Studieadviseur

Studieadviseur

Geplaatst Deadline Locatie
12 feb 25 feb Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 feb 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Voor Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) zijn wij op zoek naar een ervaren studieadviseur. De studieadviseurs begeleiden onze circa 1.000 bachelor-, premaster- en masterstudenten bij het maken van keuzes ten aanzien van hun studie. Begeleiding door studieadvies kan bestaan uit advisering ten aanzien van studieplanning, studie-aanpak en studiekeuze, afstemming met collega’s of doorverwijzing naar andere professionals binnen of buiten de universiteit, zoals de studentendecanen of universiteitspsychologen. Daarnaast ontwikkelt en verzorgt studieadvies workshops en trainingen voor groepen studenten, bijvoorbeeld op het gebied van studievaardigheden, en stuurt zij de studentmentoren van het bachelor programma aan.

Als ESHPM-studieadviseur baseer je je adviezen telkens op een zorgvuldige afweging van studentenbelang en organisatiebelang. Door je professioneel en (pro)actief op te stellen en uitstekende relaties te onderhouden met collega’s draag je in grote mate bij aan studiesucces en welzijn van onze studenten. Je signaleringsfunctie biedt je een (beleids-)adviserende rol en derhalve de mogelijkheid om actief bij te dragen aan kwaliteitsverbetering van de opleidingen en de faculteit. Je vertegenwoordigt ESHPM in diverse overleg- en werkgroepen binnen de faculteit en universiteit.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Als studieadviseur:

  • Heb je een afgeronde universitaire opleiding;

  • Heb je minimaal drie jaar ervaring in het begeleiden van studenten en het voeren van individuele coaching gesprekken;

  • Heb je ervaring met het ontwikkelen en geven van workshops/trainingen;

  • Heb je een sterk inlevingsvermogen en ga je oplossingsgericht te werk;

  • Ben je een zelfstandig werkende, proactieve en organisatie-sensitieve professional en sparringpartner voor het opleidingsmanagement en de docenten;

  • Maak je graag deel uit van een enthousiast en resultaatgericht team;

  • Heb je uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden, zowel in het Nederlands (vloeiend) als in het Engels (B2);

  • Heb je ervaring met het werken met studievoortgangssystemen, bij voorkeur Osiris.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een verlenging of vast dienstverband bij goed functioneren.

Een afwisselende baan met goede arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de CAO Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een verlenging of vast dienstverband bij goed functioneren. We streven naar een start per 15 april 2019. Het salaris bedraagt minimaal €2709,- en maximaal €4274,- bruto per maand (schaal 9 of 10) bij een volledige aanstelling en is afhankelijk van relevante ervaring. De omvang van het dienstverband is bespreekbaar en wordt in overleg bepaald.

De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantie uitkering van 8,0%, een eindejaarsuitkering van 8,3% en ruime verloffaciliteiten (o.a. 41 vakantiedagen bij een voltijdse werkweek) voor een goede balans tussen werk en privé. Verder is de EUR aangesloten bij het pensioenfonds ABP en biedt gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van een aantal faciliteiten, zoals de sportaccommodatie en bibliotheek.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten.
Waarden die op de EUR van toepassing zijn en die zij hoog in het vaandel heeft, zijn durf, nieuwsgierigheid, maatschappelijke betrokkenheid, grensverleggend en streven naar succes.

Afdeling

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM)

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is binnen Nederland leidend met haar onderwijs- en onderzoeksactiviteiten, gericht op beleids- en management onderwerpen in de gezondheidszorg. ESHPM verzorgt een bacheloropleiding, vijf masteropleidingen, een schakelprogramma voor zij-instromers en postacademisch onderwijs.

Bij ESHPM zijn onderzoek en onderwijs nauw met elkaar verbonden. Kennis en ervaring uit verschillende wetenschappelijke disciplines zoals economie, recht, sociaal-medische wetenschappen, organisatiekunde en bestuurskunde worden er samengebracht en toegepast in de gezondheidszorg. Deze multidisciplinaire benadering van onderwijs en onderzoek is uniek.

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) is gehuisvest in het Bayle (J) Building op campus Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft een sterke verbondenheid met Erasmus MC. Bij ESHPM studeren 950 studenten en werken 150 medewerkers. Internationalisering wordt hoog gewaardeerd bij ESHPM. Het aantal studenten, docenten en onderzoekers vanuit het buitenland is aanzienlijk toegenomen over de afgelopen jaren en hebben ons programma verrijkt.

http://www.eur.nl/eshpm

Specificaties

  • Beleid- en staf; Onderwijs
  • Gezondheid; Gedrag en maatschappij
  • 24—40 uur per week
  • €2709—€4274 per maand
  • Universitair
  • ESHPM12022019-01

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you