Adviseur Onderzoekssubsidies Publieke-private Samenwerking

Adviseur Onderzoekssubsidies Publieke-private Samenwerking

Geplaatst Deadline Locatie
31 jan 2 mrt Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 mrt 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De adviseur onderzoekssubsidies publiek-private samenwerking (PPS) adviseert onderzoekers bij het opzetten van PPS en ondersteunt hen bij het aanvragen van subsidies. Ben jij de geschikte kandidaat?

Functieomschrijving

Binnen deze functie adviseer je onderzoekers over onderzoekssubsidies en ondersteun je de onderzoekers en onderzoeksgroepen bij het aanvragen van subsidies. Jouw focus ligt op publieke-private samenwerking in het Europese en grootschalige nationale subsidieveld. Hierbij is het belangrijk dat je de onderzoekers vroegtijdig attendeert en het enthousiasmeert. Naast één-op-één advies aan en ‘hands on’ ondersteuning van onderzoekers, behoort het organiseren van workshops, het onderhouden van interne (met organisatieonderdelen zoals het Projectenbureau) en externe contacten (zoals subsidieverstrekkers) tot je werkzaamheden. Hierbij is het essentieel dat je een goede relatie onderhoudt met de bedrijven op het Leiden BioScience Park en daarbuiten om onderzoekers goed te kunnen adviseren aangaande consortiumopbouw. Het bijhouden van actuele informatiebestanden en het opstellen van de beleidsanalyse van subsidieverwerving en nieuwe ontwikkelingen in het (inter)nationale speelveld behoren ook tot je verantwoordelijkheid.

In het kort:

  • Je adviseert onderzoekers en ondersteunt hen bij het aanvragen van subsidies

  • De nadruk hierbij ligt op de publieke-private samenwerking in Europa

  • Je bent het aanspreekpunt voor zowel de onderzoekers als externe relaties

  • Je volgt relevante (subsidie)ontwikkelingen op de voet

  • En je weet hoe je je omgeving motiveert en enthousiasmeert

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Functie-eisen

De geschikte kandidaat voor deze functie heeft een PhD op het gebied van life sciences of universitaire masteropleiding afgerond en ervaring als onderzoeker bij bijvoorbeeld een UMC of een universiteit. Daarnaast heb je aantoonbare ervaring met het opzetten en adviseren (en schrijven) van publieke-private samenwerkingsverbanden. Kennis van nationale en Europese onderzoeksorganisaties en van subsidieprogramma’s gericht op PPS is een vereiste. Je hebt ervaring met het schrijven en adviseren van (biomedische) subsidieaanvragen. Als je deel uitmaakt van nationale en internationale relevante netwerken, strekt dit tot aanbeveling. Verder is het belangrijk dat je de Engelse taal in woord en geschrift uitstekend beheerst. Je bent goed in het verzamelen, analyseren en presenteren van informatie. Tot slot heb je een proactieve en resultaatgerichte instelling en beschik je over goede contactuele eigenschappen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: tot eind 2020.

Je werkt in een dienstverband van 36 uur per week Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 5.086,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 11, CAO UMC).

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum

In het Leids Universitair Medisch Centrum werken we continu aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Wij investeren in baanbrekend, internationaal onderzoek en werken met de nieuwste apparatuur. Samen met onze artsen, gespecialiseerde zorgverleners, docenten, wetenschappelijke onderzoekers en ons ondersteunend personeel streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en internationaal onderzoek. En hier hebben wij jou bij nodig!

http://www.lumc.nl/

Afdeling

Directoraat Research Beleid

Het directoraat Research Beleid valt rechtstreeks onder de Raad van Bestuur. Naast een sterke beleidsondersteunende taak heeft ons directoraat een adviserende en ondersteunende rol naar de afdelingen en onderzoekers voor subsidies en samenwerking. Onder het directoraat Research Beleid vallen de aandachtsgebieden Organisatie, Strategie & Onderzoeksbeleid, Subsidies & Samenwerking, Graduate School Office en Good Reseach Practice. Het directoraat werkt nauw samen met diverse LUMC stafafdelingen en met LURIS, het Knowledge Exchange Office van de Universiteit Leiden en het LUMC.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • max. €5086 per maand
  • Universitair
  • G.19.RO.14

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2333 ZA, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you