Senior HR adviseur (0,8 fte)

Senior HR adviseur (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
21 jan 7 feb Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 7 feb 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De faculteit Geesteswetenschappen van de Universiteit Utrecht is op zoek naar een senior HR adviseur. Interesse? Lees hier meer en solliciteer.

Functieomschrijving

Voor de Universiteit Utrecht is Aardoom & de Jong op zoek naar een ervaren Senior HR adviseur voor de faculteit Geesteswetenschappen.

Als senior HR adviseur adviseer je op proactieve wijze bestuurders en leidinggevenden over HR-beleid en de toepassing van HR-instrumenten en regelgeving. Naast je rol als vraagbaak en sparringpartner binnen het departement Filosofie en Religiewetenschap, ben je ook verantwoordelijk voor een aantal universiteitsbrede HR thema’s. Zo neem je actief deel aan verschillende projecten binnen het HR domein en draag je bij aan de zichtbaarheid van de faculteit Geesteswetenschappen. 

Een achtergrond in het onderwijs is geen vereiste. Wel heb je een hoge mate van natuurlijke nieuwsgierigheid in de thema’s waar de wetenschappers binnen de faculteit aan werken. Je hebt het vermogen om te schakelen op niveau en je voelt je thuis in een academische setting. Je kan je goed verplaatsen in de wetenschappers die je faciliteert. Je werkt met en voor hen. Mede door jouw advisering en ondersteuning draag je bij aan het primaire proces van de faculteit. 

Als senior HR adviseur ben je verbonden aan het departementen Filosofie en Religiewetenschap en aan een aantal ondersteunende afdelingen. Je adviseert het departementsbestuur, het wetenschappelijk personeel en het ondersteunend personeel van de aan jou toebedeelde ketens uit de bedrijfsvoering. 

Je hebt een breed takenpakket. Enerzijds houd jij je bezig met individuele casuïstiek en andere personele vraagstukken. Anderzijds houd jij je bezig met strategische personeelsplanning, talentmanagement en universiteit brede projecten op HR gebied. Je maakt een vlotte vertaalslag van centraal beleid naar faculteitsniveau in korte, heldere notities.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

  • Je hebt een hbo- of wo-opleiding afgerond in de richting van Human Resource Management, Bedrijfskunde of vergelijkbaar.
  • Je hebt ruime ervaring opgedaan als HR adviseur of in een soortgelijke adviesfunctie.
  • Je hebt kennis van de actuele ontwikkelingen op het gebied van HR en bijbehorende wet- en regelgeving.
  • Jij bent oplossingsgericht, beheerst diverse stijlen van adviseren, gebruik makend van je humor en creativiteit.
  • Je denkt analytisch, doorziet complexe materie en bent gewend projectmatig te werken.
  • Je luistert goed en weet ‘de vraag achter de vraag’ te achterhalen.
  • Je bent integer en je bewust van de bestuurlijke verhoudingen binnen de faculteit en universiteit.
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden, zowel in het Engels als in het Nederlands.
  • Je haalt voldoening uit het behalen van kleine successen en hebt doorzettingsvermogen.

Arbeidsvoorwaarden

De Universiteit Utrecht biedt een functie aan voor 0,8 fte (32 uur per week). Het betreft een dienstverband voor een jaar, met de intentie dit om te zetten in een aanstelling voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt - afhankelijk van ervaring en expertise - maximaal € 4.978,- bruto per maand (fulltime, schaal 11 cao Nederlandse Universiteiten). Daarnaast mag je rekenen op aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een keuzemodel arbeidsvoorwaarden, ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling.

Werkgever

Aan de faculteit Geesteswetenschappen zijn ongeveer 900 medewerkers en 6.000 studenten verbonden. De faculteit omvat vier departementen: filosofie en religiewetenschap, geschiedenis en kunstgeschiedenis, media- en cultuurwetenschappen en talen, literatuur en communicatie. Met het onderwijs en onderzoek op deze gebieden wil de faculteit bijdragen aan een beter begrip van Nederland en Europa in een sterk veranderende maatschappelijke en culturele context.
De ambitie van de Universiteit Utrecht is ‘een betere toekomst voor iedereen’. Die ambitie motiveert de wetenschappers bij hun onderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema’s. De focus ligt universiteit breed op Institutions for Open Societies, Dynamics of Youth, Life Sciences en Sustainability.

Specificaties

  • Beleid- en staf; HRM
  • max. 32 uur per week
  • €3637—€4978 per maand
  • Universitair
  • 1013657

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you