Secretaresse voor 2 leerstoelgroepen

Secretaresse voor 2 leerstoelgroepen

Geplaatst Deadline Locatie
14 feb 10 mrt Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 mrt 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wij zoeken een secretaresse (m/v) voor twee leerstoelgroepen van Wageningen University. De functie bestaat uit werk op twee afdelingen binnen hetzelfde gebouw. Het betreft een werkweek van minimaal 20 uur bij Virologie en 12-16 uur bij Tuinbouw en Productfysiologie. Bij Virologie ben je de enige secretaresse, bij Tuinbouw en Productfysiologie betreft het een uitbreiding van het secretariaat. De secretaresse is de spin in het web en het eerste aanspreekpunt voor de leerstoelhouders, medewerkers, studenten en externe contacten. Je bent het contact tussen Financiën, HRM, de front desk en de leerstoelgroepen en handelt hierin pro-actief en op eigen initiatief. Afhankelijk van de afdeling zullen je taken bestaan uit administratieve ondersteuning, correspondentie, agendabeheer, het voorbereiden en organiseren van vergaderingen en het notuleren daarvan. Je bent verantwoordelijk voor de studentenadministratie, reisboekingen, bestellingen t.b.v. het secretariaat, en je draagt zorg voor de organisatie van kleinschalige evenementen. Daarnaast voer je taken uit ter ondersteuning van de (-gast) medewerkers en (buitenlandse) PHD-studenten zoals visumaanvraag en huisvesting. Ook voer je controlerende taken uit ten aanzien van financiën. Bij Tuinbouw gebeurt dit natuurlijk in goede afstemming met de andere secretaresse.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

We zoeken een zelfstandige medewerker met een administratieve of secretariële opleiding op MBO niveau (niveau 4), in het bezit van een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, en handig met digitale systemen en de daarbij behorende software. Wij zoeken een teamspeler met een uitnodigende, dienstverlenende houding tegenover van anderen. Verder bent u goed in het stellen van prioriteiten en accuraat, en hebt u een vriendelijke, stevige persoonlijkheid. U neemt initiatief, kunt een veelheid van diverse taken aan en kunt de processen binnen een secretariaat goed monitoren en daarop anticiperen. U hebt ruime ervaring, het liefst binnen een onderwijs- of onderzoeksinstelling.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband met een gemiddelde werkweek van 32 tot 36 uur. 60% procent van je tijd zit je bij laboratorium voor Virologie en 40% bij Tuinbouw en Productfysiologie. Verdeling van je uren over de week wordt in samenspraak met de beide hoogleraren en de zittende secretaresse gepreciseerd. Je salaris is gebaseerd op de CAO NU en hangt af van jouw kennis en ervaring; bruto minimaal € 1.992,- en maximaal € 2.770,- bij een volledige werkweek (38 uur). De duur van het dienstverband is in eerste instantie voor de periode van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.

Werkgever

Wageningen University & Research

Who we are. Wageningen University & Research Delivering a substantial contribution to the quality of life. That's our focus - each and every day. Within our domain of good and safe food & food production, food security and a healthy living environment, we search for answers to issues affecting society - such as sustainable food production, climate change and alternative energy. Of course, we don't do this alone. Every day, 5000 people work on 'the quality of life', turning ideas into reality, on a global scale. Could you be one of these people? We give you the space you need.

Beide leerstoelgroepen maken onderdeel uit van de Plant Sciences Group van Wageningen University en zijn gehuisvest in hetzelfde gebouw op de Wageningen Campus. Bij elk van beide leerstoelgroepen werken momenteel ongeveer 30 medewerkers van verschillende nationaliteiten. Hiernaast verrichten jaarlijks ongeveer 25-35 BSc en MSc studenten een afstudeeronderzoek bij elke groep. Binnen de leerstoelgroep Virologie wordt fundamenteel onderzoek uitgevoerd aan verschillende vraagstellingen binnen de virologie met onderzoeksvragen op het gebeid van virussen van planten, insecten en door muggen overgedragen virussen. De gegenereerde kennis wordt aangewend ter verbetering van de voedselproductie en gezondheid van mens en dier. Wij verzorgen de virologische onderwijselementen voor verschillende studierichtingen. De leerstoelgroep Tuinbouw en Productfysiologie verricht onderzoek en geeft onderwijs om de wetenschappelijke basis te leggen voor het beantwoorden van kernvragen omtrent duurzame gewasproductie en productkwaliteit in de tuinbouw. Het onderzoek focust op de fysiologische processen in gewassen, planten en plantorganen in interactie met de abiotische omgeving en hoe dit de gewasproductie en productkwaliteit beïnvloedt. Vragen vanuit de tuinbouwpraktijk worden vertaald in fundamentele onderzoeksonderwerpen.

Specificaties

  • Management
  • Landbouw
  • max. 36 uur per week
  • MBO
  • 473446

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you