Simulatortechnicus

Simulatortechnicus

Geplaatst Deadline Locatie
15 nov 1 jan Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 jan 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als simulatortechnicus werk je in een multi-disciplinair technisch ondersteuningsteam aan de experimentele faciliteiten van de Leerstoel Besturing & Simulatie. Je bent primair verantwoordelijk voor het onderhouden, doorontwikkelen, en ondersteunen van het gebruik van de SIMONA Research Simulator, een vluchtsimulator met hydraulisch bewegingssysteem. Je focus ligt hierbij op de mechanische systemen, maar je hebt ook te maken met hydraulische, elektronische, en software systemen. Daarnaast spring je bij waar nodig voor de overige faciliteiten: een gecombineerde vlucht-/autosimulator, het Micro Aerial Vehicle lab voor onbemande vliegtuigen, en het laboratoriumvliegtuig PH-LAB.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

* HBO opleiding Werktuigbouwkunde, Mechatronica of vergelijkbaar.

* Affiniteit en enkele jaren ervaring met zowel mechanisch ontwerp als constructie en onderhoud.

* Bedreven in CAD software.

* Aantoonbare interesse in luchtvaart- en simulatortechniek.

* Goede communicatieve vaardigheden, ook in de Engelse taal.

* Creatief en oplossingsgericht in het contact met de simulatorgebruikers (onderzoekers en studenten)

* Pre: kennis van hydraulische, elektronische, en/of software systemen

* Pre: EHBO en/of BHV certificaten

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

De functie heeft een omvang van 38uur (1fte) per week. Het betreft een (tijdelijke) aanstelling van 1 jaar met mogelijkheid op verlenging. Het salaris is gebaseerd op schaal 8(met een maximum van € 3358,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling). Daarnaast biedt TU Delft een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars, en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Afdeling

Faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek

De Faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek van de Technische Universiteit Delft is een van de grootste faculteiten gespecialiseerd in luchtvaart- en ruimtevaarttechniek ter wereld. In Nederland is zij als enige academische organisatie direct actief in onderzoek en onderwijs in het complete spectrum van de luchtvaart- en ruimtevaarttechniek.

De leerstoel Besturing & Simulatie werkt binnen de faculteit aan onderzoek en onderwijs over de veilige besturing van complexe luchtvaart- en ruimtevaartsystemen. Hierbij wordt zowel geavanceerde regeltheorie en kunstmatige intelligentie toegepast voor verregaand autonome systemen, als technische menskunde om de interactie met de menselijke gebruiker te optimaliseren.

Om de lus te sluiten tussen theorie en praktijk maakt de leerstoel gebruik van een aantal experimentele faciliteiten die in veel gevallen zelf ontwikkeld en gebouwd zijn. Naast de simulatorfaciliteiten omvatten deze ook een ontwikkel- en testlaboratorium voor onbemande vliegtuigen en een straalvliegtuig voorzien van specialistische meetapparatuur.

Naast de wetenschappelijke staf van 2 hoogleraren, 3 universitair hoofddocenten, en7 universitair docenten, zorgt een staf van 7 bevlogen technici ervoor dat de faciliteiten beschikbaar blijven en aangepast worden aan de wensen van de onderzoekers en ongeveer 40 promovendi en 150 afstudeerders die in de leerstoel werkzaam zijn.

https://www.tudelft.nl/en/ae/

Specificaties

  • Techniek / laboratorium
  • Techniek
  • max. 38 uur per week
  • €2514—€3358 per maand
  • HBO
  • LR18.35

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you