Analist Moleculaire Microbiologie (0,8 fte)

Analist Moleculaire Microbiologie (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
18 feb 8 mrt Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 mrt 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Bij de faculteit Bètawetenschappen van de Universiteit Utrecht is plek voor eenAnalist Moleculaire Microbiologie (0,8 fte). Heeft u interesse? Lees dan het volledige profiel en solliciteer.

Functieomschrijving

Wij zoeken een analist die een centrale spil zal zijn binnen de onderzoeksgroep. Hij/zij zal verantwoordelijk zijn voor de algemene organisatie van de laboratoria, waaronder aanschaf en beheer van apparatuur en chemicaliën. Daarnaast zal hij/zij protocollen ontwikkelen en zal studenten en medewerkers instrueren over de werkwijze binnen de laboratoria en het gebruik van specifieke apparatuur. Tevens zal hij/zij practica voorbereiden en begeleiden, en zal ondersteuning geven binnen diverse onderzoeksprojecten van de groep.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

De kandidaat heeft een afgeronde hbo of wo diploma en ervaring in microbiologisch en - bij voorkeur - bioinformatisch onderzoek. De kandidaat heeft een aantoonbaar sterk organiserend vermogen, kan goed communiceren en overtuigen, is pro-actief en service-gericht en kan goed schakelen tussen verschillende taken.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een afwisselende functie in een dynamische omgeving. Het betreft een aanstelling voor een periode van 2 jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd bij gebleken geschiktheid. Het salaris bedraagt minimaal € 2.261,- of maximaal € 3.445,- (schaal 8 cao Nederlandse Universiteiten, afhankelijk van ervaring) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Daarnaast mag u rekenen op aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Verder bieden wij goede pensioenvoorzieningen, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 

De faculteit Bètawetenschappen van de Universiteit Utrecht omvat zes departementen: Biologie, Farmacie, Informatica, Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde. Zij heeft omstreeks 5.600 studenten en bijna 1.500 medewerkers, en staat internationaal bekend om haar kwaliteit in onderzoek. De wetenschappelijke programma’s van de faculteit weerspiegelen de ontwikkelingen in de maatschappij en de wetenschap van vandaag.

De Moleculaire Microbiologie (MM) is onderdeel van het departement Biologie (1.500 studenten) van de faculteit Bétawetenschappen. De groep verzorgt onderwijs in de microbiologie, biotechnologie en moleculaire biologie in zowel de bachelor als de masterfase. Onderzoek in het departement Biologie wordt gedaan in het Institute of Biodynamics and Bioinformatics (IBB) en het Institute of Environmental Biology (IEB). MM maakt deel uit van het IEB dat zich richt op mechanismen die betrokken zijn bij de interactie van organismen met hun (a)biotische omgeving. MM werkt samen met groepen binnen de faculteiten Bétawetenschappen, Diergeneeskunde en Geneeskunde en met het Westerdijk Instituut van de KNAW. MM bestudeert moleculaire mechanismen die betrokken zijn bij groei en ontwikkeling van schimmels die infecties veroorzaken bij mens en dier, verantwoordelijk zijn voor voedselbederf, en die gebruikt worden binnen de biotechnologie en voedselproductie. Klik hier voor meer informatie.  

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • 32—36 uur per week
  • €2261—€3445 per maand
  • Universitair
  • 1029407

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you