Management assistent(e) Afdeling Bionanoscience

Management assistent(e) Afdeling Bionanoscience

Geplaatst Deadline Locatie
17 dec 13 jan Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 13 jan 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Het secretariaat van Bionanoscience is verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische ondersteuning van de wetenschappelijke staf en hun medewerkers. Je komt te werken in een boeiende, internationale omgeving in een hecht, professioneel team van in totaal 5 management assistentes.

Als management assistente ga je een aantal Principal Investigators (PI) ondersteunen en draag je bij aan een effectieve en efficiënte organisatie binnen een wetenschappelijke afdeling, die staat voor afwisseling en hectiek in een internationaal georiënteerde omgeving. Je bent het professionele eerste aanspreekpunt voor medewerkers, studenten, (gast)onderzoekers en bezoekers. Als aanspreekpunt behandel je telefoongesprekken, e-mails, ontvang je bezoekers, verstrek je - zowel intern als extern - informatie (mondeling en schriftelijk) in het Nederlands en Engels en beheer je verschillende agenda’s. Tevens ben je verantwoordelijk voor de secretariaat mailbox. Verder verzorg je de administratieve verwerking van diverse uiteenlopende zaken, zoals bestellingen, aanstellingen en mutaties van personeel en financiën. Bovendien ondersteun je de afdeling bij allerhande activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan de organisatie van de logistiek rond vergaderingen en bijeenkomsten en symposia.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Je beschikt over een afgeronde MBO+ opleiding en bij voorkeur over enige ervaring in een universitaire omgeving. Je hebt ervaring met administratieve werkzaamheden en beheerst MS Office. Je bent vriendelijk, representatief en servicegericht. Je bent proactief en probleemoplossend ingesteld, kunt goed tegen hectiek en verliest daarbij je prioriteiten niet uit het oog. Verder ben je flexibel inzetbaar, enthousiast, leergierig en vind je het leuk om zelfstandig binnen een team te werken. We verwachten dat je naast uitstekende mondelinge en communicatieve vaardigheden, over goede schrijfvaardigheden beschikt (NL/EN).

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op verlenging.

De functie heeft een omvang van 24 uur per week (0,6 FTE). Het betreft een aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op verlenging. Het salaris is afhankelijk van kennis, leeftijd en ervaring gebaseerd op schaal  6 of 7 (met een max. van € 2.975,-  bruto p/m bij een fulltime contract). TU Delft biedt een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij zorgverzekeraars en op een sportabonnement. Je ontvangt maandelijks een werkkostenbijdrage en het is mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen. Op de campus is een Internationaal Kind Centrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

https://www.tudelft.nl

Afdeling

Faculteit Technische Natuurwetenschappen

De faculteit Technische Natuurwetenschappen richt zich op het vinden van innovatieve oplossingen voor maatschappelijke problemen. Daarbij staat het ontwikkelen van fundamentele kennis voor nieuwe technologische ontwikkelingen die breed in de maatschappij toegepast kunnen worden voorop. De wetenschappelijke staf heeft een uitstekende internationale reputatie in onderzoek en onderwijs. Met circa 177 vaste wetenschappelijke medewerkers, circa 400 promovendi en postdocs en zo’n 250 medewerkers in de ondersteuning verricht TNW vanuit zeven wetenschappelijke afdelingen onderzoek op de gebieden Life Sciences and Health, Nanosciences, Chemical Engineering, Radiation Sciences en Applied Physics. Zij verzorgt het onderwijs voor circa 3000 studenten in 4 bacheloropleidingen, 5 masteropleidingen en 3 ontwerpersopleidingen, vanuit de visie dat onderwijs en onderzoek onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Bionanoscience
De afdeling Bionanoscience (www.bn.tudelft.nl) maakt deel uit van de faculteit Technische Natuurwetenschappen en verricht innovatief fundamenteel onderzoek op het gebied van biofysica, synthetische -en cel biologie. Daarnaast heeft de afdeling een aandeel in de verzorging van het onderwijs in de bachelor en masterfase van de opleidingen Nanobiologie (samen met het Erasmus Medisch Centrum) en Technische Natuurkunde. De afdeling bestaat uit ca. 120 wetenschappers (hoogleraren, universitair (hoofd)docenten, postdocs, promovendi); en studenten. Zij worden door technici, analisten en het administratief personeel binnen de afdeling ondersteund.

https://www.tudelft.nl/en/faculty-of-applied-sciences

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Natuurwetenschappen
  • max. 24 uur per week
  • €1942—€2975 per maand
  • MBO+
  • TNWBN18-086

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Van der Maasweg 9, 2629 HZ, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you