Secretaresse Bedrijfsmanagement en Organisatie

Secretaresse Bedrijfsmanagement en Organisatie

Geplaatst Deadline Locatie
13 mrt 6 apr Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 apr 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als aanvulling op onze huidige secretaresse zoeken wij een enthousiaste en ervaren secretaresse voor 16 uur per week bij de leerstoelgroep Bedrijfsmanagement en Organisatie. Gezien het feit dat de huidige secretaresse werkt van maandag t/m donderdagochtend, zoeken we iemand die vooral op de donderdag en vrijdag zou kunnen werken.

Uw belangrijkste taak is het secretarieel ondersteunen van de leerstoelgroep. Hieronder vallen taken als de administratieve verwerking van aanmeldingen van studenten voor onderwijs, ondersteuning docenten in onderwijsperiodes, invoer van cijfers en zaalreserveringen. Ook algemene werkzaamheden zoals ondersteunen bij kopieer- en printklussen, boeken van buitenlandse reizen, archivering, notuleren bij vergaderingen en agendabeheer behoren tot het takenpakket. Verder verricht je alle voorkomende secretariële taken, zoals het te woord staan van medewerkers, het verzorgen van correspondentie en het beantwoorden van de telefoon. Je overlegt jouw werkzaamheden met de adjunctbeheerders. Je bent aanspreekpunt voor docenten en studenten. Gezien het internationale karakter van de universiteit is een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift van groot belang. Wij zoeken iemand die secuur, accuraat, zelfredzaam en behulpzaam is.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

  • MBO-secretarieel , MEAO of Havo met aanvullende secretaresseopleiding
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels
  • Ervaring met diverse software pakketten (MS Office) en website beheer.
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Dienstverlenende instelling en organisatorisch vermogen
  • Je bent secuur, accuraat en pro-actief
  • Je kunt zelfstandig werken, maar bent ook een enthousiaste teamplayer
  • Je hebt affiniteit met een academische werkomgeving

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een interessante, veelzijdige baan in een internationale werkomgeving. Het betreft een tijdelijk dienstverband ter vervanging van zwangerschapsverlof van de huidige secretaresse van 6 maanden. De functie is voor 0.42 fte (16 uur per week) op de donderdag en de vrijdag.
Het salaris bedraagt minimaal € 1992,- en maximaal € 2770,- bruto per maand (schaal 6 CAO Nederlandse Universiteiten, op basis van een 38 urige werkweek). Inschaling is afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring.

Werkgever

Wageningen University & Research

Wageningen UR (University & Research centre)
Een wezenlijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven. Dat is ons dagelijks werk. Wij zoeken binnen ons domein gezonde voeding en leef­omgeving naar antwoorden op vragen over maatschappelijke thema's als duurzame voedselproductie, klimaatverandering en alternatieve energiebronnen. Dat doen we natuurlijk niet alleen. Om dit, ook internationaal, waar te maken werken we elke dag met 6500 mensen aan de kwaliteit van leven.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 16 uur per week
  • MBO
  • 482985

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you