Medewerker Bibliotheek Services

Medewerker Bibliotheek Services

Geplaatst Deadline Locatie
3 dec 15 dec Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 dec 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Voor deze functie zoeken we een enthousiaste medewerker met kennis van moderne bibliotheek- en informatiesystemen die actief meewerkt aan het duurzaam, toegankelijk en betrouwbaar houden van de wetenschappelijke output van de TU Delft. Enkele specifieke taken zijn:

  • Registreren, controleren en beschikbaar stellen van onderzoeksinformatie;
  • Ondersteunen van onderzoekers en informatiemanagers bij het gebruik van Pure;
  • Informeren en adviseren van auteurs over auteursrechten in relatie tot Open Access;
  • Signaleren van knelpunten en het  optimaliseren van bestaande werkprocessen;
  • Aanspreekpunt voor collega’s bij (praktische) vragen.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Verdere eisen en verwachtingen zijn:

  • Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau, met relevante opleiding, bijvoorbeeld informatiemanagement of GO-opleiding
  • Je beschikt over actuele kennis van onderzoeksinformatiebeheer
  • Je bent kwaliteitsgericht en in staat om onafhankelijk en nauwkeurig te werken
  • Je hebt een flexibele en servicegerichte instelling
  • Je bent een teamplayer en beschikt over uitstekende contactuele eigenschappen
  • Je bent computervaardig en hebt een gevorderde kennis van Microsoft Office, met name Word en Excel
  • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands en Engels

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

De functie heeft een omvang van 30-32 uur (0.8 FTE). Het gaat om een tijdelijk dienstverband voor de duur van 1 jaar. Het salaris is gebaseerd op schaal 7 uit de cao Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 2204,- en een maximum van € 2975,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Je wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring. Je bouwt pensioen op via het pensioenfonds ABP.

Naast uiteraard het vakantiegeld in mei, ontvang je in december een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3%. Ook kun je jaarlijks een deel van je arbeidsvoorwaardenpakket zelf samenstellen met behulp van het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden, waaronder het kopen en verkopen van verlofuren.

Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Daarom kun je afspraken maken over flexibele werktijden, heb je veel vakantiedagen en wordt ouderschapsverlof gedeeltelijk doorbetaald. In veel functies behoort ook thuiswerken tot de mogelijkheden.

We vinden het belangrijk dat jij je zo goed mogelijk kunt ontwikkelen en dat je fit je werkzaamheden kunt uitvoeren. Dit ondersteunen we op verschillende manieren, onder andere met een uitgebreid aanbod aan cursussen, loopbaancoaches of sporten met korting.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

https://www.tudelft.nl

Afdeling

Universiteitsdienst - TU Delft Library

TU Delft Library is de grootste technisch-wetenschappelijke bibliotheek van Nederland. Als fysieke en virtuele ontmoetingsplek, verbindt de Library onderwijs en onderzoek aan de TU Delft en laat zij kennis vrijelijk stromen. De Library ondersteunt wetenschappers, studenten en docenten door op een innovatieve manier kennis te ontsluiten, te delen en zichtbaar te maken. Omdat we zoveel waarde hechten aan wetenschappelijke output, digitale content en innovatieve ontwikkelingen, is het van belang dat we kennisdeling onder de aandacht brengen. We adviseren studenten, docenten en wetenschappers in de keuze van publicatiekanalen, hergebruik van materiaal van anderen of bescherming van eigen intellectueel eigendom. Open, nieuwsgierig, zelfbewust, vernieuwend en verbindend. Dat zijn de merkwaarden die wij daarbij hanteren. Gebruiksonderzoeken kennen een hoge waardering toe aan de innovatieve dienstverlening van de Library.

https://www.tudelft.nl/library/

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 30—32 uur per week
  • €2204—€2975 per maand
  • MBO+
  • AT/UD/TUDL/2018-16

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you