Medewerker onderwijsontwikkeling (junior/medior) op het domein van ICT in Onderwijs (0,8-1 fte)

Medewerker onderwijsontwikkeling (junior/medior) op het domein van ICT in Onderwijs (0,8-1 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
22 jan 3 feb Enschede

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 feb 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wil jij bijdragen aan de voortdurende verbetering van het UT-onderwijs door het doelmatig inzetten van ICT? Wil je jouw onderwijskundige expertise inzetten bij het adviseren van docenten en opleidingsdirecteuren, en in diverse onderwijskundige projecten? Wil jij werken in een dynamische omgeving, waar veel ruimte is voor verdere ontplooiing? Reageer dan!

Je wordt onderdeel van een team van professionele onderwijskundig adviseurs van het Centre of Expertise in Learning and Teaching (CELT). CELT ondersteunt docenten en opleidingsdirecteuren op het gebied van onderwijsontwikkeling, onderwijskwaliteit en het realiseren van onderwijs.

Vanuit CELT word je voor een groot deel van je taakomvang gedetacheerd bij het multidisciplinair team Technology Enhanced Learning and Teaching (TELT). Dit team is gericht op innovatie van het onderwijs waarbij ICT een belangrijk onderdeel is.

Taken binnen de vacature

  • onderwijskundig ondersteunen, initiëren en vormgeven van pilots/projecten op het domein van innovatie in het onderwijs m.b.v. ICT:
  • adviseren en ondersteunen van docenten bij (her)ontwerpen, uitwerken en implementeren van (nieuwe) curricula en onderwijsonderdelen, met optimale inzet van technologie, ten behoeve van het leren van studenten;
  • mede organiseren en uitvoeren van bestaande en nieuw te ontwikkelen professionaliseringsactiviteiten voor docenten en tutoren, met name op het domein van ICT in het Onderwijs;
  • d.m.v. kleinschalig onderzoek in beeld brengen van de effectiviteit van de ontwikkelde en/of geïmplementeerde ICT ten behoeve van het creëren van een kennisbasis.
  • Mede zorgdragen voor de professionalisering van collega’s op het gebied van ICT in het onderwijs.

Specificaties

Universiteit Twente (UT)

Functie-eisen

  • Heeft enkele jaren ervaring in het hoger onderwijs op het gebied van ICT en Onderwijs.
  • Functioneert op een academisch werk- en denkniveau.
  • Houdt er van om nieuwe ontwikkelingen in het onderwijs te volgen en hiermee te experimenteren.
  • Heeft ervaring met de uitdagingen die de invoering van onderwijsvernieuwing, en met name projectonderwijs, met zich meebrengen. Kan projectmatig aan meerdere activiteiten en projecten parallel werken zowel individueel als in teamverband.
  • Heeft goede advies- en communicatievaardigheden, in het Nederlands en in het Engels; is creatief, enthousiast en inspirerend, en in staat tot prettige en doelmatige afstemming en samenwerking met collega’s en klanten.


INFORMATIE EN SOLLICITATIE

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Bé Meerman, coördinator van het TELT-team, tel. 053-4894136. Email b.meerman@utwente.nl.

Je kunt je motivatiebrief inclusief recent CV uploaden via de link hieronder, tot uiterlijk zondag 3 februari 2019. De gesprekken vinden plaats op dinsdagmiddag 12 en woensdagochtend 13 februari 2019.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een dienstverband van 32-38 uur per week voor in eerste instantie een periode van twee jaar. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, min € 2.709,- (schaal 10) en maximaal € 4.978,- (schaal 11) bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling.

Werkgever

Universiteit Twente. Dat is menswetenschappen en technologie. High tech en human touch. Onderwijs en onderzoek die er toe doen. Nieuwe technologie als aanjager voor verandering, vernieuwing en vooruitgang in de samenleving. De Universiteit Twente is de enige campusuniversiteit in Nederland, verdeeld over vijf faculteiten verzorgen we ruim vijftig opleidingen. De Universiteit Twente heeft veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en talentvolle onderzoekers krijgen de ruimte voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek.
 
Het Centre for Educational Support (CES) verzorgt alle studieondersteunende activiteiten van de Universiteit Twente. Deze activiteiten omvatten ander andere studiebegeleiding en -voorlichting, registratie van diploma’s, studievoortgang en roostering. Voor alle aandachtsgebieden geldt dat steeds verbindingen worden gezocht binnen en buiten de universiteit.

Specificaties

  • Onderwijs
  • max. 38 uur per week
  • €3637—€4978 per maand
  • Universitair
  • 1024464

Werkgever

Universiteit Twente (UT)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Drienerlolaan 5, 7522 NB, Enschede

Bekijk op Google Maps

Interesting for you