Microbiologisch assistent - NIOO-KNAW - Wageningen

Microbiologisch assistent - NIOO-KNAW - Wageningen

Geplaatst Deadline Locatie
7 feb 1 mrt Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een enthousiaste microbiologisch assistent. Als microbiologisch assistent ben je een actieve en belangrijke speler in een team van onderzoekers die samenwerken in een onderzoeksproject dat zich richt op reinigen van de bodem met behulp van een combinatie van schimmels, bacteriën en planten. Taken zijn het isoleren en kweken van schimmels en bacterien en het onderhouden van deze collectie. Daarnaast moeten deze worden gekaraktiseerd m.b.v. diverse spectrophotometrische en chemische analytiche assays en DNA-technieken (Genoom sequencing). Een selectie van deze organismen zal worden ingezet in experimenten in bodems in aan en afwezigheid van planten

Specificaties

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Functie-eisen

Opleiding tot microbiologisch of molecular biologisch analist of verwante opleiding op MBO+ of HBO niveau. Ervaring met DNA en chemisch analytische technieken strekt tot aanbeveling. Betrokkenheid bij wetenschappelijk onderzoek, onafhankelijkheid, flexibiliteit, en nauwkeurig werken zijn essentieel.

Arbeidsvoorwaarden

De aanstelling van 0,8 fte is vooralsnog voor een periode van 6 maanden en kan bij goed functioneren worden verlengd met 1.5 jaar (totale projectsduur is 2 jaar). Standplaats is Wageningen met als ingangsdatum april/mei 2019.

Afhankelijk van opleiding en werkervaring bedraagt het salaris bij een fulltime aanstelling maximaal     € 2.709,- bruto per maand (maximaal schaal 7 trede 5 CAO-Nederlandse Universiteiten), exclusief 8% vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Binnen de CAO is een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden gedefinieerd. Een pensioenregeling en de mogelijkheid tot uitruil van arbeidsvoorwaarden maken hiervan onderdeel uit.

Werkgever

Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO - KNAW)

Het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO - KNAW) is een onderzoeksinstituut van de KNAW. Het NIOO doet ecologisch onderzoek in de zee, op het land en in het zoete water. Daarbij onderzoekt het hoe levende wezens met elkaar en met hun omgeving omgaan. Voor het stimuleren van biodiversiteit en duurzaamheid in natuur en maatschappij maakt het NIOO gebruik van een wereldwijd netwerk van wetenschappers, beleidsmakers, natuurbeheerders en andere stakeholders.

Afdeling

De afdeling Microbiële Ecologie bestudeert de ecologie, diversiteit, dynamiek en natuurlijke functies van micro-organismen in aquatische en terrrestrische ecosystemen. Om deze enorme diversiteit te behouden en te benutten is fundamentele kennis over het functioneren van microbiële gemeenschappen en de intra- en interspecifieke interacties essentieel.

Specificaties

  • Onderzoek, Ontwikkeling, Innovatie
  • Landbouw
  • max. 30.4 uur per week, bepaald
  • max. €2709 per maand
  • HBO
  • AT4131

Werkgever

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg 10, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps