Beheertechnicus Onderhoud / maintenance engineer (0,8 - 1,0 fte)

Beheertechnicus Onderhoud / maintenance engineer (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
22 jan 26 feb Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 feb 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Zoek jij afwisseling, dynamiek, uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden in je werk? Dan is de functie van beheertechnicus / maintenance engineer bij de afdeling Onderhoud en Beheer van het Facilitair Service Centrum echt wat voor jou!

Functieomschrijving

Zoek jij afwisseling, dynamiek, uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden in je werk? Dan is de functie van beheertechnicus / maintenance engineer bij de afdeling Onderhoud en Beheer van het Facilitair Service Centrum echt wat voor jou!

Het vastgoed van de Universiteit Utrecht is uniek en daar zijn we trots op. Het bestaat uit onderzoeksgebouwen met geavanceerde onderzoekslaboratoria, klinieken, bibliotheken, onderwijsgebouwen maar ook rijksmonumenten die zich bevinden in de binnenstad van Utrecht, het University College en in Utrecht Science Park (De Uithof). Wil jij in deze bijzondere omgeving werken? Lees dan snel verder!


Als beheertechnicus / maintenance engineer werk je aan het onderhouden van gebouwen en gebouwgebonden installaties van de Universiteit Utrecht. Je hebt een afwisselende en uitdagende functie. Waarin jij:

  • storingen lokaliseert aan de hand van storingsmeldingen, indicaties en toelichtingen van gebruikers en lost deze op of zet deze door;
  • externe leveranciers aanstuurt, offertes beoordeelt en het geleverde werk controleert;
  • werkbonnen, logboeken en andere (geautomatiseerde) bedrijfsadministratieve systemen bijhoudt;
  • in het ontwerpstadium van renovatie- en nieuwbouwprojecten meedenkt over voor onderhoud relevante aspecten;
  • meedraait in de bereikbaarheid- en beschikbaarheidsdiensten.

 

Al met al een functie waarbij een beroep wordt gedaan op je technische kennis, organisatorisch vermogen en communicatieve vaardigheden. Verder is een belangrijke taak binnen deze functie dat je overleg hebt met gebruikers en leveranciers over de wijze van uitvoering. De werkzaamheden kunnen complex zijn en vragen een multidisciplinaire aanpak waar soms geen expliciete standaardwerkmethoden of instructies voor bestaan. Incidenteel moeten er (deel)oplossingen gevonden worden. Je doet onderbouwde voorstellen voor verbetering van werkprocessen en levert een bijdrage aan de jaarlijkse onderhoudsplannen. Tot slot lever je een proactieve bijdrage aan de professionalisering van de dienst in het algemeen.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Je ben verantwoordelijk voor het onderhouden van gebouwen en gebouwgebonden installaties van de universiteit. Daarom breng je dit met je mee: 

  • je functioneert op hbo-niveau en hebt een afgeronde technische opleiding aangevuld met enkele jaren recente en relevante werkervaring;
  • affiniteit met meet & regeltechniek en klimaatbeheersing;
  • in het bezit van een geldig VCA-VOL certificaat (of je bent bereid om deze opleiding alsnog te volgen);
  • blijf je jezelf ontwikkelen door het behalen van diverse certificaten ten behoeve van de uitvoering van de functie;
  • je bent kostenbewust, je kan moeiteloos schakelen tussen verschillende niveaus en je kan goed zelfstandig functioneren;
  • goede communicatieve vaardigheden;
  • in staat om (complexe) problemen te vertalen naar praktische oplossingen;
  • vind je het belangrijk een bijdrage aan duurzaamheid te leveren en weet je duurzaamheid te integreren in de verschillende aspecten van je werkgebied. 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een afwisselende en dynamische functie met een gezonde dosis verantwoordelijkheid binnen een topuniversiteit. Je functie is uitdagend en relatief zelfstandig bij een nieuwe en dynamische afdeling. Wij bieden je een aanstelling (0,8 tot 1,0 fte) voor één jaar (met een proeftijd van twee maanden) met de mogelijkheid - bij gebleken geschiktheid - de mogelijkheid tot verlenging of een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en bedraagt minimaal € 2.579,- en maximaal € 3.445,- bruto per maand (schaal 8 cao Nederlandse Universiteiten) bij een fulltime dienstverband.

 

Daarnaast mag je rekenen op zeer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Verder bieden we je een goede balans tussen werk en privé (o.a. veel verlofdagen, flexibele werktijden), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling (via ABP). Kijk voor meer informatie: werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 

 

Het Facilitair Service Centrum (FSC) is een één van de directies van de Universitaire Bestuursdienst. Het FSC biedt een breed scala aan producten en ondersteunende diensten aan de universitaire faculteiten en diensten, alsook de individuele medewerkers, studenten en externe huurders. De activiteiten worden door circa 300 interne medewerkers uitgevoerd. De facilitaire organisatie ontwikkelt zich meer en meer tot een regieorganisatie.


Binnen het FSC is de afdeling Onderhoud en Beheer verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van de gebouwen en terreinen. Deze afdeling bestaat uit een afdeling Technisch Beheer, vier regionale afdelingen voor het technisch onderhoud aan de gebouwen en een afdeling voor het technisch onderhoud aan de terreinen. Onder regie van de afdeling Onderhoud en Beheer voeren externe bedrijven een groot deel van de onderhoudswerkzaamheden uit.

Specificaties

  • Techniek / laboratorium; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Techniek
  • 32—40 uur per week
  • €2579—€3445 per maand
  • HBO
  • 1025214

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you