TU Delft Library Communicatieadviseur Research

TU Delft Library Communicatieadviseur Research

Geplaatst Deadline Locatie
13 nov 2 dec Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 dec 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als TU Delft Library Communicatieadviseur ben je in een innovatieve, internationale en professionele academische omgeving, verantwoordelijk voor consistente en impactvolle communicatie met wetenschappelijke onderzoekers. Je adviseert, in lijn met het Library communicatiebeleid, Library collega’s die deze doelgroep bedienen en je ontwikkelt en voert effectieve geïntegreerde communicatietrajecten ten behoeve van deze doelgroep uit. Daar waar mogelijk sluit je aan bij onderzoekers-gerichte initiatieven elders op de campus en zoek je de samenwerking op met communicatiecollega’s van faculteiten en andere diensten.

De Library heeft onlangs een geïntegreerde manier van communiceren rondom drie strategische thema’s ingezet: Inspirerende leeromgeving, Academische zichtbaarheid en impact, en Open Science. Als Communicatieadviseur Research ben je tevens de primaire adviseur als het gaat op het thema ‘Academische zichtbaarheid en impact’, dat het meest aan onderzoekers raakt. In co-creatie met je teamgenoten maak je het thema SMART en vertaal je het naar bredere concepten.

Hiermee lever je een bijdrage aan de organisatiedoelen van de Library en daarmee aan de profilering van de TU Delft als geheel. Je staat voor consistentie en krachtige impactvolle communicatie met de onderzoekers die de Library bedient.

Als adviseur heb je de customer journey van deze doelgroep scherp en zet je woord, beeld, acties en innovatieve communicatietechnieken in om de communicatiedoelstellingen te bereiken. Ook ben je verantwoordelijk voor het beheer, de kwaliteit en de consistentie van de middelen en kanalen die hiertoe worden ingezet.

Aan de hand van user tests/ UX en andere technieken meet je impact en identificeer je mogelijke verbeterpunten. Continue samen leren en verbeteren is de norm. Communicatie komt in deze zin niet aan jouw bureau tot stand maar in co-creatie met de doelgroep en de relevante collega’s.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Je bent impact-gedreven, leergierig, proactief
  • Je weet goed tactische behoeftes naar een strategisch niveau te brengen en vraagstukken in een breder organisatiekader (visie en doelstellingen) en dynamische context te plaatsen zonder aan vaart in te boeten.
  • Je hebt een academisch werk -en denkniveau.
  • Je hebt brede vakkennis en minimaal vijf jaar ervaring op het gebied van strategische communicatie in een vergelijkbare omgeving.
  • Je hebt uitmuntende kennis van het Nederlands, goede kennis van het Engels en een vlotte pen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

De functie heeft een omvang van 32 uur per week (0,8 fte). Het gaat om in eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor de duur van 1 jaar. Het salaris is gebaseerd op schaal 10 uit de cao Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 2.640,- en een maximum van € 4.166,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Je wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring. Je bouwt pensioen op via het pensioenfonds ABP.

Naast uiteraard het vakantiegeld in mei, ontvang je in december een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3%. Ook kun je jaarlijks een deel van je arbeidsvoorwaardenpakket zelf samenstellen met behulp van het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden, waaronder het kopen en verkopen van verlofuren.

Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Daarom kun je afspraken maken over flexibele werktijden, thuiswerken, heb je veel vakantiedagen en wordt ouderschapsverlof gedeeltelijk doorbetaald.

We vinden het belangrijk dat jij je zo goed mogelijk kunt ontwikkelen en dat je fit je werkzaamheden kunt uitvoeren. Dit ondersteunen we op verschillende manieren, onder andere met een uitgebreid aanbod aan opleidingsmogelijkheden, deelname aan het Health Coach Program van TU Delft en sporten met korting.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

https://www.tudelft.nl

Afdeling

Universiteitsdienst - Directie Communication

De TU Delft heeft de krachtige ambitie om haar bijdrage te leveren aan een duurzame 21ste eeuw. Door grenzen te verleggen in technologisch onderzoek, door ingenieurs op te leiden die midden in de maatschappij staan en door samen met bedrijven kennis te vertalen naar innovatie. De Directie Communication helpt de universiteit deze ambitie vorm te geven. Want die 20.000 studenten en 4.500 medewerkers houden we graag geïnformeerd en betrokken, net als bedrijven, beleidsmakers, alumni, en natuurlijk scholieren die aan de TU willen studeren. De Directie Communication leidt dat alles in goede banen, ook binnen de organisatie zelf. Dat doen we met 150 communicatiemedewerkers - verdeeld over faculteiten, ondersteunende diensten en een centrale afdeling – die met elkaar gebruik maken van een breed spectrum aan communicatiemiddelen en competenties. De afdeling kent een open en prettige sfeer en is gewend te werken in een dynamische, jonge en internationale omgeving.

In deze functie behoor je organisatorisch bij de Directie Communication. In de dagelijkse praktijk ben je gedetacheerd bij het Communication team van de Library dat bestaat uit een manager, een adviseur studentenzaken en een medewerker.

https://www.tudelft.nl/over-tu-delft/bestuur-en-organisatie/universiteitsdienst/

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • max. 32 uur per week
  • €2640—€4166 per maand
  • Universitair
  • AT/UD/COMM/2018-24

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you