Coördinator Digitaal Toetsen

Coördinator Digitaal Toetsen

Geplaatst Deadline Locatie
8 feb 28 feb Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De Faculteit der Managementwetenschappen is op zoek naar een enthousiaste coördinator Digitaal Toetsen. Sinds de start in 2017 groeit het aantal toetsen dat digitaal wordt afgenomen gestaag. Het is jouw taak als coördinator om deze groei in goede banen te leiden. Dit houdt in dat je geïnteresseerde docenten uitlegt wat digitaal toetsen inhoudt en welke mogelijkheden digitaal toetsen hen biedt. Je begeleidt docenten bij de constructie van hun toets in de toets software Cirrus Assessment en je ondersteunt hen bij de afname en analyse.
Als coördinator Digitaal Toetsen maak je deel uit van het Teaching Information Point (TIP). Je organiseert informatie- en instructiebijeenkomsten voor docenten en biedt eerstelijns ondersteuning in geval van gebruikersvragen. Daarnaast ben je in het geval van digitale tentamens verantwoordelijk voor een goede afstemming met de roosteraars en de studentenadministratie op de faculteit. Ook neem je als facultair vertegenwoordiger deel aan universiteitsbrede overleggen en sta je in nauw contact met de centrale technische ondersteuning tijdens afnames (e-support) in aanloop naar en tijdens tentamens.
Tijdens afname van een digitaal tentamen ben je in de rol van “toetswacht” aanwezig bij de start van elk digitaal tentamen en tijdens het volledige tentamen telefonisch bereikbaar.
Kortom je bent de expert en hét aanspreekpunt op het gebied van digitaal toetsen van de faculteit.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

We verwachten dat je een afgeronde hbo-opleiding hebt en dat je beschikt over ervaring of aantoonbare affiniteit met digitaal toetsen. Je bent een volwaardige gesprekspartner voor onze docenten, je hebt plezier in het adviseren en opleiden van gebruikers. Je hebt een proactieve houding en je bent gericht op samenwerking. Verder ben je stressbestendig en vind je het werken met deadlines geen probleem. Goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels, zijn essentieel.

Arbeidsvoorwaarden

 • aanstelling: 0,8 fte
 • maximum salaris per maand € 4.274,- bruto op basis van een 38 urige werkweek (salarisschaal 10)
 • het salaris is afhankelijk van het aantal jaren (relevante) werkervaring
 • het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
 • contractduur: 1 jaar, met uitzicht op verlenging bij goed presteren
 • UFO-functieprofiel: Procescoördinator ICT, niveau 2.

Benieuwd naar onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden?

Werkgever

De Radboud Universiteit is een internationaal opererende, studentgerichte onderzoeksuniversiteit met zeven faculteiten. We leiden studenten op tot academici die over de grenzen van hun vak heen kijken. Onze wetenschappers leveren excellent onderzoek en maken hierbij gebruik van state of the art onderzoeksfaciliteiten.

Afdeling

Faculteit der Managementwetenschappen
Bij de Faculteit der Managementwetenschappen verbinden medewerkers wetenschappelijk onderwijs en onderzoek in uitdagende programma's op het gebied van bestuurskunde, bedrijfskunde, economie en bedrijfseconomie, geografie, milieu, planologie en politicologie.
 
In totaal heeft de faculteit ongeveer 240 fte aan medewerkers in dienst (excl. declaranten en overige), van wie 75% academici zijn. Zowel bachelor- als masterdiploma's worden aangeboden in de zeven studierichtingen. Het educatieve programma is gebaseerd op een systeem van kleinschalig onderwijs en biedt een stimulerende leeromgeving met de nadruk op de ontwikkeling van academische vaardigheden. De Faculteit der Managementwetenschappen heeft ongeveer 4500 studenten.

De facultaire ondersteuning is verdeeld over verschillende afdelingen: Faculteitsbureau, Internationalisering, Communicatie en Relaties (ICR), Institute of Management Research (IMR), Financiële Administratie, Radboud Management Academy (RMa), Onderwijscentrum (OWC) en Algemene Zaken. Als coördinator Digitaal Toetsen maak je deel uit van het Onderwijscentrum.
 
Meer over Faculteit der Managementwetenschappen
Meer over Docenten Digitaal toetsen
Meer over Studenten Digitaal toetsen

Specificaties

 • Beleid- en staf
 • Economie
 • max. 30.4 uur per week
 • max. €4274 per maand
 • HBO
 • 27.07.19

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Comeniuslaan 4, 6525 HP, Nijmegen

Bekijk op Google Maps