Businesscontroller (schaal 11)

Businesscontroller (schaal 11)

Geplaatst Deadline Locatie
13 nov 2 dec Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 dec 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

 

Het eerste autonoom varende schip ter wereld. Een simulatiemodel voor het optimale wisselschema voor wielrenners in een ploegentijdrit. Of onderzoek naar hoe bacteriën antibiotica kunnen produceren. Het zijn baanbrekende wetenschappelijke projecten waar jij als businesscontroller bij betrokken bent. Jij bent er voor de financiën. Je ondersteunt en adviseert de projectleiders op financieel gebied. Ook heb je een coachende rol naar enkele collega’s binnen het finance team.

 

Dit ga je doen

Hoe kunnen we de universiteit nog beter adviseren als het gaat om de financiën? En waar liggen kansen om de managementinformatie verder te optimaliseren? Met deze vragen werkt de directie Finance aan, zoals we dat noemen, de next step in advisering aan de wetenschap. Jij werkt proactief mee aan de verdere professionalisering van je afdeling en hebt door je ervaring een coachende rol naar je collega businesscontrollers.

Je speelt een belangrijke rol in de financiële strategie- en beleidsontwikkeling van de faculteit. Hierover spar je bijvoorbeeld met afdelingsvoorzitters en decaan. Maandelijks lever je facultaire rapportages aan bij je collega’s van Business Control Concern. En binnen de directie Finance neem je deel aan verschillende projectgroepen.

Wat jouw werk verder onderscheidt van dat van businesscontrollers bij veel andere organisaties, is dat je hier schakelt met wetenschappers. Zij gaan vól voor hun projecten waar soms tientallen miljoenen euro’s mee zijn gemoeid, en zijn dan ook nauw bij de geldstromen betrokken. Gelukkig gaat het je goed af om in heldere taal uit te leggen hoe de projecten er financieel voor staan en wat de impact is op de financiën van de faculteit.

Gedurende de looptijd van de onderzoeksprojecten blijf je in nauw contact met de projectleiders. Je ondersteunt ze bij de opzet van de programma’s, stelt forecasts op, licht periodiek projectoverzichten toe en blijft de financiële voortgang bewaken. Op basis van je analyses stel je businesscases op en adviseer je over inhoudelijke keuzes die de wetenschappers kunnen maken om hun projecten vanuit financieel oogpunt te optimaliseren. Zie jij kansen op het gebied van personeelsmutatie of de bestedingsruimte? Dan adviseer je daarover.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Dit ben jij

  • In het bezit van een hbo- of wo-diploma in de richting van bedrijfseconomie of een master of science in controlling.
  • Een ervaren businesscontroller die toe is aan een tweede of derde stap in de businesscontrol.
  • Sterk in analyseren.
  • Een doorzetter met een constructief kritische en oplossingsgerichte instelling.
  • Communicatief ijzersterk en zowel mondeling als schriftelijk goed in Nederlands en Engels.
  • Een proactieve en ondernemende teamplayer die zich goed in anderen kan verplaatsen en die zich thuis voelt in een grote en complexe organisatie als de TU Delft.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op vast dienstverband.

Dit bieden wij

  • Een salaris van maximaal € 4.852,- bruto per maand.
  • Uitstekende pensioenregeling.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • De mogelijkheid om voor een deel zelf je arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • De ruimte om op flexibele tijden en/of thuis te werken.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Deelname aan het Health Coach Program van de TU Delft.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

https://www.tudelft.nl

Afdeling

Universiteitsdienst - Finance

Hier ga je werken

Wist je dat de TU Delft heel hoog scoort als het gaat om medewerkerstevredenheid? Er hangt bij ons dan ook een positieve en toekomstgerichte vibe. Jij werkt binnen het team Business Control van de afdeling Finance. Hier ligt voor jou een mooie kans om bij te dragen aan de professionaliseringsslag waar we middenin zitten. Mede dankzij jou kunnen we de wetenschappers in de toekomst nog beter adviseren over de financiële resultaten van hun projectenportefeuille.

https://www.tudelft.nl/over-tu-delft/bestuur-en-organisatie/universiteitsdienst/

Specificaties

  • Financiën
  • max. 38 uur per week
  • €3545—€4852 per maand
  • HBO+
  • AT/UD/F&C/2018-17

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you