Teamleider Business & Project Control

Teamleider Business & Project Control

Geplaatst Deadline Locatie
11 feb 19 feb Den Haag

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 feb 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

NWO zoekt een teamleider Business & Project Control (BPC) die als meewerkend voorman de verbindende schakel is tussen het MT Financiën en het eigen team dat bestaat uit circa 5 tot 7 medewerkers. Iemand die inspireert en in lijn met de NWO brede strategie bijdraagt aan de P&C cyclus. Als lid van het managementteam van Financiën draag je bij aan de implementatie van de nieuwe strategie, de verandering van de afdeling en NWO als organisatie. Hiervoor participeer je verschillende projecten en stimuleer je de professionele en persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers.

Als teamleider Business & Project Control participeert je in het MT van het toegewezen domein/ aandachtsgebied en fungeer je als business partner en adviseur.

Specificaties

Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO)

Functie-eisen

De medewerker die wij zoeken heeft:
  • hbo/academisch werk- en denkniveau, relevante bedrijfseconomische en/of accountancy opleiding;
  • Vakinhoudelijke kennis van ontwikkelingen en relevante wet- & regelgeving op de gebieden financiën en control;
  • Gedegen kennis en relevante werkervaring op het gebied van business en project control en financieel administratieve processen;
  • Kennis van bedrijfsprocessen en programma’s in organisaties waar subsidies worden ontvangen en verstrekt;
  • Ervaring met open, coachende en transparante leiderschapsstijl;
  • Aantoonbare ervaring met verandertrajecten/- management.

Verder is het belangrijk dat je beschikt over de volgende competenties:

  • groepsgericht leiden
  • gevoel voor politiek - bestuurlijke verhoudingen
  • samenwerkingsgericht

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden

In eerste instantie een aanstelling voor bepaalde tijd voor de periode van een jaar. De intentie is te komen tot een vast dienstverband. Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring schaal 13 (minimaal € 5.126,-  tot maximaal € 6.243,-) van bijlage 1, CAO-OnderzoekInstellingen, bij een volledige werkweek van 38 uur.

Ook hebben wij 338 verlofuren, een academie, fitness, en natuurlijk elke dag vers fruit op de afdeling.

Werkgever

NWO

De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) is een van de grootste wetenschapsfinanciers in Nederland. NWO staat voor kwaliteit en vernieuwing in de wetenschap. Met een budget van ruim 900 miljoen euro investeert NWO jaarlijks in ongeveer 6000 onderzoeksprojecten aan universiteiten en kennisinstellingen. Het gaat zowel om onderzoek uit wetenschappelijke nieuwsgierigheid als onderzoek naar maatschappelijke vraagstukken.

NWO is in verandering en wordt flexibeler, slagvaardiger, meer op samenwerking gericht en speelt beter in op ontwikkelingen in de wetenschap én maatschappij. De wetenschapsgebieden zijn geclusterd tot domeinen die nauw met elkaar verbonden zijn. Dit is van invloed en heeft gevolgen voor de organisatie, de processen van Financiën en zorgt voor een hoge dynamiek.

De afdeling
De afdeling Financiën bestaat uit 49 Fte. Vanuit de kernwaarden, Betrouwbaar, Betrokken, Grensverleggend en Verbindend, wordt vormgegeven aan een afdeling die in partnerschap met de NWO-domeinen en vanuit een hechte samenwerking een kwalitatieve bijdrage levert aan het realiseren van de nieuwe NWO strategie. Direct onder leiding van het hoofd Financiën werken 5 teamleiders. Naast een teamleider voor de financiële administratie zijn er 3 teamleiders Business & Projectcontrol (BPC) met ieder een eigen aandachtsgebied verdeeld over de domeinen ENW, SGW, TTW/ SIA. De vijfde teamleider geeft sturing aan een nieuw team proces & innovatie (P&I) om de versterking van de veranderkracht van de afdeling te realiseren.

http://www.nwo.nl

Specificaties

  • Financiën
  • Economie
  • 32—40 uur per week
  • HBO
  • 3370

Werkgever

Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Laan van Nieuw Oost-Indië 300, 2593 CE, Den Haag

Bekijk op Google Maps

Interesting for you