Promovendus (1,0 fte), FHML/School for Cardiovascular Diseases/CARIM, Epidemiologie

Promovendus (1,0 fte), FHML/School for Cardiovascular Diseases/CARIM, Epidemiologie

Geplaatst Deadline Locatie
8 feb 24 feb Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 24 feb 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Promovendus (1,0 fte, apotheker/arts/data scientist) voorspellen van effectiviteit van diabetes medicatie

Functieomschrijving

De kandidaat gaat onderzoek doen naar het ontwikkelen van nieuwe methodes om de gepersonaliseerde behandeling van patiënten met diabetes te verbeteren. Hiervoor zullen zowel standaard statistische methodes gebruikt worden als artificiële intelligentie technieken.

Tijdens dit onderzoek zal de kandidaat verschillende epidemiologische studies gaan uitvoeren waarbij gebruik gemaakt zal worden van grote databases, zoals een van de grootste huisartsendatabases ter wereld, de CPRD, en de gehele Deense bevolking. Deze databases zullen gebruikt worden om verschillende predictiemodellen voor de effectiviteit van behandelings- en monitoringstrategieën in relatie tot diabetes gerelateerde uitkomsten te ontwikkelen. Ook zal worden gewerkt met gegevens uit de Maastricht Studie, een groot Limburgs cohortonderzoek. Daarnaast zal de kandidaat een deel van de tijd besteden aan het verzamelen van data met betrekking tot geneesmiddelgebruik bij openbare apotheken in de regio.

Een deel van het onderzoek wordt uitgevoerd in Denemarken (Aalborg) en mogelijk Spanje (Madrid). De promovendus zal gedurende een periode van 6-12 maanden onderzoek in het buitenland uitvoeren. 

Het onderzoek leidt tot wetenschappelijke publicaties die de basis vormen van een Engelstalig wetenschappelijk proefschrift.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

We zoeken bij voorkeur een nieuwsgierige apotheker, arts of gezondheidswetenschapper die affiniteit heeft met bovenstaande functiebeschrijving. Je bent een teamspeler en kunt goed overweg met mensen. Je hebt uitstekend analytisch inzicht, werkt georganiseerd en kunt goed prioriteiten stellen als je aan meerdere projecten tegelijk werkt. Je bent gedisciplineerd, kunt zelfstandig nieuwe competenties verwerven, en hebt bij voorkeur belangstelling voor of ervaring met verschillende statistische technieken of artificiële intelligentie. 

 

Bij de sollicitatiebrief en CV verwachten we een voorbeeld van je Engelstalige schrijfvaardigheden, de namen van ten minste twee referenties, een kopie van de cijferlijst van je meest recent afgeronde opleiding en een overzicht van je wetenschappelijke activiteiten tot nu toe. 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 4 jaar.

Het betreft een aanstelling  voor de duur van 1 jaar van gemiddeld 38 uur per week. Na afloop van dit jaar zal er een evaluatie plaatsvinden, bij positief resultaat zal de aanstelling voor 3 jaar worden verlengd.Bij voorkeur wordt er gestart in september 2019. 

Het salaris bedraagt € 2.325,- bruto per maand in het eerste jaar oplopend tot € 2.972,- bruto per maand in het vierde jaar, conform salarisschaal Promovendi.

Elk jaar vindt er een beoordeling plaats

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM.

Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl, onder Support/UM-medewerkers/Arbeidsvoorwaarden 

 

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM), is bekend om haar unieke, innovatieve, probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment zo'n 16.300 studenten en 4.300 medewerkers. Ten gevolge van het sterke internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM bestaat uit: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.

http://www.maastrichtuniversity.nl/

Specificaties

  • PhD
  • Gezondheid
  • 36—40 uur per week
  • €2325—€2972 per maand
  • Universitair
  • AT2019.046

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

P. Debyelaan 25, 6229 HX, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you