Informatieanalist onderwijsondersteuning (0,8 - 1,0 fte)

Informatieanalist onderwijsondersteuning (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
21 jan 1 feb Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 feb 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Bij de directie Information Technology Services van de Universiteit Utrecht is plek voor een informatieanalist onderwijs. Interesse? Lees dan het volledige profiel en solliciteer.

Functieomschrijving

Ben jij analytisch sterk, ondernemend en goed in staat bedrijfsvoering en IT te verbinden? Dan is deze functie als informatieanalist onderwijsondersteuning iets voor jou!

Onderwijs is een primaire taak van de Universiteit Utrecht. De afdeling Education Services van de directie Information and Technology Services (ITS) ondersteunt het onderwijs en onderwijsondersteunende processen met IT diensten en applicaties. 

Voor deze afdeling zoeken wij een informatieanalist die de schakel vormt tussen de universitaire beleidsafdeling, de faculteiten en de IT organisatie. Jouw doel is om interne en externe ontwikkelingen binnen de faculteiten te vertalen naar informatievraagstukken die je samen met de IT organisatie weet op te lossen. Daarbaast weet je ontwikkelingen vanuit IT over te brengen en succesvol te laten landen bij de faculteiten. Je richt je daarbij met name op onderwijsondersteunende processen.

Taken 

Als informatieanalist heb je nauw contact met vertegenwoordigers van de business, zoals informatiemanagers, managers bedrijfsvoering en beleidsmakers, en ken je hun informatiebehoeftes. Je vertaalt complexe informatievraagstukken naar IT oplossingen, je stelt requirements en functionele beschrijvingen op. Je betrekt op het juiste moment vertegenwoordigers van de verschillende disciplines binnen en buiten de IT organisatie, zoals functioneel en technisch beheer, inkoop, architectuur, security en leveranciers. Je signaleert IT trends en legt deze actief aan de business voor. Je stelt business cases en projectmandaten op. Je participeert in projecten als inhoudelijk deskundige.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar iemand met:

  • academisch werk- en denkniveau;
  • minimaal vijf jaar relevante werkervaring;
  • grondige kennis van en ervaring met het oplossen van complexe informatievraagstukken;
  • kennis van en ervaring met het hoger onderwijs, onderwijs ondersteunende processen en de IT aspecten daarvan is een pré;
  • kennis van gangbare IT organisatiemodellen zoals BiSL en ITIL;
  • een uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

 

Competenties

  • Je bent in staat om bedrijfsvoering en IT te verbinden.
  • Je bent organisatiesensitief.
  • Je bent ondernemend, zelfstandig en in staat om tijdig knelpunten te signaleren op het gebied van informatievoorziening.
  • Je draagt proactief bij aan oplossingen en weet vernieuwende voorstellen te brengen.
  • Je bent analytisch sterk, in staat om complexe problemen te vertalen naar concrete en uitvoerbare oplossingsrichtingen en deze over te brengen op de verschillende betrokkenen.
  • Je kan helder en begrijpelijk communiceren.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd bij goed functioneren (0,8 - 1,0 fte). Het salaris bedraagt – afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 3.637,- en maximaal € 4.978,- bruto per maand bij een volledige aanstelling (schaal 11 van de cao Nederlandse Universiteiten). Daarnaast mag je rekenen op aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (o.a. goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie: werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

Binnen de faculteiten zijn onderzoek en onderwijs de primaire taken. Binnen domeinen en diensten is de ondersteuning van deze primaire taken vormgegeven.

Information Technology Services (ITS) is één van de ondersteunende directies en is verantwoordelijk voor de centrale IT-dienstverlening van de gehele universiteit. Ongeveer 8.000 interne medewerkers en 30.000 studenten nemen diensten van ITS af.

Specificaties

  • IT
  • 32—38 uur per week
  • €3637—€4978 per maand
  • Universitair
  • 1024050

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you