Senior Projectmanager Bouw

Senior Projectmanager Bouw

Geplaatst Deadline Locatie
29 mrt 1 mei Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 mei 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Space for future science! In de investeringsagenda van de TU Delft is een aantal grootschalige vastgoed en infrastructurele investeringsvoorstellen opgenomen, zoals nieuwbouw van faculteiten en onderwijsfaciliteiten en noodzakelijk onderhoud van bestaande infrastructuur. Hierdoor zijn er diverse uitdagende kansen binnen het vastgoed voor verschillende kandidaturen. Zeer uiteenlopende vacatures dus die vergelijkbaar en bekend zijn binnen de branche, maar dit binnen een unieke werkomgeving door o.a. een state of the art infrastructuur en unieke wetenschappelijke omgeving wat weer zeer specifieke en one of a kind projecten met zich meebrengt die je nergens anders gaat vinden in de bouw, civiele en vastgoed wereld.

Bij onze directie Campus and Real Estate van de Technische Universiteit Delft is er een unieke en prachtige kans ontstaan door de rol als Senior Projectmanager Bouw:

Jouw verantwoordelijkheden:

  • Eindverantwoordelijk GROTIK aspecten
  • Mondeling en schriftelijk rapporteren over inhoudelijke en financiële voortgang
  • Eindverantwoordelijk voor projectdocumenten en projectdossier
  • Aanbestedingsstrategie, aanbesteden binnen regels van mandaat- en aanbestedingsregeling TUD
  • Verantwoordelijk voor de interne toetsing en bestuurlijke besluitvorming
  • Verantwoordelijk voor behalen projectresultaat en overdracht naar exploitatie en gebruikers
  • Verantwoordelijk voor evaluaties, en eventuele voorstellen voor verbetering algemene procedures en formats
  • Coördineren en aansturen complexe-meervoudige projectorganisatie
  • Afstemming gebruikersorganisaie en interne afdelingen
  • Bewaken overall planning en de navolging op richtlijnen, procedures en normen. Bewaken en waarborgen van de kwaliteit van de werkzaamheden
  • Inhoudelijk aansturen Junior Projectmanagers

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Academisch werk- en denkniveau
  • 10+jaar ervaring als projectmanager in de vastgoedsector
  • Kennis van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift
  • Functiecompetenties: analytische vaardigheden, zelfstandigheid, plan- en organisatievermogen, omgevingsbewustzijn, stressbestendigheid, overtuigingskracht, sturen op resultaat, verbindend leiderschap en organisatiesensitiviteit.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op vast dienstverband.

De functie heeft een omvang van 32-38 uur (0,8 - 1,0 fte) per week. Het gaat om een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op vast dienstverband. Het salaris is gebaseerd op schaal 12 uit de cao Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 4.406,- en een maximum van € 5.656,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling.

41 vrije dagen bij een 40-urige werkweek.

Naast uiteraard het vakantiegeld in mei, ontvang je in december een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3%. Ook kun je jaarlijks een deel van je arbeidsvoorwaardenpakket zelf samenstellen met behulp van het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden, waaronder het kopen en verkopen van verlofuren.

Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Daarom kun je afspraken maken over flexibele werktijden, heb je veel vakantiedagen en wordt ouderschapsverlof gedeeltelijk doorbetaald. In veel functies behoort ook thuiswerken tot de mogelijkheden.

Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool.

We vinden het belangrijk dat jij je zo goed mogelijk kunt ontwikkelen en dat je fit je werkzaamheden kunt uitvoeren. Dit ondersteunen we op verschillende manieren, onder andere met een uitgebreid aanbod aan cursussen, loopbaancoaches of sporten met korting.

Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

https://www.tudelft.nl

Afdeling

Universiteitsdienst - Campus and Real Estate

Wist je dat de TU Delft positief scoort als het gaat om medewerkerstevredenheid? Er hangt bij ons dan ook een positieve en toekomstgerichte vibe. En we groeien stevig: zowel als het gaat om baanbrekend onderzoek als studentenaantallen. De directie Campus and Real Estate ontwikkelt en realiseert nieuwbouwprojecten en renovaties, verzorgt het beheer en onderhoud van gebouwen en terreinen en levert energie op de campus. Jij werkt binnen Campus and Real Estate mee aan de ontwikkeling van een aangename en duurzame studie-, onderzoeks- en werkomgeving op een levendige campus. Mede dankzij jou kan de TU Delft haar positie op internationale ranglijsten behouden.

https://www.tudelft.nl/over-tu-delft/bestuur-en-organisatie/universiteitsdienst/

Specificaties

  • Techniek / laboratorium; Beleid- en staf
  • 32—38 uur per week
  • €4406—€5656 per maand
  • Universitair
  • AT/UD/CRE/2018-37

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you