Wetenschappelijk Onderzoeker / Docent

Wetenschappelijk Onderzoeker / Docent

Geplaatst Deadline Locatie
18 feb 10 mrt Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 mrt 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Voor het project ‘European eHealth care model for rare neurodegenerative diseases (HEALTHE-RND)’ zoekt het LUMC een wetenschappelijk onderzoeker/docent. Het betreft een door de EU Joint Programming gefinancierd project voor onderzoek op het gebied van eHealth bij de zorg voor patiënten met de ziekte

Functieomschrijving

Het HEALTHE-RND project gaat een nieuw soort, door technologie ondersteund, zorgmodel ontwikkelen voor mensen met zeldzame neurodegeneratieve aandoeningen. Het model zal in meerdere landen binnen Europa uitgerold en getest worden. De eHealth-ondersteuning die al ontwikkeld en geïmplementeerd is binnen het Huntington expertisecentrum Overduin dient als voorbeeld voor het te ontwikkelen zorgmodel. Veel van jouw werk bestaat uit het ontwikkelen van inhoud, waarbij je met professionals van Topaz samenwerkt. Daarnaast speel je een rol in de begeleiding van de promovendus die op dit project zal worden aangesteld.


In het kort:

  • Je bent gepromoveerd in een relevant onderwerp

  • Je hebt interesse naar onderzoek bij patiënten met Huntington

  • Je bent een teamplayer

  • Je bent ervaren met eHealth-applicaties

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Functie-eisen

Je bent gepromoveerd in een medisch of paramedisch onderwerp en bent bekend met de ziekte van Huntington. Je hebt aantoonbaar ervaring met eHealth-applicaties. Ervaring met zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek is wenselijk en ervaring met onderzoek onder kwetsbare populaties en in de verpleeghuissetting is een pre. Je beschikt over uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden, en kunt zeer goed zowel zelfstandig als in teamverband werken. Verder beheers je de Nederlandse en de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift en je haalt plezier uit het leggen van internationale contacten. Je bent een enthousiaste onderzoeker die graag samenwerkt om het beste resultaat te behalen. Herken jij jezelf in dit profiel en spreekt het verbeteren van zorg voor mensen met Huntington jou aan? Dan hopen we dat je solliciteert.

Arbeidsvoorwaarden

Je werkt in een dienstverband van 12 uur per week Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 4.361,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 10, CAO UMC).

Je krijgt in eerste instantie een aanstelling voor een jaar met mogelijkheid tot verlenging met nog twee jaar.

 

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum

In het Leids Universitair Medisch Centrum werken we continu aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Wij investeren in baanbrekend, internationaal onderzoek en werken met de nieuwste apparatuur. Samen met onze artsen, gespecialiseerde zorgverleners, docenten, wetenschappelijke onderzoekers en ons ondersteunend personeel streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en internationaal onderzoek. En hier hebben wij jou bij nodig!

http://www.lumc.nl/

Afdeling

Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde

Het onderzoek valt onder de onderzoekslijn ‘Prevention, Population Care & Disease management’ van de afdeling Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde (PHEG). De afdeling bestaat uit de disciplines huisartsgeneeskunde, specialisme ouderengeneeskunde, public health en medische antropologie. De afdeling PHEG is een ambitieuze, snelgroeiende afdeling, die de beroepen vertegenwoordigt die buiten de muren van het ziekenhuis zorg en preventie leveren. Er werken ruim 130 medewerkers. Onderzoek en opleiding worden in nauwe interactie met de regio uitgevoerd. Daarnaast wordt – waar mogelijk – gebruikgemaakt van de expertise elders in het LUMC.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs
  • Gezondheid
  • max. 12 uur per week
  • max. €4361 per maand
  • Gepromoveerd
  • C.19.JM.ML.04

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2333 ZA, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you