontwikkelt zij het online platform Gebiedsontwikkeling.nu.

https://www.tudelft.nl/en/architecture-and-the-built-environment/

Specificaties

  • Beleid- en staf; Marketing en communicatie; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • 30—40 uur per week
  • €2640—€4166 per maand
  • Universitair
  • BK2018/19

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you