Paraveterinaire (0,5 - 1,0 fte)

Paraveterinaire (0,5 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
19 mrt 7 apr Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste kandidaat die samen zijn/haar collega's wil bijdragen aan kwalitatief hoogstaande patiëntenzorg en onderwijs? Lees dan snel verder! 

Als paraveterinaire ondersteun je de dierenartsen bij de Spoedkliniek met de opvang van spoedpatiënten, verzorg je de communicatie met patiënteigenaren, verzorg je opgenomen patiënten en heb je een taak in de receptie. Bij de Intensieve Zorgafdeling ondersteun je de dierenartsen in de behandeling van de kritieke patiënten, je verpleegt opgenomen patiënten en begeleidt patiënteigenaren. Je levert bij beide afdelingen een bijdrage aan het onderwijs en het onderzoek, je verzorgt de bijpassende administratie en je participeert in het 24 uurs dienstenschema.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij zoeken een kandidaat die:
 • met succes de opleiding 'paraveterinair' heeft afgerond;
 • passie heeft voor de opvang van patiënten en alles wat daarbij komt kijken;
 • ervaring heeft in de praktijk;
 • in grote mate in staat is zelfstandig patiënten te verplegen;
 • over goede communicatieve vaardigheden beschikt;
 • een teamspeler, stressbestendig en flexibel is;
 • bereid is om zijn/haar werkzaamheden buiten reguliere kantoortijden uit te voeren, wat onder meer inhoudt dat je met grote regelmaat in de weekenden werkzaam zal zijn;
 • ervaring heeft in het zelfstandig uitvoeren van klinische handelingen zoals bloed afnemen. Ervaring met het plaatsen van infusen is een pre;
 • open staat voor ontwikkeling.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een aanstelling van 0,5 - 1,0 fte voor de duur van één jaar. Bij goed functioneren hoort verlenging tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt minimaal € 1.858,- en maximaal € 2.770,- (schaal 5 - 6 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Het salaris is exclusief een ruime onregelmatigheidsvergoeding voor het werken op onregelmatige tijden.

Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over
werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken collega's uit diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De faculteit Diergeneeskunde is de enige instelling in Nederland die dierenartsen opleidt. Daarnaast werken onderzoekers samen aan vernieuwend, wetenschappelijk onderzoek rondom de thema's One Health, One Medicine en Veterinary Biomedicine. Bovendien levert de faculteit specialistische klinische zorg in het grootste academische dierenziekenhuis van Europa: het Universitair Diergeneeskundig Centrum Utrecht. Aandacht voor ziekte, gezondheid en welzijn van het dier en zijn omgeving vormt de basis onder de drie pijlers van onze faculteit: onderwijs, onderzoek en diergezondheidszorg. De faculteit telt circa 1.500 studenten en 900 medewerkers.

Wij bieden een afwisselende functie in een boeiende werkomgeving met alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Een uitdagend onderwijsprogramma ter ontwikkeling van kennis en vaardigheden op een breed paraveterinair gebied - onder begeleiding van specialisten spoed en intensieve zorg - is hier onderdeel van.

Specificaties

 • Paramedische Patiëntenzorg
 • Gezondheid
 • 20—40 uur per week, tijdelijk
 • €1858—€2770 per maand
 • MBO
 • 1034703

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps