Manager Vreemde talen & Communicatie Radboud in'to Languages

Manager Vreemde talen & Communicatie Radboud in'to Languages

Geplaatst Deadline Locatie
15 mrt 31 mrt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 mrt 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ter versterking van onze organisatie zoeken wij op korte termijn een inspirerende en creatief denkende manager die van aanpakken houdt. Je weet wat er speelt op het gebied van taal en communicatie. Je hebt oog voor nieuwe kansen en ideeën die je weet om te zetten in praktische plannen. Je bent ondernemend, commercieel en innovatief ingesteld.
 
Jouw team bestaat uit hoogopgeleide, zelfstandig opererende professionals. Voor hen creëer je een open, veilig en inspirerend klimaat zodat zij kunnen excelleren. Je stimuleert kruisbestuivingen en faciliteert initiatieven die de afdeling en de organisatie verder brengen. Je gaat als manager in eerste instantie* de afdeling Vreemde Talen & Communicatie (VT&C) leiden. Het team bestaat uit circa vijftig taal- en communicatieprofessionals: docenten Engels, docenten vreemde talen (zeventien verschillende talen), communicatietrainers en coaches. Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor de vertaalservice, die bestaat uit drie vaste medewerkers. Als lid van het managementteam van Radboud in’to Languages denk je mee over de koers van de afdeling en de strategie van de organisatie als geheel. Je legt direct verantwoording af aan de directeur.
 
* In verband met de groei van het instituut gaan we onze organisatiestructuur verder ontwikkelen en dat kan gevolgen hebben voor de verdeling van taken en verantwoordelijkheden. Als manager VT&C ben je bij dit proces natuurlijk nauw betrokken.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • een afgeronde academisch taal- of communicatiewetenschappelijke opleiding;
  • ruime managementervaring met financiële verantwoordelijkheid die je hebt opgedaan in commerciële en/of bestuurlijk complexe organisaties. Daarbij heb je ervaring met beleidsvorming en implementatie;
  • een creatief brein met een pragmatische manier van werken;
  • een inspirator die actief en met enthousiasme het team en stakeholders mee weet te krijgen in nieuwe ontwikkelingen. Je bent iemand die oog heeft voor kansen en deze weet te benutten;
  • je bent gericht op kwaliteit en resultaat en je hebt oog voor het optimaliseren van processen;
  • kennis van de universitaire wereld;
  • vanuit de rol van projectleider heb je grootschalige projecten succesvol geleid, uitgevoerd en afgerond;
  • de beschikking over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels;
  • een verbinder die langdurige relaties en samenwerkingsverbanden aangaat en beheert, draagvlak creëert binnen het team en heldere afspraken weet te maken met in- en externe partijen.


De belangrijkste kerncompetenties voor deze functie zijn: visie op organisatieontwikkeling en innovatie in het onderwijs, creativiteit, verbindend leiderschap, resultaatgerichtheid, vaardigheid in netwerken en overtuigingskracht.
Het is een pre als je ervaring hebt als taal- of communicatiedocent (of vertaler).

Arbeidsvoorwaarden

  • aanstelling: 0,8 fte
  • maximum salaris per maand € 6.133,- bruto op basis van een 38 urige werkweek (salarisschaal 13)
  • het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
  • contractduur: één jaar, met de mogelijkheid tot verlenging
  • UFO-functieprofiel: Afdelingshoofd, niveau 1

 
De eerste gesprekken vinden plaats op woensdag 10 april.
De tweede gesprekken vinden plaats op dinsdag 16 april.

Benieuwd naar onze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden?

Werkgever

De Radboud Universiteit is een internationaal opererende, studentgerichte onderzoeksuniversiteit met zeven faculteiten. We leiden studenten op tot academici die over de grenzen van hun vak heen kijken. Onze wetenschappers leveren excellent onderzoek en maken hierbij gebruik van state of the art onderzoeksfaciliteiten.

Afdeling

Faculteit der Letteren
Radboud in’to Languages is een zelfstandig onderdeel van de Faculteit der Letteren van de Radboud Universiteit. Het is al 26 jaar een toonaangevend taal- en communicatiecentrum, dat zowel voor opdrachtgevers van binnen als buiten de Radboud Universiteit en het Radboudumc een rijk pakket aan diensten levert op het gebied van taal en communicatie. Radboud in’to Languages helpt hen hun doelen te realiseren door hen te laten excelleren in taal en communicatie dankzij een rijk aanbod aan taal- en communicatietrainingen en andere services.
 
In 2011 is Radboud in’to Languages een partnership aangegaan met Wageningen University & Research: Wageningen in’to Languages. In Wageningen bieden we vergelijkbare diensten aan als in Nijmegen. Onze activiteiten bestaan uit het verzorgen van taaltrainingen in achttien talen, communicatietrainingen en –advies, taaltoetsen, materiaalontwikkeling, nascholing en projectonderzoek. Daarnaast biedt Radboud in’to Languages vertaal- en redactiediensten. De organisatie bestaat uit twee afdelingen: Nederlands & Communicatie en Vreemde Talen & Communicatie.

De Faculteit der Letteren telt ruim vijfhonderd medewerkers die zich bezighouden met onderwijs en onderzoek of met de ondersteuning van dit onderwijs en onderzoek. De faculteit verzorgt voor circa vierentwintighonderd studenten opleidingen, verdeeld over verschillende bachelor- en masteropleidingen.
 
Meer over Radboud in'to Languages

Specificaties

  • Management
  • Taal en cultuur
  • max. 30.4 uur per week
  • max. €6133 per maand
  • Universitair
  • 23.14.19

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Comeniuslaan 4, 6525 HP, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you