JUNIOR DOCENT SOCIOLOGIE

JUNIOR DOCENT SOCIOLOGIE

Geplaatst Deadline Locatie
12 dec 1 jan Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 jan 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als docent op functieniveau 4 geef je les op bachelor niveau, coördineer je werkgroepen, ondersteun je senior docenten, en verricht je organisatorische werkzaamheden.  

Jouw taken
• Verzorgen van cursorisch onderwijs op bachelor niveau
• Coördinatie en begeleiden van werkgroepen bij inhoudelijke vakken
• Coördinatie en begeleiden van werkgroepen methodologie onderwijs in het eerste jaar
• Organisatietaken, bijvoorbeeld coördinatie van het mentoraat of voorlichtingsactiviteiten

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

• Afgeronde master opleiding, in de Sociologie of een aanverwante sociale wetenschap
• Goede communicatieve en organisatorische vaardigheden
• BKO of bereidheid deze te halen

Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie en aantoonbaar goede onderwijsevaluaties zijn een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal € 2.709,- en maximaal € 4.274,- bruto per maand, conform salarisschaal 10.

De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel (Docent 4) en staat open voor 0,8 fte. Aanvulling tot 1,0 fte is bespreekbaar. De startdatum van de positie is bij voorkeur 1 februari 2019.

De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van 4 jaar en 2 maanden, inclusief 2 maanden proeftijd. In de functie is 0,1 fte ruimte voor eigen ontwikkeling.

Daarnaast beschikt de VU over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:
• maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband
• 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
• ruime bijdrage aan ABP-pensioenregeling
• bijdrage aan reiskosten voor woon-werkverkeer
• keuzemodel voor fiscale uitruil van bepaalde arbeidsvoorwaarden

Werkgever

https://werkenbij.vu.nl/vacatures

Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.
 
Aan de VU studeren ruim 23.000 studenten en werken ruim 4.500 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

Afdeling

Faculteit der Sociale Wetenschappen
De Faculteit der Sociale Wetenschappen (FSW) kijkt vanuit meer dan één perspectief naar de grote sociale problemen van deze tijd. Van pesten op school tot hoe om te gaan met illegale immigratie, van de opkomst van populistische politici tot het vormgeven van een zelfredzame samenleving. FSW combineert alle disciplines die nodig zijn om deze 'wicked problems’ te kunnen begrijpen: naast klassieke disciplines als sociologie, antropologie en politicologie ook nieuwe sociale wetenschappen als communicatiewetenschap en bestuurs- en organisatiewetenschap.  In ons onderwijs en onderzoek nemen wij geen genoegen met makkelijke antwoorden. Onze wetenschappers en studenten zijn kritische denkers en doeners die samen verrassende oplossingen ontwikkelen. 

Werken bij Sociale Wetenschappen is samenwerken met collega’s uit verschillende disciplines in een inspirerend en persoonlijk werk- en studieklimaat en een excellente onderzoeksomgeving. De faculteit telt ongeveer 2.500 studenten en er werken meer dan 250 medewerkers.

Over de afdeling Sociologie
De afdeling Sociologie verzorgt de bachelor en de master Sociologie. Daarnaast verzorgt de afdeling methoden onderwijs in de faculteit der Sociale Wetenschappen en is betrokken in de Research master. De bachelor Sociologie is een kleinschalige opleiding waar docenten en studenten veel met elkaar in contact staan.

Specificaties

  • Onderwijs
  • max. 32 uur per week
  • €2709—€4274 per maand
  • Universitair
  • 18441

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081 HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you