Communicatieadviseur

Communicatieadviseur

Geplaatst Deadline Locatie
8 nov 20 nov Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 nov 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Bij het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) is een tijdelijke vacature ontstaan voor een ervaren communicatieadviseur in de breedste zin van het woord: een collega die kan communiceren en adviseren.

De werkzaamheden variëren van het schrijven van een webtekst tot het ontwikkelen van een beredeneerd communicatieplan. De communicatieadviseur rapporteert rechtstreeks aan het hoofd M&C.

Taken
  • Opstellen van een compleet en overtuigend communicatieplan of overzicht van communicatie-uitingen;
  • vervullen van communicatietaken op uitvoerend en strategisch niveau;
  • adviseren over communicatie, zowel mondeling als via uitgewerkte communicatieplannen.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Als je de communicatieadviseur bent die wij zoeken dan:

  • heb je een afgeronde hbo-opleiding communicatie of vergelijkbare opleiding;
  • heb je minimaal vijf jaar ervaring in een vergelijkbare functie en bij voorkeur in een vergelijkbare omgeving;
  • kun je vooruitdenken en weet je met welke middelen het gewenste resultaat wordt bereikt;
  • ben je een teamplayer, heb je een helicopterview en heb je een goed ontwikkelde organisatiesensitiviteit;
  • heb je uitstekende communicatieve, mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Een afwisselende functie in een toonaangevende zorgorganisatie met een inspirerende werkomgeving en betrokken enthousiaste mensen. Het salaris bedraagt, afhankelijk van werkervaring en opleiding, maximaal €4.166 (schaal 10). Voorts biedt ACTA uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een aantrekkelijke pensioenvoorziening, 29 vakantiedagen (bij een fulltime aanstelling) en goede opleidingsmogelijkheden. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Werkgever

Universiteit van Amsterdam

Met meer dan 5000 werknemers, 30.000 studenten en een budget van ruim 600 miljoen euro, is de Universiteit van Amsterdam (UvA) een intellectueel knooppunt binnen Nederland. De UvA heeft zeven faculteiten waar onderwijs en onderzoek plaatsvinden op het gebied van geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, economie en bedrijfskunde, rechtsgeleerdheid, natuurwetenschappen, geneeskunde en tandheelkunde. Midden in Amsterdam, op locaties waar disciplines samenkomen en elkaar beïnvloeden.  

De studenten en medewerkers van de UvA zijn onafhankelijke denkers en competente rebellen. Zij durven het aan om dogma’s in twijfel te trekken en nemen geen genoegen met simpele antwoorden of standaardoplossingen. Werken bij de UvA betekent werken in een onafhankelijk, creatief, innovatief en internationaal klimaat. Kenmerkend is de open sfeer en een authentieke betrokkenheid met de stad Amsterdam en de samenleving.

http://www.uva.nl/home

Afdeling

Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) is het samenwerkingsverband van de Faculteit der Tandheelkunde van de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit Amsterdam. ACTA verricht wetenschappelijk onderzoek, geeft onderwijs en verleent patiëntenzorg op het terrein van de tandheelkunde. Internationaal gezien is ACTA toonaangevend in onderzoek en onderwijs. Bij ACTA werken circa 500 medewerkers en volgen ongeveer 900 studenten de opleiding Tandheelkunde. Dagelijks levert men aan circa 600 patiënten tandheelkundige zorg. 

Bij de dienst Marketing & Communicatie werken vier collega’s, met elk een eigen portefeuille. De dienst werkt resultaatgericht en uitgangspunt voor de communicatie is de missie van ACTA.

http://www.uva.nl/faculteiten/faculteit-der-rechtsgeleerdheid/faculteit-der-rechtsgeleerdheid.html?origin=ZVZVVv%2BBSZS6ly4zGQ9Ysg

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • Gezondheid
  • 32—38 uur per week
  • €2640—€4166 per maand
  • HBO
  • 048

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Spui 21, 1012 WX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you