Secretaresse Bestuurssecretariaat (0,8 fte)

Secretaresse Bestuurssecretariaat (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
17 jan 6 feb Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 feb 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De faculteit REBO van de Universiteit Utrecht is op zoek naar versterking van het bestuurssecretariaat. Interesse in deze functie? Lees hier verder en solliciteer.

Functieomschrijving

Staf, studenten, het onderwijs, onderzoek en impact staan centraal binnen de faculteit Recht, Economie en Bestuur en Organisatie en worden professioneel ondersteund vanuit de Facultaire Service Organisatie (FSO). De medewerkers in de FSO leveren belangrijke, dienstverlenende bijdragen aan de ontwikkeling en uitvoering van opleidingsprogramma's, onderzoekprojecten en impactactiviteiten.

In de FSO werken collega's vanuit een gezamenlijke en gedeelde verantwoordelijkheid voor het grotere geheel samen. Wij werken aan een beweeglijke organisatie, met een open cultuur, gebaseerd op onderling vertrouwen, en waarin ruimte is voor leren en reflecteren. Wij zoeken medewerkers die verantwoordelijkheid nemen voor (de kwaliteit van) hun werk; zij worden daarin gesteund en gefaciliteerd door hun leidinggevenden. Naast kwaliteit en deskundigheid, staan plezier in het werk, onderlinge betrokkenheid en collegialiteit centraal.

We zijn op zoek naar een nieuwe collega op het bestuurssecretariaat van het departement Rechtsgeleerdheid, specifiek ter ondersteuning van het hoofd van het departement Rechtsgeleerdheid. Het bestuurssecretariaat maakt deel uit van het domein Bestuursondersteuning en staat onder leiding van de manager van het departement. 

Taken

  • Voorbereiden, notuleren en afhandelen van de vergaderingen van het Bestuur Rechtsgeleerdheid, het Afdelingsvoorzittersoverleg, de Raad van Decanen Rechtsgeleerdheid en de Maatschappelijke Adviesraad.
  • Agendabeheer van het hoofd van het departement, zelfstandig regelen van afspraken.
  • Zelfstandig afhandelen van telefoonverkeer, mailverkeer en correspondentie.
  • Organiseren van departementale bijeenkomsten, zoals de opening van het academisch jaar.
  • Onderhouden van contacten met collega-secretaresses van de wetenschappelijke afdelingen van het departement en van de andere departementen binnen de faculteit.
  • Alle verder voorkomende algemene secretariële werkzaamheden, zoals QDS-beheer, het bestellen van kantoorartikelen, etc.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij zoeken een collega die:

  • gericht is op samenwerken, proactief is en eigenaarschap toont;
  • een servicegerichte grondhouding heeft en denkt in oplossingen en kansen;
  • graag wil leren en die zich persoonlijk en professioneel wil blijven ontwikkelen;
  • uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden heeft in Engels en Nederlands;
  • beschikt over een havo-diploma, aangevuld met een secretaresseopleiding en/of MEAO-opleiding;
  • de diverse MS Officeprogramma's (Outlook, Word, Excel, Powerpoint) zeer goed beheerst;
  • een - aantoonbaar - sterk ontwikkeld gevoel heeft voor bestuurlijke verhoudingen, accuraat en snel werkt en stressbestendig is.

Wij zijn kortom op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega die uitgedaagd wil worden om samen ons onderwijs, onderzoek en onze impactactiviteiten zo goed mogelijk te ondersteunen.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie voor 0,8 fte. Wij bieden een dienstverband van een jaar met bij goed functioneren een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal €2.579,- en maximaal €3.445,- bruto per maand (schaal 8 cao Nederlandse Universiteiten) bij een fulltime dienstverband. Daarnaast mag je rekenen op aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (o.a. goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie: werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun onderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie (REBO) is een faculteit die midden in de samenleving staat en sterk verbonden is met maatschappelijke vraagstukken. Met rechtsgeleerdheid, economie, bestuur & organisatie hebben we een combinatie van wetenschappelijke disciplines in huis die elkaar aanvullen en versterken. Die bundeling van krachten maakt onze faculteit uniek.

Het onderwijs en onderzoek wordt uitgevoerd in drie departementen: Rechtsgeleerdheid, Economie en Bestuur en Organisatie. De ondersteuning wordt gegeven vanuit de Facultaire Service Organisatie (FSO).

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 32 uur per week
  • €2579—€3445 per maand
  • HBO+
  • 1024183

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you