Handyman

Handyman

Geplaatst Deadline Locatie
11 dec 9 jan Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 9 jan 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Hoe bijzonder is het dat we bij de TU Delft baanbrekende onderzoeken uitvoeren en nieuwe technologieën ontwikkelen? Dit kunnen we alleen als alles op facilitair gebied goed geregeld is. Als handyman bij de afdeling Dienstverlening verzorg jij de kleine technische klussen. Zo kunnen medewerkers en studenten optimaal gebruikmaken van de voorzieningen van onze faculteiten en gebouwen. 

Dit ga je doen

De afdeling Dienstverlening zorgt onder meer voor ondersteuning op het gebied van onderwijs en logistiek, de organisatie van evenementen, verhuizingen, het afhandelen van calls, toegangsbeheer en allerlei hand-en-spandiensten. Er zijn vier clusters dienstverlening, en voor één van die clusters ben jij de handyman.

Als handyman verricht je de kleinere technische werkzaamheden zoals bijvoorbeeld het ophangen van diverse zaken, montagewerk werkplekken, kabels vastzetten en lichtbronnen vervangen. Je stemt af met medewerkers van dienstverlening, gebouwbeheer en de gebruikers van de locatie. Ook heb je een signaleringsfunctie van onregelmatigheden en afwijkingen en geef je oplossingsrichtingen en verbetermogelijkheden.

Je werkt in een team dienstverlening en samen met je collega’s zorg je voor een goede dienstverlening. Indien nodig spring je bij als medewerker dienstverlening en help je bijvoorbeeld bij evenementen en verhuizingen.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Dit ben jij 

In deze functie kun je jouw talenten volledig inzetten, zoals je technisch inzicht, je goede communicatie en afstemming en je probleemoplossende werkhouding. Oog voor detail is jou niet vreemd. Zo signaleer je knelpunten en doe je verbetervoorstellen. Als handyman heb je twee rechterhanden en ben je je altijd bewust van je taken en verantwoordelijkheden. Verder heb je:

  • MBO/MBO+ werk- en denkniveau.
  • Ervaring van 5 jaar in het technisch/facilitaire werkveld.
  • Kennis van de Engelse taal in woord en geschrift.
  • Kennis van toegepaste softwareapplicaties.
  • Is tactvol en beschikt over organisatiesensitiviteit.
  • Beschikt over communicatieve vaardigheden.
  • Heeft technisch inzicht en is een handige allrounder.
  • Functiecompetenties: oplossingsgerichtheid, doelgerichtheid, zelfstandigheid, sociale vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op vast dienstverband.

De functie heeft een omvang van 38 uur (1,0 fte) per week. Het gaat om een tijdelijke aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op vast dienstverband. Het salaris is gebaseerd op schaal 6 uit de cao Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 1.942,- en een maximum van € 2.700,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling. Je wordt ingeschaald op basis van kennis en ervaring. Je bouwt pensioen op via het pensioenfonds ABP.

Naast uiteraard het vakantiegeld in mei, ontvang je in december een eindejaarsuitkering ter hoogte van 8,3%. Ook kun je jaarlijks een deel van je arbeidsvoorwaardenpakket zelf samenstellen met behulp van het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden, waaronder het kopen en verkopen van verlofuren.

Een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Daarom kun je afspraken maken over flexibele werktijden, heb je veel vakantiedagen en wordt ouderschapsverlof gedeeltelijk doorbetaald.

We vinden het belangrijk dat jij je zo goed mogelijk kunt ontwikkelen en dat je fit je werkzaamheden kunt uitvoeren. Dit ondersteunen we op verschillende manieren, onder andere met een uitgebreid aanbod aan cursussen, loopbaancoaches of sporten met korting.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

https://www.tudelft.nl

Afdeling

Universiteitsdienst - Directie ICT & FM

Wist je dat de TU Delft hoog scoort als het gaat om medewerkerstevredenheid? Er hangt bij ons dan ook een positieve en toekomstgerichte sfeer. En we groeien stevig: zowel als het gaat om baanbrekend onderzoek als om studentenaantallen. Jij werkt bij de directie ICT & FM, die de universiteit stimuleert en faciliteert bij het realiseren van haar doelstellingen. We zijn een betrouwbare en zichtbare partner die onze medewerkers een motiverende omgeving biedt. Je bent handyman van één van de teams van de afdeling Dienstverlening. Een afdeling waarbij respectvol en integer handelen, professionaliteit en durf voorop staan. Onze focus ligt op kwaliteit, gastvrijheid en aandacht voor de mensen met wie en voor wie we werken.

https://www.tudelft.nl/over-tu-delft/bestuur-en-organisatie/universiteitsdienst/

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 38 uur per week
  • €1942—€2700 per maand
  • MBO+
  • AT/UD/ICT-FM/2018-40

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you