ICT-servicemedewerker

ICT-servicemedewerker

Geplaatst Deadline Locatie
14 feb 1 mrt Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 mrt 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wist je dat de TU Delft 14.000 werkplekken voor medewerkers heeft? En allemaal met pc’s natuurlijk. Dat geeft al aan hoe onmisbaar jij als ICT-servicemedewerker bent. Want is er iets mis met de hardware? Moet er software worden geïnstalleerd? Of is er een systeemstoring? Dan kom jij in actie.

Functieomschrijving

Dit ga je doen

Je verricht alle werkzaamheden die bij ICT-ondersteuning komen kijken. Heeft een onderzoeker of docent een probleem met een van de ICT-middelen? Dan ga jij erop af om dit zo snel mogelijk op te lossen. Je gaat gewoon te voet. De universiteitscampus is gigantisch – met 161 hectare een van de grootste ter wereld – maar jij werkt op één van de faculteiten. Jij en je veertig collega’s van de afdeling Werkplekservices zijn namelijk in teams van drie tot vijf personen over de faculteiten verdeeld.

De serviceverzoeken komen op verschillende manieren bij jou terecht. Medewerkers melden zich persoonlijk, bellen je of dienen een call in via de portal. Soms klaar je een klus binnen vijf minuten, maar er zitten ook uitdagende opdrachten tussen waar jij en je collega’s echt even de tanden in moeten zetten. Je werkomgeving is dan ook allesbehalve doorsnee. Denk aan al die boeiende onderzoeksopstellingen op de campus, zoals een reactorinstituut en een robotica fieldlab. Hoe gaaf is het dat jij de pc’s hierop aansluit? Of een bug in geavanceerde meetsensoren oplost? Heb je dit nog nooit gedaan? Geen punt. Onze afdeling is een kweekvijver van kennis waar je volop kansen krijgt om je via opleidingen en kennisevents te ontwikkelen.

Van administratief medewerkers tot decanen en van wetenschappers tot directeuren: jij schakelt rechtstreeks met je klanten. Dat doe je met flair: je bent makkelijk in de omgang. Verder begrijp je wat het is om voor een grote organisatie te werken. Stel, de wifi klapt eruit. Daar hebben dan tienduizenden medewerkers en studenten last van. Wat jij dan doet? In elk geval het hoofd koel houden en samen met je collega’s dit varkentje wassen. Kun je je voorstellen wat het doet met de teamspirit als jullie zo’n groot incident samen hebben opgelost? Nu is het teamgevoel sowieso sterk. Je werkt dan wel op je eigen faculteit, maar je spart veel met je collega’s. Zoals tijdens de wekelijkse online vergaderingen, via de groepsapp, bij de driemaandelijkse kennisevents en de verschillende borrels en uitjes.

Dit bieden wij

  • Een salaris van € 2.579 tot € 3.445,- bruto per maand bij een 38-urige werkweek.
  • Uitstekende pensioenregeling.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • De mogelijkheid om voor een deel zelf je arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • De ruimte om op flexibele tijden en/of thuis te werken.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Kinderopvang en voor- en naschoolse opvang op de campus.
  • Deelname aan het Health Coach Program van de TU Delft en korting op je sportabonnement.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Dit heb jij in huis

  • Minimaal een mbo-diploma en hbo-niveau in je werken en denken.
  • Minimaal een jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Affiniteit met ICT(-innovaties) en handigheid met de pc.
  • Goede kennis van Windows.
  • Bij voorkeur kennis van macOS en Linux of de skills om je deze besturingssystemen snel eigen te maken, bijvoorbeeld aan de hand van de werkinstructies.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op vast.

De functie heeft een omvang van 38 uur per week. Het betreft een (tijdelijke) aanstelling van 1 jaar met uitzicht op vast. Het salaris is gebaseerd op schaal 8 (met een maximum van € 3.445,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling). Daarnaast biedt TU Delft een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars, en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

 

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

https://www.tudelft.nl

Afdeling

Universiteitsdienst - Directie ICT & FM

Wist je dat de TU Delft hoog scoort als het gaat om medewerkerstevredenheid? Er hangt bij ons dan ook een positieve en toekomstgerichte sfeer. En we groeien stevig: zowel als het gaat om baanbrekend onderzoek als om studentenaantallen. Jij werkt op de afdeling Werkplekservices. Wij zorgen dat alle universiteitsmedewerkers zonder technische problemen hun werk kunnen doen. Naast ondersteuning en beheer zorgen we voor uniformiteit in de werkwijzen en processen, en beheren we het software distributieplatform. We werken ook proactief aan goede klantrelaties. In zo’n persoonlijke sfeer voel jij je helemaal huis: je weet in korte tijd een goede band met de medewerkers van ‘jouw’ faculteit op te bouwen.

 

https://www.tudelft.nl/over-tu-delft/bestuur-en-organisatie/universiteitsdienst/

Specificaties

  • IT
  • max. 38 uur per week
  • €2579—€3445 per maand
  • HBO
  • ICT-FM/2019-11

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Stevinweg 1, 2628 CN, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you