Coördinator Vaardigheden (1,0 fte) bij de Erasmus School of Economics

Coördinator Vaardigheden (1,0 fte) bij de Erasmus School of Economics

Geplaatst Deadline Locatie
11 mrt 1 apr Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Schaal 11 (maximaal 4978,00 EUR bruto per maand op basis van 38 uur)

Functieomschrijving

Wat je gaat doen

Je plant en coördineert de uitvoering van Academische Vaardigheden binnen het studieprogramma Economie & Bedrijfseconomie (E&BE) en Mentoraat (ESE) ter bevordering van een doelmatig, efficiënt en kwalitatief hoogwaardig vaardighedenonderwijs en mentoraat. Je signaleert knelpunten, maatschappelijke mogelijkheden en de leerbehoeften van studenten. Natuurlijk stem je regelmatig af met andere belanghebbenden over de ontwikkeling van het academische vaardighedenonderwijs en over het mentoraat. Je maakt afspraken met onderwijsverantwoordelijken over de inzet van docenten en de ondersteuners. Naast dit alles coördineer en voer je onderwijsverbeteringen uit en werk je mee aan de werving en selectie van tutoren, vaardighedendocenten, mentoren en student-assistenten.

Aan de ontwikkelingskant houd jij je bezig met de ontwikkeling van Academische Vaardigheden en het Mentoraat. Je bent als primus inter pares actief in het bevorderen van samenhang en synergie, zowel methodisch als inhoudelijk, van academische vaardigheden binnen de verschillende programma’s van de faculteit. Daarnaast ontwikkel je de website van Academische Vaardigheden.

Je zet onderzoek op en je voert onderzoek uit over de effectiviteit van academische vaardigheden. Daarnaast faciliteer je collega-onderzoekers bij hun onderzoek naar de effectiviteit en impact van academische vaardigheden.

Je verzorgt Academische Vaardigheden voor bachelor 1 van het programma E&BE en je draagt zorg voor de uitvoering van het Mentoraat voor bachelor 1 studenten voor alle programma’s binnen de Erasmus School of Economics. Daarnaast ben je nauw betrokken bij het integreren van academische vaardigheden in het gehele curriculum in bachelor 2 en 3 van E&BE.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Wat we van je vragen

 • Je bent gepromoveerd in economie, bedrijfseconomie of econometrie (harde eis).
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met het organiseren en geven van onderwijs en het realiseren van onderwijsvernieuwing.
 • Je bent een echte teamplayer, proactief in het leggen van relaties en het afstemmen van verbeteringen/ontwikkelingen.
 • Je hebt aantoonbare ervaring in ontwikkelen en uitvoeren van vaardighedenonderwijs die ondersteund wordt door een gedegen track record.
 • Je bent enthousiast en oplossingsgericht.
 • Je mondelinge en schriftelijke vaardigheden Engels zijn uitstekend.
 • Je hebt een aantoonbare didactische scholing.

Arbeidsvoorwaarden

Wat we je bieden

 • Een uitdagende baan met leuke (internationale) collega’s.
 • Een marktconform salaris, schaal 11 (max. 4.978,00).
 • De mogelijkheid om jouw rol verder te ontwikkelen.
 • 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Tijdelijk contract met intentie tot vast.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Dienstverband voor bepaalde tijd: Tijdelijk contract met intentie tot vast.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten.
Waarden die op de EUR van toepassing zijn en die zij hoog in het vaandel heeft, zijn durf, nieuwsgierigheid, maatschappelijke betrokkenheid, grensverleggend en streven naar succes.

Afdeling

Erasmus School of Economics

Erasmus School of Economics is dé plek voor ambitieuze studenten economie en econometrie. We bereiden onze studenten voor op een carrière in het bedrijfsleven, de overheid of in de academische wereld. Hierbij vinden we het belangrijk dat studenten binnen onze studieprogramma’s vaardigheden opdoen die ze verder helpen in hun loopbaan. Denk hierbij aan onderzoeks- en presentatievaardigheden maar ook aan het ontwikkelen van persoonlijke competenties.

http://www.ese.eur.nl

Specificaties

 • Onderzoek, Ontwikkeling, Innovatie; Onderwijs
 • Economie
 • max. 38 uur per week
 • Gepromoveerd

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps