Tijdelijk beleidsmedewerker onderwijs & onderzoek (0,8 fte)

Tijdelijk beleidsmedewerker onderwijs & onderzoek (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
12 nov 30 nov Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 nov 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De Universitaire Bestuursdienst van de Universiteit Utrecht is op zoek naar een tijdelijk beleidsmedewerker. Interesse? Lees hier meer en solliciteer.

Functieomschrijving

De Universiteit Utrecht is op zoek naar een tijdelijk beleidsmedewerker onderwijs & onderzoek. Dit betreft een aanstelling voor een half jaar.

Als beleidsmedewerker ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het beleid op het gebied van onderwijs en onderzoek. Je ondersteunt samen met je collega’s het College van Bestuur. Daartoe werk je aan verschillende dossiers en neem je deel aan verschillende overleggen.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij zijn voor deze functie op zoek naar iemand met de volgende competenties:
  • initiatiefrijk, creatief, ondernemend en in staat om zelfstandig te werken;
  • teamspeler;
  • kennis van projectmanagement;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels en zowel mondeling als schriftelijk.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een aanstelling in tijdelijke dienst voor de duur van een half jaar. Het salaris bedraagt afhankelijk van kennis en ervaring minimaal € 2.763 en maximaal € 4.166,- (schaal 9 of 10 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een volledige aanstelling. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (o.a. goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 

 

De Universiteit Utrecht is innovatief in onderwijs en onderzoek. Het onderwijsmodel van de Universiteit Utrecht, met kleinschalig en persoonlijk onderwijs, draagt bij aan het studiesucces van studenten. De Universiteit Utrecht staat midden in de samenleving en draagt bij aan antwoorden op de maatschappelijke vragen van vandaag en morgen.

 

De directie Onderwijs & Onderzoek is één van de ondersteunende directies en maakt onderdeel uit van de Universitaire Bestuursdienst. De directie O&O ondersteunt het College van Bestuur van de Universiteit Utrecht bij de ontwikkeling en uitvoering van het strategisch beleid ten aanzien van studenten, onderwijs, onderzoek en valorisatie en is verantwoordelijk voor de universiteitsbrede ondersteuning van en informatievoorziening aan studenten.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • max. 32 uur per week
  • €2763—€4166 per maand
  • Universitair
  • 1012862

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you