Communicatieadviseur Research Library TU Delft

Communicatieadviseur Research Library TU Delft

Geplaatst Deadline Locatie
24 jan 14 feb Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 feb 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De Library van de TU Delft is een iconische aanwezigheid op de campus. Met onze unieke collectie en dienstenaanbod bedienen we studenten, docenten en onderzoekers. Jij zorgt er als Communicatieadviseur Research voor dat TU Delft onderzoekers goed op de hoogte zijn van de producten, diensten en activiteiten die de Library te bieden heeft. 

Dit ga je doen

Wacht. Google eerst even wat afbeeldingen van de Library van de TU Delft. Want dit moet je gewoon even zien. Indrukwekkend, niet? Deze eyecatcher herbergt een collectie van ruim 900.000 (e-)boeken en honderden databases, en een innovatieve VR Zone. Daarnaast organiseren we voor onze doelgroepen – studenten, onderzoekers en docenten – lezingen, workshops, expo’s en interactieve sessies die aansluiten bij de wetenschappelijke behoeften van de universiteit. Dit alles ga jij met de juiste communicatie bij de doelgroep onderzoekers onder de aandacht brengen. Om te beginnen met het opstellen van een krachtige communicatiestrategie voor de langere termijn. 

Je begint met het ophalen van informatie. Welke wensen hebben onderzoekers als het gaat om wetenschappelijk onderzoek en met welke producten, diensten en activiteiten kan de Library hierbij ondersteunen? Je voert gesprekken met verschillende stakeholders binnen en buiten de Library om alle informatie en behoeften van deze doelgroep boven tafel te krijgen. 

Heb je de basis op orde? Dan kom je met een effectief communicatieplan. Vervolgens werk je nauw samen met je Library-collega’s om het plan te realiseren en onze activiteiten en diensten universiteit breed onder de aandacht te brengen via online en offline kanalen en iconische acties. Via onder andere user-experience onderzoeken meet je de impact van de communicatie, zodat je die continu kunt verbeteren.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Dit heb jij in huis

  • Academisch niveau.
  • Minimaal vijf jaar ervaring op het gebied van strategische communicatie in een vergelijkbare omgeving.
  • Kennis van de wetenschappelijk praktijk en behoeften van onderzoekers en ervaring in ‘academia’ zijn een absolute pre.
  • Uitmuntende kennis van het Nederlands, goede kennis van het Engels en een vlotte pen.
  • De vaardigheden om tactische behoeftes naar een strategisch niveau te brengen en vraagstukken in een breder organisatiekader en dynamische context te plaatsen en hierover te adviseren.
  • Goede people-skills en een open en transparante houding in de omgang met anderen.
  • Leergierigheid en een proactieve instelling.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op verlenging bij goed functioneren.

Dit bieden wij

  • Een salaris van € 2.709,- tot € 4.274,- bruto per maand.
  • Uitstekende pensioenregeling.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • De mogelijkheid om voor een deel zelf je arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • De ruimte om op flexibele tijden en/of thuis te werken.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Deelname aan het Health Coach Program van de TU Delft.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

https://www.tudelft.nl

Afdeling

Universiteitsdienst - Directie Communication

Hier ga je werken

Wist je dat de TU Delft hoog scoort als het gaat om medewerkerstevredenheid? Er hangt bij ons dan ook een positieve en toekomstgerichte sfeer. De universiteit heeft de ambitie om grenzen te verleggen en kennis te vertalen naar innovatie. De directie Communication helpt de universiteit om die ambitie vorm te geven en de studenten en medewerkers geïnformeerd en betrokken te houden. Dat doen we met 150 communicatiemedewerkers verdeeld over de faculteiten. Jij maakt deel uit van deze directie, maar wordt n gedetacheerd bij het communicatieteam van de Library. Dit team telt, als het straks compleet is, een medewerkers, twee adviseurs en een manager die zich richten op doelgroepgerichte geïntegreerde communicatie rondom de drie strategische Library thema’s: Inspirerende leeromgeving, Academische zichtbaarheid en impact, en Open Science.

https://www.tudelft.nl/over-tu-delft/bestuur-en-organisatie/universiteitsdienst/

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • max. 32 uur per week
  • €2709—€4274 per maand
  • Universitair
  • AT/UD/COMM/2019-02

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you