Promovendus verbeteren crosslinking hoornvlies met kunstmatige intelligentie en biomechanische modellering

Promovendus verbeteren crosslinking hoornvlies met kunstmatige intelligentie en biomechanische modellering

Geplaatst Deadline Locatie
6 feb 24 feb Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 24 feb 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De Universiteitskliniek voor Oogkliniek Maastricht heeft een vacature voor een promotieplaats voor een project over het verbeteren van crosslinking in het hoornvlies met behulp van kunstmatige intelligentie en biomechanische modellering

Functieomschrijving

Keratoconus is een degeneratieve aandoening van het hoornvlies, waarbij het hoornvlies langzaam dunner wordt en een kegelvormige (conus) vervorming ondergaat. De ziekte is progressief van aard en begint vanuit een gezond hoornvlies waarbij in de vroege fase slechts een deel van het hoornvlies is aangetast. De enige behandeling die beschikbaar is om de progressie van keratoconus te stoppen, is op ultraviolet-A (UVA) gebaseerde crosslinking met riboflavine. Aangezien het hoornvlies wordt blootgesteld aan UVA nadat het is gedrenkt met riboflavine, is het wenselijk dat om alleen de gedegenereerde zone in het hoornvlies te behandelen. Op dit moment is er geen methode beschikbaar om de vorm en grootte van de gedegenereerde zone te bepalen. Daarom is het doel van dit project om een ​​kunstmatige intelligentie (AI)-methode te ontwikkelen om het aangedane gebied in het hoornvlies te schatten met behulp van conventionele tomografie-instrumenten die regulier in de kliniek worden gebruikt. Deze methode zal worden geëvalueerd in een prospectieve klinische studie waarin de klinische uitkomsten van conventionele versus AI-gestuurde crosslinking vergeleken zullen worden.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Functie-eisen

  • U hebt een opleiding afgerond op het gebied van (technische) geneeskunde;
  • U bezit affiniteit met medische beeldvorming en het ontwikkelen van software;
  • U bent bereid om tijdens een deel van het project in Bangalore, India, te verblijven.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 4 jaar.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM.

Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl, onder Support/UM-medewerkers/Arbeidsvoorwaarden 

Tijdelijk dienstverband voor de periode van 4 jaar. Het maandsalaris bedraagt € 2.325,- bruto per maand in het eerste jaar tot 2.972,- per maand in het vierde jaar, conform het promovendi salaris CAO Nederlande Universiteiten.

 

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM), is bekend om haar unieke, innovatieve, probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment zo'n 16.300 studenten en 4.300 medewerkers. Ten gevolge van het sterke internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM bestaat uit: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.

http://www.maastrichtuniversity.nl/

Specificaties

  • PhD; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • 36—40 uur per week
  • max. €2325 per maand
  • Universitair
  • AT2019.044

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

P. Debyelaan 25, 6229 HX, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you