Datamanager Medische Oncologie

Datamanager Medische Oncologie

Geplaatst Deadline Locatie
31 jan 25 feb Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 feb 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij een zeer nauwkeurige datamanager, die medische kennis heeft? Heb je daarnaast kennis van het (elektronisch) verzamelen en vastleggen van patiëntgegevens? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Als datamanager verzamel je patiënt-, diagnose-, behandeling en follow-up-gegevens uit het elektronisch patiënten dossier (HiX) en andere brondocumenten. Je registreert en/of randomiseert patiënten in een studieprotocol. Verder controleer jij de gegevens op volledigheid en plausibiliteit. Je ziet erop toe dat onze klinische studies adequaat uitgevoerd worden conform het studieprotocol, de Europese wetgeving en ICH-GCP richtlijnen. Daarnaast houd je mede de ISF (Investigator Site File) bij, begeleid je monitorvisites en doe je andere voorkomende werkzaamheden.

In het kort:

  • Je verzamelt gegevens uit diverse brondocumenten

  • Je legt deze gegevens vast in (elektronische) Case Report Forms

  • En controleert deze gegevens aan de hand van het studieprotocol

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die een (para) medische hbo-opleiding heeft afgerond. Onze voorkeur gaat uit naar een datamanager die geregistreerd staat als lokaal datamanager in het kwaliteitskader van de NVvOD (Nederlandse Vereniging van Oncologie Datamanagers). Het is een voordeel als je kennis hebt van ICH-GCP. Verder is het in deze functie belangrijk dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt, zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en Engels. Je bent in staat om te werken onder druk en met deadlines. Tot slot kun je zelfstandig werken, maar spreekt het samenwerken in teamverband jou ook aan.

Arbeidsvoorwaarden

Je werkt in een dienstverband van 36 uur per week Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.099,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 7 CAO UMC).

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum

In het Leids Universitair Medisch Centrum werken we continu aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Wij investeren in baanbrekend, internationaal onderzoek en werken met de nieuwste apparatuur. Samen met onze artsen, gespecialiseerde zorgverleners, docenten, wetenschappelijke onderzoekers en ons ondersteunend personeel streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en internationaal onderzoek. En hier hebben wij jou bij nodig!

http://www.lumc.nl/

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Gezondheid
  • 20—24 uur per week
  • max. €3099 per maand
  • HBO
  • D.19 NR.MP.02

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2333 ZA, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you