Medewerker HR Services (0.8 - 1.0 fte)

Medewerker HR Services (0.8 - 1.0 fte)

Published Deadline Location
27 Feb 3 Mar Eindhoven

You cannot apply for this job anymore (deadline was 3 Mar 2019).

Browse the current job offers or choose an item in the top navigation above.

Job description

De Dienst Personeel en Organisatie (DPO) die uit ongeveer 70 enthousiaste medewerkers bestaat, ondersteunt leidinggevenden en medewerkers van de TU/e in de volle breedte van het HR-vakgebied:

salaris- en personeelsadministratie, advies, arbeidsvoorwaarden, beleidsondersteuning, professional development en arbo& milieu.

Binnen de dienst DPO verzorgt de afdeling HR Services alle (personeels-)administratie rond de in-, door- en uitstroom van personeel. Daarnaast informeert zij leidinggevenden en medewerkers over wet- en regelgeving, over de CAO Nederlandse Universiteiten en over de TU/e arbeidsvoorwaarden. Deze werkzaamheden verricht de HR Services medewerker (decentraal) samen met één of meerdere collega's.

In verband met (de start van) de aanbesteding en implementatie van een nieuwe personeelsinformatie- en salarisssyteem zijn we op zoek naar een nieuwe tijdelijke collega bij het HR Services team dat de centrale diensten ondersteunt.

Taken

Als medewerker HR Services heb je veel contact met medewerkers van de centrale diensten die zich met vragen tot je richten. Daarnaast besteed je een deel van je tijd aan het verwerken van de personeelsadministratie. Dat vereist dat je nauwkeurig en accuraat werkt. Binnen je functie heb je te maken met een zeer gevarieerd takenpakket. Dat betekent aan de ene kant veel afwisseling en aan de andere kant worden daarmee ook hoge eisen aan je gesteld. Op het gebied van informatieverstrekking overzie je dan ook het gehele terrein van arbeidsvoorwaarden en regelingen die van belang zijn voor de medewerker en de leidinggevende. Als eerste aanspreekpunt neem je vragen in ontvangst en zorg je voor een adequaat en passend antwoord.

Ten aanzien van de personeelsadministratie ben je onder meer bezig met het verwerken van aanstellingen, regelingen zoals woon-werkverkeer, ouderschapsverlof, het keuzemodel arbeidsvoorwaarden (cafetariamodel), registratie van ziekte, verlofregelingen, beëindigen van dienstverbanden, enzovoorts. Veel administratieve handelingen worden verwerkt in het huidige personeelsinformatiesysteem Oracle HRM.

Daarnaast wordt van je verwacht dat je een bijdrage levert aan het soepel laten verlopen van de HR procedures binnen de centrale diensten. Hierbij valt te denken aan werving- en selectieprocedures én (het bewaken van) beoordelingsprocedures. Daarbij hoort een actieve houding om mee te denken over verbeteringen.</p

Specifications

Eindhoven University of Technology (TU/e)

Requirements

Wij zoeken een kandidaat die…

…    tenminste in het bezit is van een MBO+ diploma, bij voorkeur in de richting van Personeel en Organisatie of eventueel een bedrijfseconomische/juridische richting.

…    een aantal jaren aantoonbare relevante en actuele werkervaring heeft.

…    op de hoogte is van regelgeving op het gebied van sociale zekerheid en arbeidsrecht.

…    door zijn/haar huidige werkervaring bekend is met geautomatiseerde systemen (van MS Office tot personeelsinformatiesysteem). Op dit terrein wordt een actieve bijdrage van je verwacht, niet alleen op je werkplek, maar ook binnen DPO.

…    beschikt over een prima mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels.

…    schriftelijke en mondelinge informatie helder en correct overdraagt, zodat de boodschap bij anderen overkomt en wordt begrepen.

…    het als normaal ervaart om nauwkeurig en zorgvuldig te werken. Je hebt dus ook oog voor detail en bent gericht op een optimale service.

…    de wensen en behoeften van de klanten herkent en hiernaar handelt. Typerend voor de werkomgeving is dat je klanten professionals zijn.

…    nieuwe kennis en informatie kan opnemen en toepassen.

…    de werkzaamheden kan overzien, plannen en de voortgang bewaken.</p

Conditions of employment

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de periode van één jaar, waarbij zal worden overwogen de aanstelling via Euflex te laten verlopen (de detacheringsorganisatie van de TU/e). Het salaris bedraagt afhankelijk van kennis en ervaring minimaal € 2.261,= en maximaal € 3.052,= bruto per maand (schaal 7 CAO Nederlandse Universiteiten). Belangrijk vinden wij dat medewerkers zich blijven ontwikkelen en daarvoor bieden wij faciliteiten. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3%, een vakantieuitkering van 8% en uitstekende sportfaciliteiten.</p

Specifications

  • Support staff (clerical, administrative, facility); HRM
  • max. 38 hours per week
  • Higher professional education
  • V83.3682

Employer

Eindhoven University of Technology (TU/e)

Learn more about this employer

Location

De Rondom 70, 5612 AP, Eindhoven

View on Google Maps

Interesting for you