Onderzoekscoördinator

Onderzoekscoördinator

Geplaatst Deadline Locatie
14 feb 3 mrt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 mrt 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als onderzoekscoördinator ben je sparringpartner van en ondersteun je de wetenschappelijk directeur rondom de (administratieve) organisatie van het onderzoeksprogramma ‘Cultivating Creativity in Education’. Hierover stemmen jullie wekelijks af.

Je verzorgt de coördinatie en administratie rondom onderzoeksaanvragen en onderzoeksprojecten. Je signaleert nationale en internationale mogelijkheden voor subsidie- c.q. projectaanvragen en je ondersteunt onderzoekers bij het schrijven van subsidie- en projectaanvragen. Daarnaast ben je betrokken bij onderzoeksvisitaties.

Je ontwikkelt en implementeert beleid gericht op de doorontwikkeling van het onderzoeksprogramma, zoals het promovendi-beleid, acquisitiebeleid en publicatiebeleid. Je coördineert het stafoverleg, stelt de agenda op, nodigt deelnemers uit en bewaakt actiepunten. Daarnaast stel je de onderzoeksjaaragenda op voor zowel interne, landelijke als internationale activiteiten. Deze agenda stem je af met de onderwijsagenda.

Je werkt mee aan het vergroten van de zichtbaarheid en bekendheid van het onderzoeksprogramma. Dit doe je onder andere door het organiseren van kleine en grote onderzoeksactiviteiten. Denk daarbij aan studiemiddagen, een internationale project meeting, een symposium of een congres. Maar ook door het inrichten en beheren van een interactieve website. Je werkt hierbij nauw samen met de collega’s van het onderzoeksprogramma en de communicatiemedewerker.

Je beheert de administratieve inrichting van Metis en de registratie in HoraEst en je verzorgt rapportages.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding en hebt bij voorkeur een master behaald in de sociale wetenschappen;
  • je hebt ervaring in een universitaire (onderzoeks)omgeving;
  • je beschikt over uitstekende schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
  • nieuwe systemen heb je snel onder de knie;
  • je bent een goede planner en organisator: je weet het overzicht te bewaren in een soms hectische omgeving. Je houdt daarbij de korte en lange termijn planning in het oog;
  • je bent initiatiefrijk, kunt goed samenwerken en bent een echte verbinder. Hiernaast ben je servicegericht, resultaatgericht en heb je een grote organisatiesensitiviteit.

Arbeidsvoorwaarden

  • aanstelling: 0,6 fte
  • maximum salaris per maand € 4.274,- bruto op basis van een 38 urige werkweek (salarisschaal 10)
  • het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
  • contractduur: 1 jaar met uitzicht op onbepaalde tijd
  • UFO-functieprofiel: Beleidsmedewerker, niveau 4

 
Beoogde datum indiensttreding is 1 april 2019.

Benieuwd naar onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden?

Werkgever

De Radboud Universiteit is een internationaal opererende, studentgerichte onderzoeksuniversiteit met zeven faculteiten. We leiden studenten op tot academici die over de grenzen van hun vak heen kijken. Onze wetenschappers leveren excellent onderzoek en maken hierbij gebruik van state of the art onderzoeksfaciliteiten.

Afdeling

Radboud Docenten Academie
De Radboud Docenten Academie verzorgt de universitaire lerarenopleidingen van de Radboud Universiteit. Wij verzorgen onderwijs voor studenten die docent in het voortgezet onderwijs willen worden: een educatieve minor voor bachelor studenten en een educatieve master voor afgestudeerde masterstudenten. Daarnaast verzorgen wij, samen met de faculteiten van de Radboud Universiteit, nascholing in de vorm van cursussen, workshops/masterclasses en scholing op maat voor docenten en schoolleiders in het voortgezet onderwijs die verdere professionalisering zoeken in hun vak of in de (vak)didactiek.
 
Bij de Radboud Docenten Academie wordt ook (vak)didactisch onderzoek verricht in nauwe samenwerking met de Academische Opleidingsscholen. Dit onderzoek wordt gekenmerkt door een voortdurende interactie tussen theorie en praktijk: onderzoekers maken gebruik van praktijkervaringen en hun resultaten dragen ertoe bij dat de onderwijspraktijk daadwerkelijk beter wordt.
 
De Radboud Docenten Academie wil een krachtige, creatieve en dynamische leeromgeving creëren, zowel voor studenten en collega’s als voor docenten in het voortgezet onderwijs, die afgestemd is op de ontwikkelingen in het voortgezet onderwijs en de maatschappij.
 
Meer over Radboud Docenten Academie

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 22.8 uur per week
  • max. €4274 per maand
  • Universitair
  • 32.02.19

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Comeniuslaan 4, 6525 HP, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you