Applicatiebeheerder SAP BI

Applicatiebeheerder SAP BI

Geplaatst Deadline Locatie
18 mrt 15 apr Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 apr 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

ICT Services zoekt voor de afdeling SAP Applicatiebeheer een applicatiebeheerder SAP BI voor 32 tot 38 uur per week.

Binnen het team SAP Applicatiebeheer is vanwege de groei van de werkzaamheden behoefte aan een breed inzetbare SAP BI beheerder. Je hebt ruime ervaring met SAP Business Warehouse (BW on HANA) / SAP Business Objects (BO) en aantoonbare ervaring binnen het expertise gebied SAP Business Planning & Control (BPC). In deze functie ben je onderdeel van het SAP BI data team welke verantwoordelijk is voor beheer, onderhoud en de toekomst van het BI landschap van UvA en HvA. Je fungeert als derdelijns helpdesk, lost problemen op en voert RFC’s uit. Het gaat hier om een uitdagende functie in een interessante omgeving waarbij je de ruimte krijgt om SAP kennis en kunde door te ontwikkelen.

Taken

  • Onderhouden en beheren van het managementinformatie platform van UvA en HvA;
  • analyseren van issues en wijzigingsverzoeken; maken van een diagnose van de oorzaken en impact van wijzigingenverzoeken;
  • meewerken in projecten van het BI data team van UvA en HvA zoals upgrades en vernieuwingsprojecten;
  • met verstand van de bronsystemen SAP FI, CO, MM, HRM, PI, SA de managementinformatie vragen van gebruikers vertalen;
  • op basis van de ingerichte data in SAP BW on HANA de functionele rapporten in SAP BO bouwen of wijzigen;
  • zelfstandig bestaande datamodellen onderhouden;
  • beheerswerkzaamheden uitvoeren en schrijven;
  • onderhouden van beheerdocumentatie.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Als je de kandidaat bent die wij zoeken dan heb je:

  • hbo+ werk- en denkniveau met goede analytische vaardigheden;
  • affiniteit met financiële processen, zoals projectbegroting en bedrijfsbegrotingen;
  • gedegen kennis en ervaring met SAP BW (on HANA) / SAP BO met in het bijzonder ervaring met SAP BPC (embedded on HANA);
  • ervaring met extractie uit zowel SAP ECC als non-SAP bronnen; modellering, ontwerpen en bouwen; 
  • ervaring met BO front-end tools als Webi / Design Studio en Analysis for Office;
  • ervaring met het beheren van BW / BO applicaties;
  • een proactieve houding, oog voor maatwerk en ben je klantgericht;
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Kennis van FOX coding en van ABAP is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

De werkzaamheden maken deel uit van de organieke functie Consultant ICT 2. Bij deze functie hoort loonschaal 11 met een maximum van €4.978 bruto per maand bij een volledige aanstelling (38 u/w), conform de Cao Nederlandse Universiteiten. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling bij de UvA voor de periode van een jaar. Bij gebleken geschiktheid is het voornemen om voor deze functie een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aan te bieden. De UvA biedt verder een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en een 13e maand.

Werkgever

Universiteit van Amsterdam

Met meer dan 5000 werknemers, 30.000 studenten en een budget van ruim 600 miljoen euro, is de Universiteit van Amsterdam (UvA) een intellectueel knooppunt binnen Nederland. De UvA heeft zeven faculteiten waar onderwijs en onderzoek plaatsvinden op het gebied van geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, economie en bedrijfskunde, rechtsgeleerdheid, natuurwetenschappen, geneeskunde en tandheelkunde. Midden in Amsterdam, op locaties waar disciplines samenkomen en elkaar beïnvloeden.  

De studenten en medewerkers van de UvA zijn onafhankelijke denkers en competente rebellen. Zij durven het aan om dogma’s in twijfel te trekken en nemen geen genoegen met simpele antwoorden of standaardoplossingen. Werken bij de UvA betekent werken in een onafhankelijk, creatief, innovatief en internationaal klimaat. Kenmerkend is de open sfeer en een authentieke betrokkenheid met de stad Amsterdam en de samenleving.

http://www.uva.nl/home

Afdeling

ICT Beheer

De Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Hogeschool van Amsterdam (HvA) leveren kwalitatief hoogwaardig onderwijs en onderzoek. De centraal gepositioneerde dienst ICT Services (ICTS) ondersteunt het primaire proces van zowel de UvA als HvA. Dit doen wij door het aanbieden van een groot aantal ICT-diensten aan ruim 80.000 studenten en 8.000 medewerkers op vele locaties van faculteiten, domeinen, dienstverlenende eenheden en gelieerde instellingen in Amsterdam.

De dienst ICTS

ICT Services is een betrouwbare leverancier voor onderwijs en onderzoek die de functionele klantvraag vertaalt naar optimale technische en klantgerichte oplossingen. ICTS staat open voor de nieuwste ICT-ontwikkelingen en ideeën voor onderwijs en onderzoek. ICTS heeft circa 280 medewerkers in dienst.

De divisie Beheer

De divisie Beheer is verantwoordelijk voor de kwaliteit, beschikbaarheid en toekomstbestendigheid van de ICT-infrastructuur inclusief applicatiesystemen. De focus ligt hierbij enerzijds op het efficiënt en effectief beheren van het bestaande systeemlandschap (operationele beheerprocessen) en anderzijds op het doorontwikkelen en toekomstbestendig houden van dit landschap (consultancy & projectmatig werken). De divisie Beheer bestaat uit vijf afdelingen: Applicatiebeheer, Serverbeheer, Netwerkbeheer, Werkplekbeheer en D.I.T.O.

Specificaties

  • IT
  • 32—38 uur per week
  • €3637—€4978 per maand
  • HBO
  • 19-167

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Spui 21, 1012 WX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you