Arts-onderzoeker/PhD-kandidaat Reumatologie

Arts-onderzoeker/PhD-kandidaat Reumatologie

Geplaatst Deadline Locatie
13 nov 31 dec Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 dec 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Binnen de afdeling Reumatologie zijn we op zoek naar een arts-onderzoeker met de ambitie om te promoveren. Als PhD-kandidaat onderzoekt u samen met andere promovendi de vroege detectie en behandeling van reumatoïde artritis. Hierin werkt u aan verschillende observationele cohorten en klinische trials, waarin u de kwaliteit van dit onderzoek bewaakt door nauw samen te werken met zowel het datamanagementteam als de onderzoeksverpleegkundigen. Hierin heeft u een coördinerende rol en zal u ook in contact staan met patiënten.

Het project is gericht op het identificeren van factoren (en patiënten) die op een bepaald moment in een hun ziekteverloop geen medicatie voor hun gewrichtsklachten meer nodig hebben. De geschikte kandidaat zal de verkregen gegevens statistisch analyseren, interpreteren en manuscripten schrijven voor wetenschappelijke (inter)nationale publicaties. Wij bieden u een enthousiast team, een baan met uitdaging op vele fronten en mogelijkheden voor persoonlijke groei. U wordt aangesteld als promovendus op de afdeling Reumatologie van het LUMC. De aanstelling is voor een promotietraject van drie jaar.

Samenvatting:

  • Werken op de afdeling Reumatologie als arts-onderzoeker

  • Het werk na drie jaar afronden in de vorm van een proefschrift

  • Het identificeren van factoren binnen het ziekteverloop van reumatoïde artritis

  • Het analyseren, interpreteren van gegevens

  • Het schrijven van wetenschappelijke (inter)nationale publicaties

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Functie-eisen

U bent een afgestudeerde arts met affiniteit voor de reumatologie. Daarbij heeft u ambitie voor het behalen van een PhD-graad. Belangrijk binnen deze functie is dat u beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en Engels. Het is een pre als u ervaring heeft met statistische vraagstukken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 3 jaar.

Je werkt in een dienstverband van 36 uur per week Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 4.321,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 10, CAO UMC).

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum

In het Leids Universitair Medisch Centrum werken we continu aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Wij investeren in baanbrekend, internationaal onderzoek en werken met de nieuwste apparatuur. Samen met onze artsen, gespecialiseerde zorgverleners, docenten, wetenschappelijke onderzoekers en ons ondersteunend personeel streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en internationaal onderzoek.

http://www.lumc.nl/

Afdeling

Reumatologie

De afdeling Reumatologie is een topreferentiecentrum voor patiënten met acute en chronische gewrichtsklachten en auto-immuumziekten. Het klinische en wetenschappelijke werk van de afdeling is internationaal toonaangevend. Door de Europese Reumatologievereniging (EULAR) en door de vereniging ReumaNederland (voorheen Reumafonds) is de afdeling als 'center of excellence' aangewezen.

Specificaties

  • PhD; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • max. €4321 per maand
  • Universitair
  • B.18.PV.EL.93

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2333 ZA, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you