Promovendus bij de School for Oncology and Developmental Biology/Vakgroep Plastische Chirurgie

Promovendus bij de School for Oncology and Developmental Biology/Vakgroep Plastische Chirurgie

Geplaatst Deadline Locatie
22 mrt 7 apr Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 7 apr 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Voor ons onderzoek “Improving quality of life after DIEP flap breast reconstruction by restoring sensation in the reconstructed breast; a randomized controlled trial’ zijn we per 1 juni 2019 op zoek naar een fulltime promovendus.

Functieomschrijving

Het gevoel in de borsten na reconstructie is steeds een belangrijker onderwerp dat aandacht van patiënten, media en collega’s heeft getrokken.
Om aan te tonen dat het aanhechten van een  zenuw bij een reconstructie met eigen weefsel echt een bijdrage kan leveren aan de kwaliteit van leven, wordt  een dubbel blind gerandomiseerde studie verricht.
De afdeling Plastische Chirurgie van het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC+) verricht samen met GROW (School for Oncology & Developmental Biology) een door KWF  gefinancierd onderzoek naar resultaten en kwaliteit van leven van patiënten die wel of niet een sensibele lap krijgen tijdens een borstreconstructie met eigen weefsel.

De werkzaamheden van de promovendus bestaan onder andere uit het includeren van patiënten, het begeleiden van de onderzoeken, het verzamelen van de onderzoeksgegevens, bewaken van de kwaliteit van de gegevensverzameling, -monitoring en –opslag,  en analyseren, rapporteren en presenteren van (tussentijdse) onderzoeksresultaten. Ook het schrijven van wetenschappelijke artikelen behoort tot de werkzaamheden.

 

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Voor dit onderzoek zoeken we een getalenteerde onderzoeker met een master in de geneeskunde. De kandidaat beschikt over sterke onderzoeks-experimentele vaardigheden, sterke kwantitatief-analytische vaardigheden, ervaring of duidelijke affiniteit met het verrichten van patiëntgebonden onderzoek, excellente schrijf- en presentatievaardigheden in Nederlands en Engels, goede organisatorische, communicatieve en sociale vaardigheden, vaardigheid om zelfstandig en nauwkeurig te kunnen werken, vaardigheid om met specialistische en praktijkprofessionele disciplines te kunnen samenwerken, en een proactieve en betrokken houding.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 4 jaar.

Tijdelijk dienstverband voor 4 jaar. Het salaris bedraagt € 2.325,- bruto per maand in het eerste jaar oplopend tot € 2.972,- bruto per maand in het vierde jaar, conform de promovendus salarisschaal. Elk jaar vindt er een beoordeling plaats.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website www.maastrichtuniversity.nl > Support > UM-medewerkers.

 

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM), is bekend om haar unieke, innovatieve, probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment zo'n 16.300 studenten en 4.300 medewerkers. Ten gevolge van het sterke internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM bestaat uit: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.

http://www.maastrichtuniversity.nl/

Afdeling

GROW-School for Oncology and Developmental Biology

GROW is een onderzoeksschool binnen de FHML van de Universiteit Maastricht. De  focus van GROW ligt op het gebied van onderzoek naar (epi)genetische en cellulaire mechanismen van normale (embryonaal en foetaal) en abnormale (kanker) groei. Hierbij worden ook de invloeden van (micro)omgevingsfactoren bestudeerd. De nadruk ligt op translationeel onderzoek.

https://www.maastrichtuniversity.nl/research/school-oncology-and-developmental-biology

Specificaties

  • PhD
  • Gezondheid
  • max. 38 uur per week
  • €2325—€2972 per maand
  • Universitair
  • AT2019.092

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Minderbroedersberg 4, 6211 LK, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you