Projectadministrateur (32 - 38 uur)

Projectadministrateur (32 - 38 uur)

Geplaatst Deadline Locatie
19 mrt 5 apr Enschede

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 5 apr 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De projectadministrateur ondersteunt projectleiders in de leerstoelen bij de verantwoording van extern gefinancierde (inter)nationale projecten en voert werkzaamheden uit met betrekking tot de voortgang en bewaking/control van deze projecten zoals opstellen van projectbegrotingen, inrichting van de projectadministratie, facturering en projectbewaking/-controlling.

De projectadministrateur heeft een belangrijke signaleringsfunctie richting de projectleiders en is samen met de projectleider verantwoordelijk voor het bewaken en bijsturen van de begrotingsrealisatie. In deze functie levert de projectadministrateur vanuit zijn/haar eigen professionaliteit een kwaliteitsimpuls aan de project-control c.q. administratie en is samen met de andere projectadministrateurs verantwoordelijk voor het inrichten en uitvoeren van de projectadministratie voor de leerstoelen. De projectadministrateur is aanspreekpunt voor vragen van hoogleraren, projectleiders en externen over projectgebonden onderwerpen zoals planning en rapportage, financiële verslaglegging en registratie van projectafspraken. De projectadministrateur handelt proactief en heeft regelmatig contact met projectleiders over de stand van de projecten. De projectadministrateur werkt in teamverband en rapporteert aan het afdelingshoofd. Verder levert de projectadministrateur een bijdrage aan de verdere visie-ontwikkeling van de projectadministratie, zowel binnen de faculteit als op UT niveau.

Specificaties

Universiteit Twente (UT)

Functie-eisen

Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau en een opleiding op bedrijfseconomisch gebied of hiermee vergelijkbaar. Je bent enthousiast, proactief, accuraat en vindt het prettig om in teamverband te werken. Kwaliteitsgerichtheid en de drive om zaken ook echt te realiseren zijn competenties die van nature goed bij je passen.

Je beschouwt het als een uitdaging om de zaken zo te organiseren dat je bruikbare oplossingen voor je interne klanten kunt ontwikkelen. Uiteraard werk je accuraat en gestructureerd en heb je analytische vaardigheden. Je bezit uitstekende communicatieve- en adviesvaardigheden. Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal zowel in woord en geschrift, aangezien het communiceren met Engelstalige projectleiders/onderzoekers binnen het internationale karakter van de universiteit van groot belang zijn. Je hebt kennis van het MS-office pakket en van Excel in het bijzonder. Verder is kennis van de programma’s Oracle Financials en Business Objects een pré.

Competenties

Leervermogen – Schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid – Accuratesse - Klantbetrokkenheid

INFORMATIE EN SOLLICITATIE

Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Irma Droste, hoofd Financiële Zaken, i.j.l.droste@utwente.nl, telefoon 053-4895257.

Yacht is als partij ingeschakeld om het werving & selectie proces over te nemen. Voor vragen m.b.t. de vacature of procedure kun je terecht bij Jeroen Jansen. Hij is telefonisch te bereiken op 06-10352520 of per mail jeroen.jansen@yacht.nl. 

Jouw sollicitatie, vergezeld van een Curriculum Vitae, kun je tot 6 april uploaden via de website van Yacht. (s.v.p. niet via de UT website) 

https://www.yacht.nl/vacatures/9065435 



Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een fulltime functie in een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin we graag gezamenlijk een extra impuls aan de ondersteuning van vakgroep voorzitters en projectleiders geven. De functie is in eerste instantie voor de duur van 1 jaar met de intentie voor omzetting naar onbepaalde tijd bij goed functioneren. Uw salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 3895,- bruto per maand (conform schaal 9 van de CAO-NU). Daarnaast bieden wij 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.

Werkgever

Universiteit Twente: Universiteit Twente. Dat is menswetenschappen en technologie. High tech en human touch. Onderwijs en onderzoek die er toe doen. Nieuwe technologie als aanjager voor verandering, vernieuwing en vooruitgang in de samenleving. De Universiteit Twente is de enige campusuniversiteit in Nederland, verdeeld over vijf faculteiten verzorgen we ruim vijftig opleidingen. De Universiteit Twente heeft veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en talentvolle onderzoekers krijgen de ruimte voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek.

De faculteit Engineering Technology (ET) is één van de vijf faculteiten van de Universiteit Twente met circa 1800 bachelor- en masterstudenten, 400 medewerkers en 150 promovendi, verdeeld over de drie opleidingen Civiele Techniek, Industrieel Ontwerpen en Werktuigbouwkunde. De afdeling Civiele Techniek verzorgt de BSc-opleiding Civiele Techniek en de MSc-opleidingen Civil Engineering and Management en Construction Management and Engineering.

 

Specificaties

  • Financiën
  • max. 38 uur per week
  • €2835—€3895 per maand
  • HBO
  • 1034825

Werkgever

Universiteit Twente (UT)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Drienerlolaan 5, 7522 NB, Enschede

Bekijk op Google Maps

Interesting for you