Onderzoeker Health Technology Assessment (HTA)

Onderzoeker Health Technology Assessment (HTA)

Geplaatst Deadline Locatie
11 dec 6 jan Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 jan 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Bent u op zoek naar een uitdagende onderzoekspositie binnen een toonaangevend academisch medisch centrum? Het LUMC zoekt een onderzoeker naar de toegevoegde waarde van totale knieprothese voor patiënten met knieartrose.

Functieomschrijving

Als Health Technology Assessment (HTA) onderzoeker houdt u zich bezig met de uitvoering van een onderzoek naar de toegevoegde waarde van totale knieprothese voor patiënten met knieartrose, vergeleken met geoptimaliseerde niet-chirurgische behandeling. Gebruikmakend van diverse databases zal een wiskundig model worden gemaakt waarmee de korte en lange termijn impact van patiëntkenmerken op de kosteneffectiviteit kan worden geschat. U onderhoudt (internationale) contacten en ontwikkelt het model, daarbij rekening houdend met de inbreng van zorgverleners en patiëntvertegenwoordigers.

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Functie-eisen

Wij zoeken een collega die gepromoveerd is op het gebied van HTA, (gezondheids)economie, epidemiologie, of iets vergelijkbaars. Ook als u niet-gepromoveerd bent, maar wel kunt overtuigen waarom u alsnog geschikt bent, nodigen wij u van harte uit te solliciteren. U hebt affiniteit met kosten-effectiviteitsonderzoek en bent gewend om met diverse weerbarstige gegevensbestanden te werken. U bent in staat om op een begrijpelijke manier met anderen over wiskundige modellen te spreken. U kunt goed zelfstandig én in teamverband werken en u beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 21 maanden.

Bekijk hier de cao UMC

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum

 

In het Leids Universitair Medisch Centrum werken we continu aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Wij investeren in baanbrekend, internationaal onderzoek en werken met de nieuwste apparatuur. Samen met onze artsen, gespecialiseerde zorgverleners, docenten, wetenschappelijke onderzoekers en ons ondersteunend personeel streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en internationaal onderzoek. En hier hebben wij jou bij nodig!

 

http://www.lumc.nl/

Afdeling

Biomedical Data Sciences, sectie Medische Besliskunde

U wordt aangesteld bij de afdeling Biomedical Data Sciences, sectie Medische Besliskunde van het LUMC. Binnen de sectie Medische Besliskunde werken artsen, epidemiologen, statistici en andere professionals samen op het terrein van het meten en verbeteren van Kwaliteit van Zorg, zelfmanagement en gedeelde besluitvorming, voorspelmodellen ter ondersteuning van besluitvorming en economische analyse. In de projecten wordt nauw samengewerkt met klinische afdelingen en met andere binnen- en buitenlandse onderzoeksinstellingen, voor het huidige project specifiek met de afdeling Orthopedie en de dienst Fysiotherapie van het LUMC.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • Universitair
  • D.18.MV.MP.40

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2333 ZA, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you